snowprincess написа:shshtt написа:хахах и защо спря да му се радваш?Мнемозина написа: Брех!
Пък аз тъкмо ти се зарадвах...
нямаше да е той ако не беше влязъл с ритник:rotfl24:
всичко е точно както трябва.
snowprincess написа:shshtt написа:хахах и защо спря да му се радваш?Мнемозина написа: Брех!
Пък аз тъкмо ти се зарадвах...
нямаше да е той ако не беше влязъл с ритник:rotfl24:
Съжалявам, че не отговорих на очакванията ти!Мнемозина написа:
Мдаааа, в друга тема очаквах да се появиш.
Себе си промени ли първо за целта или направо от нас почваш?
Мнемозина написа:
Така де, радвам се - Боев пристигна, кръстосал дух със огнен меч.:lol::lol:
Боев, не ни бий много, ние сме си глупавички и никога не сме твърдяли нещо друго.
Ох.Ивайло написа:
Съжалявам, че не отговорих на очакванията ти!
В тоя тема зинах щото съм икономист, не някакъв такъв тясно профилован(счети, финанси, маркетър...), а широкоспектърен като антибиотик и меко казано се поиздразних на въпиющата некомпетентност и простотия битуващи в полето на икономикса. Иначе останалите теми са пълна скръб и не си заслужава труда да бъдат коментирани.
Да се променя! Аз! За какво? Бе, ти луда ли си, бе?
Отне ми близо 3 години докато предизвиках/научих съседите си да косят и зелените площи около дворовете си, не беше лесно, дори на моменти беше доста тягостно защото се чувстваш като пълен глупак, но факта си е факт - вече и съседите ми си поддържат тревните площи около двора така, както повелява ЗУТ.
Бях, а и още съм една проста зъбчатка от един огромен механизъм сътворил фолклорен фестивал номиниран от БНР като най-значимото събитие в областта на фолклора за тая година до момента и ни подрежда в 10-ката на най-добрите фолклорни фестивали в България. Е, на това издание великият Кауфман не можа да ни удостои с присъствието си, но за догодина е обещал още от сега.
Оставих част от душата и сърцето си в една невероятна етнографска сбирка с работещ стан и множество манекени накичени с разнообразни варианти на най-старата и популярна за дунавската равнина носия - двупрестилъчна, двуплата женска носия с богато бродинарана риза...чак етнографите от Св ни завидяха защото техните експонати са 8, а наще 12...
И всичко това се случи докато не пишех в зочо и не си тровех душата с комплексирани малоумници. Не! Няма начин. Всъщност, днес исках да се полигавя и включването ми е извънредно така да се каже. Не знам дали ще пиша отново скоро, все още зочото го чувствам като комунистическо котило в което списвашите си затварят широко очите когато е необходимо да се наричан нещата с истинските им имена.
Та така - извини ме, че не отговарям на очакванията ти!:lol:
За номинацията от БНТ много се зарадвах, великия Кауфман само той губи, етнографската сбирка със стана и най- старата носия е нещо, което лично аз бих пропуснал обаче що па да не го призная като плюс и изобщо мога да повярвам и че си зъбчатка и даже ако ми кажеш че сам си ги направил тия работи пак копче няма да ти река.Ивайло написа:Съжалявам, че не отговорих на очакванията ти!Мнемозина написа:
Мдаааа, в друга тема очаквах да се появиш.
Себе си промени ли първо за целта или направо от нас почваш?
В тоя тема зинах щото съм икономист, не някакъв такъв тясно профилован(счети, финанси, маркетър...), а широкоспектърен като антибиотик и меко казано се поиздразних на въпиющата некомпетентност и простотия битуващи в полето на икономикса. Иначе останалите теми са пълна скръб и не си заслужава труда да бъдат коментирани.
Да се променя! Аз! За какво? Бе, ти луда ли си, бе?
Отне ми близо 3 години докато предизвиках/научих съседите си да косят и зелените площи около дворовете си, не беше лесно, дори на моменти беше доста тягостно защото се чувстваш като пълен глупак, но факта си е факт - вече и съседите ми си поддържат тревните площи около двора така, както повелява ЗУТ.
Бях, а и още съм една проста зъбчатка от един огромен механизъм сътворил фолклорен фестивал номиниран от БНР като най-значимото събитие в областта на фолклора за тая година до момента и ни подрежда в 10-ката на най-добрите фолклорни фестивали в България. Е, на това издание великият Кауфман не можа да ни удостои с присъствието си, но за догодина е обещал още от сега.
Оставих част от душата и сърцето си в една невероятна етнографска сбирка с работещ стан и множество манекени накичени с разнообразни варианти на най-старата и популярна за дунавската равнина носия - двупрестилъчна, двуплата женска носия с богато бродинарана риза...чак етнографите от Св ни завидяха защото техните експонати са 8, а наще 12...
И всичко това се случи докато не пишех в зочо и не си тровех душата с комплексирани малоумници. Не! Няма начин. Всъщност, днес исках да се полигавя и включването ми е извънредно така да се каже. Не знам дали ще пиша отново скоро, все още зочото го чувствам като комунистическо котило в което списвашите си затварят широко очите когато е необходимо да се наричан нещата с истинските им имена.
Та така - извини ме, че не отговарям на очакванията ти!:lol:
а аз съм инДженерИвайло написа: В тоя тема зинах щото съм икономист, не някакъв такъв тясно профилован(счети, финанси, маркетър...), а широкоспектърен като антибиотик :

хахах точноМнемозина написа:Мислих. Много.
И стигнах до извода - Боев не ще да му се радваме.
Затова другия път като дойде, скачаме всички и го изяждаме с кокалите. Ако се държи прилично, разбира се.
Ако вземе нещо да се лигави, ей така ще го посрещаме за наказание.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... avQGv036eU
Но - в двупрестилчени носии, никакви бански! И по-тъмничките да се избелят.
Мнемозина написа:Мислих. Много.
И стигнах до извода - Боев не ще да му се радваме.
Затова другия път като дойде, скачаме всички и го изяждаме с кокалите. Ако се държи прилично, разбира се.
Ако вземе нещо да се лигави, ей така ще го посрещаме за наказание.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... avQGv036eU
Но - в двупрестилчени носии, никакви бански! И по-тъмничките да се избелят.

а аз до теб с мрежа, щото Боев е якичък и бърз... може да пропуснеш и тогава....Мнемозина написа: а аз ще стоя с бухалката зад вратата.
Гледай ти - гледай ти! Аз им се карам, а те се смеят...а ако се сбием сигурно ще умрете от смях.Мнемозина написа:
Ох.
Какво е ЗУТ, Закон за управление на тревите?
Фестивалът без снимки не ти се зачита като актив, да ти кажа.
И изобщо... мда.
И стига с тия комунисти, те бяха демоде преди петнайсет години. Трябва да бъдем в крак с времето. Сега са демоде икономистите.
Ивайло написа:
Мой снимки тук повече няма да видиш, хеле пък от фестивала.
Хех, готина носия, пък и теб си те бива!:bigsmile:Fairy of the Flowers написа:Не издържам,...
А така - кажи и! Кажи и също за свастиката дето съм си татуирал на вратлето, че кубинките ми са подковани с цинтове, че редовно си бръсна глава и имам правилен пра-български, почти оногондурски череп...сър Айвънхоу написа:а аз до теб с мрежа, щото Боев е якичък и бърз... може да пропуснеш и тогава....Мнемозина написа: а аз ще стоя с бухалката зад вратата.
пропусна да споменеш и бухалката за бейзбол с верига и боздуган на тънкия й край!Ивайло написа:
А така - кажи и! Кажи и също за свастиката дето съм си татуирал на вратлето, че кубинките ми са подковани с цинтове, че редовно си бръсна глава и имам правилен пра-български, почти оногондурски череп...
Да бе, то тая бухалка беше за музея на патриота, сега е модерно да си носиш чук за пържоли.сър Айвънхоу написа:пропусна да споменеш и бухалката за бейзбол с верига и боздуган на тънкия й край!Ивайло написа:
А така - кажи и! Кажи и също за свастиката дето съм си татуирал на вратлето, че кубинките ми са подковани с цинтове, че редовно си бръсна глава и имам правилен пра-български, почти оногондурски череп...
като спомена "чук" и се сетих... през 1996-та се прибирам една вечер от леля ми към къщи... ама ми трябваше по-тежък чук, че вкъщи имаше нещо да заковавам и бях взел от чичо един 400-грамов...Ивайло написа: Да бе, то тая бухалка беше за музея на патриота, сега е модерно да си носиш чук за пържоли.
гледай сега... то е достатъчно и връзка ключове да имаш под ръка... като ги наредиш между пръстите си (ключовете де)... няма по-добър бокс от тяхИвайло написа: Да бе, то тая бухалка беше за музея на патриота, сега е модерно да си носиш чук за пържоли.
Ми какво да правим?Ивайло написа:Гледай ти - гледай ти! Аз им се карам, а те се смеят...а ако се сбием сигурно ще умрете от смях.Мнемозина написа:
Ох.
Какво е ЗУТ, Закон за управление на тревите?
Фестивалът без снимки не ти се зачита като актив, да ти кажа.
И изобщо... мда.
И стига с тия комунисти, те бяха демоде преди петнайсет години. Трябва да бъдем в крак с времето. Сега са демоде икономистите.
Мой снимки тук повече няма да видиш, хеле пък от фестивала.
не мога да възприема такова поведение, такова отношениесър Айвънхоу написа: след малко спря "совалката" и ченгетата си прибраха, каквото беше останало от мангустите...
та такива ми ти работи...
е неме да има само люти чирпанлиине мога да възприема такова поведение, такова отношение
какво щеше да стане, ако не беше обърнал внимание на жената?
това ако е верно е светотатство бе:shocked:Мнемозина написа:Ивайло написа: А така - кажи и! Кажи и също за свастиката дето съм си татуирал на вратлето, че кубинките ми са подковани с цинтове, че редовно си бръсна глава и имам правилен пра-български, почти оногондурски череп...
Бе като хвана метлата, ще видиш ти.

и аз.latrevw написа:не мога да възприема такова поведение, такова отношениесър Айвънхоу написа: след малко спря "совалката" и ченгетата си прибраха, каквото беше останало от мангустите...
та такива ми ти работи...
синът ми се прибра преди малко от баскетбол. след тренировката го викали другите момчета да ходи с тях към Макдоналдс, а той им казал, че е в друга посока и не му се ходи, а те: "Ама и ние не сме натам, но отиваме да намерим и набием някой циганин" - мисля, че коментатър е излишен. става страшно!
latrevw написа: не мога да възприема такова поведение, такова отношение
синът ми се прибра преди малко от баскетбол. след тренировката го викали другите момчета да ходи с тях към Макдоналдс, а той им казал, че е в друга посока и не му се ходи, а те: "Ама и ние не сме натам, но отиваме да намерим и набием някой циганин" - мисля, че коментатър е излишен. става страшно!
shshtt написа:
и аз.
мисля си, че някои хора пишат ей така на въпреки
ми... аман от женоря бе... крайно време е да им се обЯсни това-онова от живота...Kent написа:ко се палиш айвъне секи си казва мнението:lol:
нали е клуб за плюрализъм тука
тая модерна дума от края на 80-те:lol:
сър Айвънхоу написа:ми... аман от женоря бе... крайно време е да им се обЯсни това-онова от живота...Kent написа:ко се палиш айвъне секи си казва мнението:lol:
нали е клуб за плюрализъм тука
тая модерна дума от края на 80-те:lol:
а, наздраве!
п.п. а за кубинките направо ти завиждам! наистина... аз съм "потрошил" много чифта, ама от тия военните...
точно тия са военни, зарибих се откакто гледах един филма за афганистан.п.п. а за кубинките направо ти завиждам! наистина... аз съм "потрошил" много чифта, ама от тия военните...
[/quote]Kent написа:точно тия са военни, зарибих се откакто гледах един филма за афганистан.п.п. а за кубинките направо ти завиждам! наистина... аз съм "потрошил" много чифта, ама от тия военните...
един афганския партизанин беше точно с такива
и руснака който го уби, му ги смъкна от краката,
нахлузи ги и си захвърли ботушите по една камила:-)
тва са буйките на ЧЛ от 60-те
ретро, ма не е мръднала кожата
щота са съхранявани в склад на топло и сухо
преди да ги докопаме.