Здравейте ми отговор OK

Все същите
Аватар
Green Light

Здравейте ми отговор OK

Мнение от Green Light »

Здравейте ми отговор OK
Казвам се Джесика и видян на сайта на електронната си поща и бих искал да бъда с вас и може да бъде можем да бъдем в състояние да отговори като истински партньори за цял живот. така че мога да изпратя моите снимки за вас и да ви кажа повече за мен Благодаря от сърце Ваш в любовта
Джесика.

Jessica Bashan
jess1123411@katamail.com

Да ми стискате палци!
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Здравейте ми отговор OK

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:Здравейте ми отговор OK
Казвам се Джесика и видян на сайта на електронната си поща и бих искал да бъда с вас и може да бъде можем да бъдем в състояние да отговори като истински партньори за цял живот. така че мога да изпратя моите снимки за вас и да ви кажа повече за мен Благодаря от сърце Ваш в любовта
Джесика.

Jessica Bashan
jess1123411@katamail.com

Да ми стискате палци!
честито!

а жена ти знае ли, че ще доведеш нова булка у вас? :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити. :lol:Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна? :blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити. :lol:Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна? :blum:
Ми коя от вас е видян на сайта на елетронната си поща? Никоя!
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа: Ми коя от вас е видян на сайта на елетронната си поща? Никоя!
Щото нас не ни здравейкат отговор ОК разни потни китайци, за тва! :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Вай вай - някои хора са си родени с късмет... на мен никой не ми шепне на пощата мръсни думи на развален български... му се не види :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа:Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити. :lol:Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна? :blum:
:rotfl24: :rotfl24: моля те недей повече говори от мое име :winkw:

аз искам той да си остане тера инкогнита!
представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма! :shy:
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Sweety написа: представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма! :shy:
по-добре веднъж завинаги да го развенчаем тоя зеленикав мит, инак ще повярвам в съвършенството и ще си навлека тежка депресия до края на живота си:lol:
Последно промяна от windcolours на 08.09.11, 20:31, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

Green Light написа:
Да ми стискате палци!
за палци ще стискам, ако на теб не ти стиска!
Обаче , тъй като и аз получих подобно писмо, се питам защо животът пак е несправедлив към мен! На теб - Джесика, все пак женска, а на мен що ми пише няква си африканска девойка? Не че щях да се втурна с разтворени обятия към брат й , примерно, ама все пак някака ощетена се чувствам :mad:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Sweety написа: представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма! :shy:
ко ми е бе :lol: дан ми съ Е-караш нещо :grin:
ил тва е неква завис дет не мое съ уредиш :winkw: :blum:
най-убавото съм установил
е да си различен
с Е-подпис :cool:
/даже мое данъчните декларации а си ги пускаш по интернетя :lol:/
и с дълъг нос да усЕщаш де тъ цакат политиците банкерите и юдеите..
ъ..то тва едно и също бре :lol:
тафталогия написах :rotfl24:
те, забавлявай се :grin:
Savar6en - малко ташак със себе си съм си напрайл г-жа петрова :lol:

п.п. тва проскубаното пЦе съм язе :grin:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

WALL-E написа:
ко ми е бе :lol: дан ми съ Е-караш нещо :grin:
ил тва е неква завис дет не мое съ уредиш :winkw: :blum:
най-убавото съм установил
е да си различен
:lol: мълчи бе, морков такъв! не издавай
WALL-E написа: Savar6en - малко ташак със себе си съм си напрайл г-жа петрова :lol:

п.п. тва проскубаното пЦе съм язе :grin:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ташак, хубав ташак
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа:
по-добре веднъж завинаги да го развенчаем тоя зеленикав мит, инак ще повярвам в съвършенството и ще си навлека тежка депресия до края на живота си:lol:
не думай...да! само си представи зеленикав бик как изглежда!..лол..ГМО е това...
Блажени са бедните духом
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:

Да ми стискате палци!
тва гугъл транслейтър тотално променя любовния живот на хората! към по-добро, разбира се :winkw:
just perfect
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

умирам си от смях с тая тема
апа с клипа на мъжжжж напрово туш:rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:
:rotfl24: :rotfl24: моля те недей повече говори от мое име :winkw:

аз искам той да си остане тера инкогнита!
представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма! :shy:
Не, не. Аз съм много красив.
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Хааа, пък аз съм била всичко на всичко на две срещи и Грийна беше на едната :blum:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Sweety написа: ташак, хубав ташак
е хубав, хубав...колко па да е хубав :roll:
:lol:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Публикувай отговор