За "манията" Ейпъл...

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

За "манията" Ейпъл...

Мнение от сър Айвънхоу »

Те ви крадат, вие ги боготворите...
какво да се каже... освен: избий баламите, тарикатите сами ще изчезнат...

п.п. това го пускам тук, щото ме мързи да търся оная паметна тема за "великия" епъл...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Re: За "манията" Ейпъл...

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:Те ви крадат, вие ги боготворите...

п.п. това го пускам тук, щото ме мързи да търся оная паметна тема за "великия" епъл...

като минат празниците ще дойдат да си кажат, че сега козунаци месят и яйца боядисват:lol:

ти какво направи по тоя въпрос? с някоя снимка, това онова няма ли да се отчетеш?
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

shshtt написа: като минат празниците ще дойдат да си кажат, че сега козунаци месят и яйца боядисват:lol:

ти какво направи по тоя въпрос? с някоя снимка, това онова няма ли да се отчетеш?
аз яйца си имам през цялата година... който няма, да си шари...
а месенето... хм... предпочитам да меся други неща... анатомични женски части, например...

:grin:
Bella Ciao
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:

а месенето... хм... предпочитам да меся други неща... анатомични женски части, например...

мдааам, мъжете имате яйца през цялата година, но не са боядисани :blum:

хм, предпочитал да меси друго...точно на Великден ли трябва да искаш месенето на анатомични женски части....тц,тц, тц :shocked::blum:
Последно промяна от fuego на 14.04.12, 11:00, променено общо 2 пъти.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

fuego написа: мдааам, мъжете имате яйца през цялата година, но не са боядисани :blum:

хм, предпочитал да меси друго...точно на Великден ли трябва да искаш месенето на анатомични женски части....тц,тц, тц :shocked::blum:
ти... нещо... заяждаш ли се?... :wbee:
Bella Ciao
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:
fuego написа: мдааам, мъжете имате яйца през цялата година, но не са боядисани :blum:

ти... нещо... заяждаш ли се?... :wbee:
тц, не се заяждам, само изказах мнение :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

fuego написа:
:shocked: изказа? не чух... :blum:
Bella Ciao
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:
fuego написа:
:shocked: изказа? не чух... :blum:
кой се заяжда сега?

мъжките индивиди, имат целогодишно две яйца, но не са шарени, единственото багрилно вещество е естествената пигментация :blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа:Те ви крадат, вие ги боготворите...

Всеки търговец се опитва да печели максимално. Нищо ново под слънцето. Да не говорим, че новината ти отдавна вече не е новина. За това се говори поне от половин година, душко. :lol:
Чудя се само що не вземеш да пуснеш същите темички и за Майкрософт? Същите педюги са, включая, че дори ги и осъдиха заради подобни шмекерии.
Мноу си ... еднопосочен. :grin:
Кво да ти кажа - избийте баламите, тарикатите сами ще изчезнат...:blum:

П.П. И моля, ако ще се онождате в ефир, да го правите в специализирани за целта форуми. :-)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Всеки търговец се опитва да печели максимално. Нищо ново под слънцето. Да не говорим, че новината ти отдавна вече не е новина. За това се говори поне от половин година, душко. :lol:
Чудя се само що не вземеш да пуснеш същите темички и за Майкрософт? Същите педюги са, включая, че дори ги и осъдиха заради подобни шмекерии.
Мноу си ... еднопосочен. :grin:
Кво да ти кажа - избийте баламите, тарикатите сами ще изчезнат...:blum:

П.П. И моля, ако ще се онождате в ефир, да го правите в специализирани за целта форуми. :-)
абе, що на теб все еднопосочен ти изглеждам... то... май добре, че съм еднопосочен, де... ама ти пък що винаги ме четеш като дявола евангелието?

то за били гейтс и майкрософт се знае... и никой, ама никой не ги обожествява... та затова показвам "колко са бели душите" на боготворения епъл и негов мъченик и пророк стив джобс...

интересно... като напиша нещо срещу някой твой любимец и веднага скачаш, значи...
та не знам кой е "еднопосочния" от нас двамата :)
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: абе, що на теб все еднопосочен ти изглеждам... то... май добре, че съм еднопосочен, де... ама ти пък що винаги ме четеш като дявола евангелието?
Щото да видиш колко е гот да се заяждат с тебе :lol:
сър Айвънхоу написа: то за били гейтс и майкрософт се знае... и никой, ама никой не ги обожествява... та затова показвам "колко са бели душите" на боготворения епъл и негов мъченик и пророк стив джобс...
Ъъъъъъ... не бе, душко. Просто продукта е уникално добър и който е пипнал айсиктир вече не може да се задоволи с другите подобни.
Пресен пример имам с един колега, който точно като теб прокламираше HTC, андроид, че дори и Уиндоус Мобайл, всичко друго но не и епъл. Миналия месец си подари обаче айпад и ... до там. Не се разделя с него. Толкова не се разделя, че последно ми се наложи да му забраня да го носи в службата. :blink:
Така че - явно има нещо в тия машинарийки, да ти кажа.
сър Айвънхоу написа: интересно... като напиша нещо срещу някой твой любимец и веднага скачаш, значи...
та не знам кой е "еднопосочния" от нас двамата :)
Пък ако не отговоря нищо, ще кажеш, че ей го на - нямам какво да кажа на това правдиво негодувание, ще се почувстваш много прав и ще продължиш да ръсиш.
Какво да направя, че да млъкнеш, да си ползваш андроида и да оставиш нас заблудените да си ползваме айОС-ите в овчо преклонение? :grin:

Айде, Христос Воскресе! Нека бъдем здрави, по-усмихнати и раздаващи се през тази година и дано оцелеем до следващата да си пожелаем същото! :-)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Какво да направя, че да млъкнеш, да си ползваш андроида и да оставиш нас заблудените да си ползваме айОС-ите в овчо преклонение? :grin:
трудна работа... не е лесно да се откажа да се боря срещу вредните религии... :blum:

maggot написа:Айде, Христос Воскресе! Нека бъдем здрави, по-усмихнати и раздаващи се през тази година и дано оцелеем до следващата да си пожелаем същото! :-)
а, така! и аз това викам... :flowers:
Bella Ciao
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

maggot написа: ... Просто продукта е уникално добър и който е пипнал айсиктир вече не може да се задоволи с другите подобни.
Пресен пример имам с един колега, който точно като теб прокламираше HTC, андроид, че дори и Уиндоус Мобайл, всичко друго но не и епъл. Миналия месец си подари обаче айпад и ... до там. Не се разделя с него. Толкова не се разделя, че последно ми се наложи да му забраня да го носи в службата...
Тоя, както го описваш, си е бил готово зомби, само не си бил намерил религия :grin:
Имам един приятел тука ... телефона му с роботче, таблета - от плод-зеленчука (за Коледа си го подари, не е от скоро). Вчера ми разправя че разкарал прозорците от единия лаптоп и сложил убунту. За това, последното, не помня причината, ама ще да е, за да не му е скучно като. От всичките джаджи единственото му недоволство е от новия, ябълковиден интерфейс на африканчето и то само от някои елементи.
Мен, ако питаш, понеже хем обичам да ровичкам, хем съм мързелив, та WM 6.5 си ми беше добре, ама го оставиха да умре та минах на андроид. За щастие прехвърлянето стана без загуба на информация.
Наздраве :cool:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:
shshtt написа: като минат празниците ще дойдат да си кажат, че сега козунаци месят и яйца боядисват:lol:

хахах тъкмо щях да те питам какво ти става и се сетих какво можеш да ми отговориш и се отказах:grin:
и чука ли яйцата и яде ли козунак е рисково при тоя наш гъвкав език...опс..
айде наздраве! :kiss: :beer:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Изображение

:rotfl24:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Е това сега не е ли нелоялна кон... конк... как да го кажа сега по-деликатно? :grin:
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Мнемозина написа:Е това сега не е ли нелоялна кон... конк... как да го кажа сега по-деликатно? :grin:
:rotfl24:
Публикувай отговор