Уникален "челен опит"!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Уникален "челен опит"!

Мнение от сър Айвънхоу »

В цял свят правителствата се чудят как да подпомогнат финансовата система в страната си, като най-често подпомагат банките. В България държавата подпомага фалирали футболни клубове.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

хахаха, друи биха казали, че премиерът работи за здравето на нацията, подпомагайки развитието на спорта

друг е въпросът, че златни медалисти и олимпийски шампиони нямат елементарни условия, а футболисти с по 3 леви крака ще бъдат спасявани. Но ББ знае точно какво ще направи впечатление на "народа"

Айвъне, ти каза ли за кого ще гласуваш, че те пподозирам нещо :winkw:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:хахаха, друи биха казали, че премиерът работи за здравето на нацията, подпомагайки развитието на спорта

друг е въпросът, че златни медалисти и олимпийски шампиони нямат елементарни условия, а футболисти с по 3 леви крака ще бъдат спасявани. Но ББ знае точно какво ще направи впечатление на "народа"

Айвъне, ти каза ли за кого ще гласуваш, че те пподозирам нещо :winkw:
на няколко пъти съм декларирал. ще гласувам за Светльо Витков
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа: на няколко пъти съм декларирал. ще гласувам за Светльо Витков
ей, ти си бил от моята партия, а пък аз се приготвих да ти скачам :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:
сър Айвънхоу написа: на няколко пъти съм декларирал. ще гласувам за Светльо Витков
ей, ти си бил от моята партия, а пък аз се приготвих да ти скачам :lol:
скокла :grin:
Bella Ciao
Публикувай отговор