Здравейте ми отговор OK
- Green Light
Здравейте ми отговор OK
Здравейте ми отговор OK
Казвам се Джесика и видян на сайта на електронната си поща и бих искал да бъда с вас и може да бъде можем да бъдем в състояние да отговори като истински партньори за цял живот. така че мога да изпратя моите снимки за вас и да ви кажа повече за мен Благодаря от сърце Ваш в любовта
Джесика.
Jessica Bashan
jess1123411@katamail.com
Да ми стискате палци!
Казвам се Джесика и видян на сайта на електронната си поща и бих искал да бъда с вас и може да бъде можем да бъдем в състояние да отговори като истински партньори за цял живот. така че мога да изпратя моите снимки за вас и да ви кажа повече за мен Благодаря от сърце Ваш в любовта
Джесика.
Jessica Bashan
jess1123411@katamail.com
Да ми стискате палци!
- сър Айвънхоу
Re: Здравейте ми отговор OK
честито!Green Light написа:Здравейте ми отговор OK
Джесика.
Jessica Bashan
jess1123411@katamail.com
Да ми стискате палци!
а жена ти знае ли, че ще доведеш нова булка у вас?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити.
Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна? 
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Ми коя от вас е видян на сайта на елетронната си поща? Никоя!windcolours написа:Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити.Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна?
Щото нас не ни здравейкат отговор ОК разни потни китайци, за тва!Green Light написа: Ми коя от вас е видян на сайта на елетронната си поща? Никоя!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
windcolours написа:Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити.Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна?
аз искам той да си остане тера инкогнита!
представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма!
Блажени са бедните духом
- windcolours
по-добре веднъж завинаги да го развенчаем тоя зеленикав мит, инак ще повярвам в съвършенството и ще си навлека тежка депресия до края на живота си:lol:Sweety написа: представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма!![]()
Последно промяна от windcolours на 08.09.11, 20:31, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
за палци ще стискам, ако на теб не ти стиска!Green Light написа:
Да ми стискате палци!
Обаче , тъй като и аз получих подобно писмо, се питам защо животът пак е несправедлив към мен! На теб - Джесика, все пак женска, а на мен що ми пише няква си африканска девойка? Не че щях да се втурна с разтворени обятия към брат й , примерно, ама все пак някака ощетена се чувствам
ко ми е беSweety написа: представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма!![]()
ил тва е неква завис дет не мое съ уредиш
най-убавото съм установил
е да си различен
с Е-подпис
/даже мое данъчните декларации а си ги пускаш по интернетя
и с дълъг нос да усЕщаш де тъ цакат политиците банкерите и юдеите..
ъ..то тва едно и също бре
тафталогия написах
те, забавлявай се
Savar6en - малко ташак със себе си съм си напрайл г-жа петрова
п.п. тва проскубаното пЦе съм язе
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
WALL-E написа:ко ми е беSweety написа: представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма!![]()
дан ми съ Е-караш нещо
ил тва е неква завис дет не мое съ уредиш![]()
най-убавото съм установил
е да си различен
WALL-E написа: Savar6en - малко ташак със себе си съм си напрайл г-жа петрова
п.п. тва проскубаното пЦе съм язе
ташак, хубав ташак
Блажени са бедните духом
не думай...да! само си представи зеленикав бик как изглежда!..лол..ГМО е това...windcolours написа:по-добре веднъж завинаги да го развенчаем тоя зеленикав мит, инак ще повярвам в съвършенството и ще си навлека тежка депресия до края на живота си:lol:Sweety написа: представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма!![]()
Блажени са бедните духом
тва гугъл транслейтър тотално променя любовния живот на хората! към по-добро, разбира сеGreen Light написа:
Да ми стискате палци!
just perfect
- Green Light
Не, не. Аз съм много красив.Sweety написа:windcolours написа:Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити.Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна?
![]()
моля те недей повече говори от мое име
![]()
аз искам той да си остане тера инкогнита!
представи си той да е като...не, не...няма да мога да понеса гледка нос като на Сирано дъо Бержарак и бирен корем...няма!![]()
- Nejimaki-dori
Хааа, пък аз съм била всичко на всичко на две срещи и Грийна беше на еднатаwindcolours написа:Бе, Грийн, тук ще говоря от свое име и от името на Суити.Как, начи, става така, че с лекота те откриват разни неидентифицирани Джесики, че и партньор в живота ще им ставаш, а си тера инкогнита за нас и не щеш да се изтъпаниш на едничка срещичка клубна?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba