За "манията" Ейпъл...
- сър Айвънхоу
За "манията" Ейпъл...
Те ви крадат, вие ги боготворите...
какво да се каже... освен: избий баламите, тарикатите сами ще изчезнат...
п.п. това го пускам тук, щото ме мързи да търся оная паметна тема за "великия" епъл...
п.п. това го пускам тук, щото ме мързи да търся оная паметна тема за "великия" епъл...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: За "манията" Ейпъл...
сър Айвънхоу написа:Те ви крадат, вие ги боготворите...
като минат празниците ще дойдат да си кажат, че сега козунаци месят и яйца боядисват:lol:
ти какво направи по тоя въпрос? с някоя снимка, това онова няма ли да се отчетеш?
- сър Айвънхоу
аз яйца си имам през цялата година... който няма, да си шари...shshtt написа: като минат празниците ще дойдат да си кажат, че сега козунаци месят и яйца боядисват:lol:
ти какво направи по тоя въпрос? с някоя снимка, това онова няма ли да се отчетеш?
а месенето... хм... предпочитам да меся други неща... анатомични женски части, например...
Bella Ciao
Bella Ciao
мдааам, мъжете имате яйца през цялата година, но не са боядисанисър Айвънхоу написа:
аз яйца си имам през цялата година... който няма, да си шари...
а месенето... хм... предпочитам да меся други неща... анатомични женски части, например...
хм, предпочитал да меси друго...точно на Великден ли трябва да искаш месенето на анатомични женски части....тц,тц, тц
Последно промяна от fuego на 14.04.12, 11:00, променено общо 2 пъти.
- сър Айвънхоу
ти... нещо... заяждаш ли се?...fuego написа: мдааам, мъжете имате яйца през цялата година, но не са боядисани
хм, предпочитал да меси друго...точно на Великден ли трябва да искаш месенето на анатомични женски части....тц,тц, тц:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
тц, не се заяждам, само изказах мнениесър Айвънхоу написа:ти... нещо... заяждаш ли се?...fuego написа: мдааам, мъжете имате яйца през цялата година, но не са боядисани
хм, предпочитал да меси друго...точно на Великден ли трябва да искаш месенето на анатомични женски части....тц,тц, тц:blum:
- сър Айвънхоу
fuego написа:
тц, не се заяждам, само изказах мнение
Bella Ciao
Bella Ciao
кой се заяжда сега?сър Айвънхоу написа:fuego написа:
тц, не се заяждам, само изказах мнениеизказа? не чух...
мъжките индивиди, имат целогодишно две яйца, но не са шарени, единственото багрилно вещество е естествената пигментация
Всеки търговец се опитва да печели максимално. Нищо ново под слънцето. Да не говорим, че новината ти отдавна вече не е новина. За това се говори поне от половин година, душко.сър Айвънхоу написа:Те ви крадат, вие ги боготворите...
Чудя се само що не вземеш да пуснеш същите темички и за Майкрософт? Същите педюги са, включая, че дори ги и осъдиха заради подобни шмекерии.
Мноу си ... еднопосочен.
Кво да ти кажа - избийте баламите, тарикатите сами ще изчезнат...
П.П. И моля, ако ще се онождате в ефир, да го правите в специализирани за целта форуми.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
абе, що на теб все еднопосочен ти изглеждам... то... май добре, че съм еднопосочен, де... ама ти пък що винаги ме четеш като дявола евангелието?maggot написа: Всеки търговец се опитва да печели максимално. Нищо ново под слънцето. Да не говорим, че новината ти отдавна вече не е новина. За това се говори поне от половин година, душко.
Чудя се само що не вземеш да пуснеш същите темички и за Майкрософт? Същите педюги са, включая, че дори ги и осъдиха заради подобни шмекерии.
Мноу си ... еднопосочен.
Кво да ти кажа - избийте баламите, тарикатите сами ще изчезнат...
П.П. И моля, ако ще се онождате в ефир, да го правите в специализирани за целта форуми.
то за били гейтс и майкрософт се знае... и никой, ама никой не ги обожествява... та затова показвам "колко са бели душите" на боготворения епъл и негов мъченик и пророк стив джобс...
интересно... като напиша нещо срещу някой твой любимец и веднага скачаш, значи...
та не знам кой е "еднопосочния" от нас двамата :)
Bella Ciao
Bella Ciao
Щото да видиш колко е гот да се заяждат с тебесър Айвънхоу написа: абе, що на теб все еднопосочен ти изглеждам... то... май добре, че съм еднопосочен, де... ама ти пък що винаги ме четеш като дявола евангелието?
Ъъъъъъ... не бе, душко. Просто продукта е уникално добър и който е пипнал айсиктир вече не може да се задоволи с другите подобни.сър Айвънхоу написа: то за били гейтс и майкрософт се знае... и никой, ама никой не ги обожествява... та затова показвам "колко са бели душите" на боготворения епъл и негов мъченик и пророк стив джобс...
Пресен пример имам с един колега, който точно като теб прокламираше HTC, андроид, че дори и Уиндоус Мобайл, всичко друго но не и епъл. Миналия месец си подари обаче айпад и ... до там. Не се разделя с него. Толкова не се разделя, че последно ми се наложи да му забраня да го носи в службата.
Така че - явно има нещо в тия машинарийки, да ти кажа.
Пък ако не отговоря нищо, ще кажеш, че ей го на - нямам какво да кажа на това правдиво негодувание, ще се почувстваш много прав и ще продължиш да ръсиш.сър Айвънхоу написа: интересно... като напиша нещо срещу някой твой любимец и веднага скачаш, значи...
та не знам кой е "еднопосочния" от нас двамата :)
Какво да направя, че да млъкнеш, да си ползваш андроида и да оставиш нас заблудените да си ползваме айОС-ите в овчо преклонение?
Айде, Христос Воскресе! Нека бъдем здрави, по-усмихнати и раздаващи се през тази година и дано оцелеем до следващата да си пожелаем същото!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
трудна работа... не е лесно да се откажа да се боря срещу вредните религии...maggot написа: Какво да направя, че да млъкнеш, да си ползваш андроида и да оставиш нас заблудените да си ползваме айОС-ите в овчо преклонение?
а, така! и аз това викам...maggot написа:Айде, Христос Воскресе! Нека бъдем здрави, по-усмихнати и раздаващи се през тази година и дано оцелеем до следващата да си пожелаем същото!

Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Тоя, както го описваш, си е бил готово зомби, само не си бил намерил религияmaggot написа: ... Просто продукта е уникално добър и който е пипнал айсиктир вече не може да се задоволи с другите подобни.
Пресен пример имам с един колега, който точно като теб прокламираше HTC, андроид, че дори и Уиндоус Мобайл, всичко друго но не и епъл. Миналия месец си подари обаче айпад и ... до там. Не се разделя с него. Толкова не се разделя, че последно ми се наложи да му забраня да го носи в службата...
Имам един приятел тука ... телефона му с роботче, таблета - от плод-зеленчука (за Коледа си го подари, не е от скоро). Вчера ми разправя че разкарал прозорците от единия лаптоп и сложил убунту. За това, последното, не помня причината, ама ще да е, за да не му е скучно като. От всичките джаджи единственото му недоволство е от новия, ябълковиден интерфейс на африканчето и то само от някои елементи.
Мен, ако питаш, понеже хем обичам да ровичкам, хем съм мързелив, та WM 6.5 си ми беше добре, ама го оставиха да умре та минах на андроид. За щастие прехвърлянето стана без загуба на информация.
Наздраве 
хахах тъкмо щях да те питам какво ти става и се сетих какво можеш да ми отговориш и се отказахсър Айвънхоу написа:аз яйца си имам през цялата година... който няма, да си шари...shshtt написа: като минат празниците ще дойдат да си кажат, че сега козунаци месят и яйца боядисват:lol:
и чука ли яйцата и яде ли козунак е рисково при тоя наш гъвкав език...опс..
айде наздраве!