Уникален "челен опит"!
- сър Айвънхоу
Уникален "челен опит"!
В цял свят правителствата се чудят как да подпомогнат финансовата система в страната си, като най-често подпомагат банките. В България държавата подпомага фалирали футболни клубове.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
хахаха, друи биха казали, че премиерът работи за здравето на нацията, подпомагайки развитието на спорта
друг е въпросът, че златни медалисти и олимпийски шампиони нямат елементарни условия, а футболисти с по 3 леви крака ще бъдат спасявани. Но ББ знае точно какво ще направи впечатление на "народа"
Айвъне, ти каза ли за кого ще гласуваш, че те пподозирам нещо
друг е въпросът, че златни медалисти и олимпийски шампиони нямат елементарни условия, а футболисти с по 3 леви крака ще бъдат спасявани. Но ББ знае точно какво ще направи впечатление на "народа"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
на няколко пъти съм декларирал. ще гласувам за Светльо Витковlatrevw написа:хахаха, друи биха казали, че премиерът работи за здравето на нацията, подпомагайки развитието на спорта
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
скоклаlatrevw написа:ей, ти си бил от моята партия, а пък аз се приготвих да ти скачамсър Айвънхоу написа: на няколко пъти съм декларирал. ще гласувам за Светльо Витков
Bella Ciao
Bella Ciao