тц, на различни честоти сме днес! на теб ти се майтапи,а на мен ми се говори:-)wishes написа:В днешно време царува всеобщата посредственост, не се притеснявай толкова много и не му мисли много.Пипилота Шантиклер написа: хаха борбена натура си ти, но въпроса беше за друго
ако видиш, че нещо не се получава, че контрола за реализацията му е съвсем извън тебе и няма изгледи за успех, какво правим тогаз? пренасочваме ли се или главата у стената?
за посредствеността ми е думата
как преодолявате усещането?
всеки в нещо е посредствен
избягвате ли нещата, в които сте посредствени или продължавате да настоявате, че ако ала бала се трудите и незнам какво и се развивате и ще постигнете успех?
не е ли разпиляване на ресурс едно такова упорство?
не е ли по-добре проба-грешка-проба-грешка и така до края на света, докато налучкаме таланта си?
или пък живота вземе че свърши:lol:
Рекох ти, върви на курс, образовай се, тва е
суета и прагматичност
- Пипилота Шантиклер
Re: суета и прагматичност
Re: Айде да намесим и изтока
Вяра иска 20, ама немаRemmivs написа:Напълно вярно е. Това е израз не на примирение, а на просветление.vyara написа:Напротив, не е верно тва. Ако знаеш, че 20см са достатъчно, значи ли, че ги имаш
А сега сериозно. Не е верно тва!
За сантиметрите ще ти кажа само, че ти трябват 8. А това ВСЕКИ го има.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Много добре разбрах аз:wishes написа: Ти пък пак не си разбрала темата
Не ми казвай, че си спряла да правиш секс
По-скоро на готвене ми прилича...
хахах ако се навия за този курс мъжа ми ще го финансира отвсякъде ама тц, ич никакъв интерес
Тоя си има любовница, да знаеш
Това е диалогът, е???
Ами че аз мълча ли?Пипилота Шантиклер написа: тц, на различни честоти сме днес! на теб ти се майтапи,а на мен ми се говори:-)
Ок, няма те бъзикам
Последно промяна от Wishes на 19.02.07, 16:07, променено общо 1 път.
- Dark Angel
да да, и ще си умреш от скука преживявайки с квото има - стига беwishes написа: Трактовката е друга - да си доволен от това което имаш, а не да бягаш по нещо недостижимо.
много по-прекрасно е да се бориш за висоооооооооки цели - по-далеч ще стигнеш от колкото лежейки в обора
Или другояче казано - кво си се засилИл по врабеца в небето, кат си имаш Урел в ръката?wishes написа:
Трактовката е друга - да си доволен от това което имаш, а не да бягаш по нещо недостижимо.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Хихихих4avdar4e написа:Много добре разбрах аз:wishes написа: Ти пък пак не си разбрала темата
Не ми казвай, че си спряла да правиш секс
По-скоро на готвене ми прилича...
хахах ако се навия за този курс мъжа ми ще го финансира отвсякъде ама тц, ич никакъв интерес
Тоя си има любовница, да знаеш
Това е диалогът, е???
Анджък!maggot написа:Или другояче казано - кво си се засилИл по врабеца в небето, кат си имаш Урел в ръката?wishes написа:
Трактовката е друга - да си доволен от това което имаш, а не да бягаш по нещо недостижимо.
Дарки, тва прочети
И да завъртим колелото:wishes написа:Трактовката е друга - да си доволен от това което имаш, а не да бягаш по нещо недостижимо.
Carpe diem (сеа, който не го мързи, да си го търси Квинт Хораций и нескопосния ми превод по архивите).
Защото във вечността на мига осъзнаваш мимолетността на щастието, дъха на живота и суетата на преследваните всуе цели.
Хубаво е да си този, който си. Даже е прекрасно.
Абе аз малко му упущих края на седянката, ама за секс ли иде реч или за котлони и тундури?Remmivs написа:Хубаво е да си този, който си. Даже е прекрасно.
Шантиклер, белиссима, дай по същество!
- Dark Angel
спорт - вече съм посредствена, много посредствена - реален шанс да стана добра не виждам.Пипилота Шантиклер написа:хаха борбена натура си ти, но въпроса беше за друго
ако видиш, че нещо не се получава, че контрола за реализацията му е съвсем извън тебе и няма изгледи за успех, какво правим тогаз? пренасочваме ли се или главата у стената?
за посредствеността ми е думата
как преодолявате усещането?
всеки в нещо е посредствен
избягвате ли нещата, в които сте посредствени или продължавате да настоявате, че ако ала бала се трудите и незнам какво и се развивате и ще постигнете успех?
не е ли разпиляване на ресурс едно такова упорство?
не е ли по-добре проба-грешка-проба-грешка и така до края на света, докато налучкаме таланта си?
или пък живота вземе че свърши:lol:
- продължавам да ходя на стадиона - чувствам се добре
- не се състезавам повече с коли, спрях напълно. страхът ме парализира. а и се чувствам неудовлетворена като си спомням колко добра съм била, ядосвам си се по-точно и е опасно
- не карам ски - скучно ми е само по пистите. посредствено някак ми се гледа
посредствена съм в шев и кройка - като щерката беше мънинка и шиех рокличики тип принцеса, бяха толкова малки и красиви, че даже и да сбърках не си личеше - нали знаеш, несъвършенствата и грешките изпъкват повече в големите. знаех, че не са ок, но изпитвах радост да я обличам с такива неща
все се оглеждаме с мъжът ми - за нови неща, за нови идеи, той е по идеите напоследък, аз по реализации на разни нови неща
всъщност не го преодолявам - то си е там, н не го възприемам точно като посредственост. а като нещо дето не мога/не искам да правя
талант? не зная, наблюдавам децата /не само моите/ - има упорити деца които се борят до последно и постигат много трудни неща. има такива които без напън, просто ей така правят нещото. и май май талантливите са мързеливи
- Dark Angel
е? прочетохwishes написа: Дарки, тва прочети
неща врабче
аз искам орел - щото съм грандоман
ПП/ за да фанеш нещо голямо трябва 2-те ръце да са ти свободни
- Пипилота Шантиклер
хахах ами то е все едно по съществоЗвеневия написа:Абе аз малко му упущих края на седянката, ама за секс ли иде реч или за котлони и тундури?Remmivs написа:Хубаво е да си този, който си. Даже е прекрасно.
![]()
![]()
![]()
Шантиклер, белиссима, дай по същество!
от цялата дандания ми стана готино - и посредствеността като успеха, красотата и младостта е въпрос на време да се преглътне и всичко да си дойде на мястото
Пипилота Шантиклер написа:всичко да си дойде на
мястото
Пипилота Шантиклер написа: и посредствеността като успех...
Посредственост - лошо
Непосредствено... ("ст" - тва май го няма като термин) кво ли ще е??
Тинтири-минтири - пий една вода (на която са и имплантирали к) и готово!
Или тичай към Аспаруховия мост да скочиш с бънджи!
Аз немам, обаче мъжа ми....wishes написа:Вяра иска 20, ама немаRemmivs написа:Напълно вярно е. Това е израз не на примирение, а на просветление.vyara написа:Напротив, не е верно тва. Ако знаеш, че 20см са достатъчно, значи ли, че ги имаш
Машаалаvyara написа:Аз немам, обаче мъжа ми....wishes написа:Вяра иска 20, ама немаRemmivs написа:Напълно вярно е. Това е израз не на примирение, а на просветление.vyara написа:Напротив, не е верно тва. Ако знаеш, че 20см са достатъчно, значи ли, че ги имаш
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мислех да се запиша на курс по кеф и шройка - именно защото съм родена с четири леви крака. Предизвикателство е да се захванеш с нещо, за което хич не те бива. Обичам подобни провокации.Dark написа: посредствена съм в шев и кройка
Обаче време тъй и не остана.
Ако ти доставя удоволствие- продължавай. Никой в нищо не е съвършен. Но да се усъвършенствуваш- можеш с постоянство.Пипилота Шантиклер написа:спрях да правя нещо, което много обичам, защото осъзнах, че не само не съм най-добра, ами дори и не съм добра в него.
самолюбието ми е сразено от този факт и номера с моркова не минава - не мога да правя нещото без да си вярвам.
спрях да си губя времето, насочих си енергията в ежедневието и работата ми върви по-добре.
но ми е странно
мамка му и суета!
лишавам се сама от нещо което ме кефи, просто защото не мога да се примиря с посредствеността!
някой да е гълтал това хапче и да знае как става?
Сигурно и други подобни мнения си прочела. Сори, ако повтарям някого.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
честит ти нов аватар - просто прекрасенStranniche написа:
Мислех да се запиша на курс по кеф и шройка - именно защото съм родена с четири леви крака. Предизвикателство е да се захванеш с нещо, за което хич не те бива. Обичам подобни провокации.
ще ти се радвам като те виждам
четох книгата преди година в един парк и си поплаках, хареса ми много
харесвам такива книги - които напомнят за себе си отново и отново
От години копая в дъното на задънена улица, наблюдавайки как тя все повече се затваря.Пипилота Шантиклер написа:
може не най, но добър
въпроса е какво правите когато разбирате че улицата по която вървите е задънена?
тръгвате по друга или се разхождате напред-назан по задънената и се наслаждавате на движението?
Изобщо не ме интересува добра ли съм или не, посредствена или непосредствена. Понякога ми харесва, понякога не ми харесва.
Явно важното е, че намирам това, което върша, за смислено.
Оценката на околните ме вълнува само доколкото по-нататъшното копаене зависи от нея.
Panta rhei...
Пипилота Шантиклер написа:спрях да правя нещо, което много обичам, защото осъзнах, че не само не съм най-добра, ами дори и не съм добра в него.
самолюбието ми е сразено от този факт и номера с моркова не минава - не мога да правя нещото без да си вярвам.
спрях да си губя времето, насочих си енергията в ежедневието и работата ми върви по-добре.
но ми е странно
мамка му и суета!
лишавам се сама от нещо което ме кефи, просто защото не мога да се примиря с посредствеността!
По важният въпрос е искаш или не искаш.
След това трябва да се въоръжиш с огромна доза смирение и търпение.
С времето разбрах, че истинският талант се състои в това, да изпитваш удоволствие от нещата, които правиш - така можеш да отделяш много голяма част от времето си, и това да бъде единствената ти награда. И така полека-лека ставаш все по-добър/добра... Естествено, има хора, които са родени с това, което ти постигаш с много труд, но това важи и за всяко друго нещо, с което се захващаш. Въпросът е личен.
За хапчето вече казах - смирение.
- Пипилота Шантиклер
каква книга?Dark написа:честит ти нов аватар - просто прекрасенStranniche написа:
Мислех да се запиша на курс по кеф и шройка - именно защото съм родена с четири леви крака. Предизвикателство е да се захванеш с нещо, за което хич не те бива. Обичам подобни провокации.
- Пипилота Шантиклер
хм, уравновесена личност си ти - такъв един поглед върху нещата е за завижданеМнемозина написа:От години копая в дъното на задънена улица, наблюдавайки как тя все повече се затваря.Пипилота Шантиклер написа:
може не най, но добър
въпроса е какво правите когато разбирате че улицата по която вървите е задънена?
тръгвате по друга или се разхождате напред-назан по задънената и се наслаждавате на движението?
Изобщо не ме интересува добра ли съм или не, посредствена или непосредствена. Понякога ми харесва, понякога не ми харесва.
Явно важното е, че намирам това, което върша, за смислено.![]()
Оценката на околните ме вълнува само доколкото по-нататъшното копаене зависи от нея.
Всъщност не съм.Пипилота Шантиклер написа:хм, уравновесена личност си ти - такъв един поглед върху нещата е за завижданеМнемозина написа:От години копая в дъното на задънена улица, наблюдавайки как тя все повече се затваря.Пипилота Шантиклер написа:
може не най, но добър
Явно важното е, че намирам това, което върша, за смислено.![]()
Но наистина ако насочиш вниманието си към това, което правиш, и не се замисляш за себе си-като-правеща-това-нещо, ми се струва, че ще намериш решението много лесно.
Panta rhei...
- Пипилота Шантиклер
не мога да се смиря, мога да се примиряMila написа:Пипилота Шантиклер написа:спрях да правя нещо, което много обичам, защото осъзнах, че не само не съм най-добра, ами дори и не съм добра в него.
но ми е странно
мамка му и суета!
По важният въпрос е искаш или не искаш.
След това трябва да се въоръжиш с огромна доза смирение и търпение.
С времето разбрах, че истинският талант се състои в това, да изпитваш удоволствие от нещата, които правиш - така можеш да отделяш много голяма част от времето си, и това да бъде единствената ти награда. И така полека-лека ставаш все по-добър/добра... Естествено, има хора, които са родени с това, което ти постигаш с много труд, но това важи и за всяко друго нещо, с което се захващаш. Въпросът е личен.
За хапчето вече казах - смирение.
не ми е толкова важно нещото:-)
- Пипилота Шантиклер
не мога да се смиря, мога да се примиряПипилота Шантиклер написа:спрях да правя нещо, което много обичам, защото осъзнах, че не само не съм най-добра, ами дори и не съм добра в него.
но ми е странно
мамка му и суета!
не ми е толкова важно нещото:-)[/quote]
Хм. Що да не го правиш ако те кефи? Може пък с времето да надобрееш - занаят се учи с времето. Зависи за аккво стаав дума - ако е нещо като хоби - занимавай си се. Ако е свързано с професионална реализация (по-скоро не, както разбирам?) - по-добре прави това, в което наистина те бива...
И какво толкова ти страда суетата - сигурно има нещо друго, в което си страшно добра, пък други не са.
Ма си ги носи у Украйна..vyara написа: Аз немам, обаче мъжа ми....
- Stranniche
- Обратна връзка:
Упс! Като видях картинката, хареса ми и си я сложих за аватар. Не съм си мислила за "Мемоарите на една гейша". И когато Дарки ми писа, разтърсих се из Интернет и се оказа, че било от филма, който не съм гледала.Пипилота Шантиклер написа:каква книга?Dark написа:честит ти нов аватар - просто прекрасенStranniche написа:
Както и да е, книгата е настина хубава.