Фейсбук - размисли без страсти
Фейсбук - размисли без страсти
Гледали ли сте този клип?
http://www.youtube.com/watch?v=NXsyRAPU8g0
Гледам го за пореден път, смея се и си мисля за гнева на мюсулманите тези дни. Шашава работа. Ако сменим клипчето и сложим едни чалми и видиш ли как ще изгорят няколко посолства. Пък пушат трява, не е като да не пушат.
След това се сещам, че във Фейсбук на стената ми не е изкачало нищо за тези събития. Някак си минаха - ей тъй без мой-фейс-отзук. Поне едно: "Бог да прости американския посланник." нямаше (лека му пръст).
И накрая се замислям какви неща се въртят из стената ми. Никой не скривам там, ако е човек...само роботи (да се прости маши!низма ми). Някои хитове направо си заслушават специално внимание.
-Картинка (черна) с деца и Памела Андерсън и някакъв текст който обяснява как България намала пари за деца а имала за Памела по телевизията. Седах гледах я и се маях - Къде е връзката? Шоу програмите печелят от гледаемост, от СМС - и... т.е. от тези които се интересуват дали Памела ще е по телевизията. Тая жена едно хубаво нещо е направила и то без да иска... и то с Томи Лии...
-Картинка(бяла) в която е разказано житието на светеца иконописец утепал крадец. Или картинка(бяла) със сравнение на жена с пушка в Щатско и иконописец в Българско. Да се утепаш от мисъл пак. Убил умишлено човек на улицата... какво да коментирам...
-Една стара картинка на умряло врабче (черна). В тази картинка накратко се обяснява, защо не трябва да хвърляте дъвките си на земята. Защото.: Идва едно врабче, клъвва дъвката, тя залепва в гърлото му и то умира. То тука мисъл някаква не се появява у мен, само смях...
Да пиша ли за снимките на болни или уродливи деца и твърденията, че споделяйки този ужас помагаш... Ох...
Аз за призивите с картинки или статуси да не гледам БТВ... това ме срази... толкова време искахме да имаме дистанционни, да можем да сменяме канали и да гледаме каквото ни се иска... и сега една шайка хора ме убеждава да не гледам една програма, щото не ги кефи... поне да казваха коя да гледам...
И още и още... Голям кеф е да шерваш безумия с други хора. Толкова е лесно - натискаш лайк бутона, шерваш и си с чиста съвест, изпрана от пералнята наречена Фейсбук...
http://www.youtube.com/watch?v=NXsyRAPU8g0
Гледам го за пореден път, смея се и си мисля за гнева на мюсулманите тези дни. Шашава работа. Ако сменим клипчето и сложим едни чалми и видиш ли как ще изгорят няколко посолства. Пък пушат трява, не е като да не пушат.
След това се сещам, че във Фейсбук на стената ми не е изкачало нищо за тези събития. Някак си минаха - ей тъй без мой-фейс-отзук. Поне едно: "Бог да прости американския посланник." нямаше (лека му пръст).
И накрая се замислям какви неща се въртят из стената ми. Никой не скривам там, ако е човек...само роботи (да се прости маши!низма ми). Някои хитове направо си заслушават специално внимание.
-Картинка (черна) с деца и Памела Андерсън и някакъв текст който обяснява как България намала пари за деца а имала за Памела по телевизията. Седах гледах я и се маях - Къде е връзката? Шоу програмите печелят от гледаемост, от СМС - и... т.е. от тези които се интересуват дали Памела ще е по телевизията. Тая жена едно хубаво нещо е направила и то без да иска... и то с Томи Лии...
-Картинка(бяла) в която е разказано житието на светеца иконописец утепал крадец. Или картинка(бяла) със сравнение на жена с пушка в Щатско и иконописец в Българско. Да се утепаш от мисъл пак. Убил умишлено човек на улицата... какво да коментирам...
-Една стара картинка на умряло врабче (черна). В тази картинка накратко се обяснява, защо не трябва да хвърляте дъвките си на земята. Защото.: Идва едно врабче, клъвва дъвката, тя залепва в гърлото му и то умира. То тука мисъл някаква не се появява у мен, само смях...
Да пиша ли за снимките на болни или уродливи деца и твърденията, че споделяйки този ужас помагаш... Ох...
Аз за призивите с картинки или статуси да не гледам БТВ... това ме срази... толкова време искахме да имаме дистанционни, да можем да сменяме канали и да гледаме каквото ни се иска... и сега една шайка хора ме убеждава да не гледам една програма, щото не ги кефи... поне да казваха коя да гледам...
И още и още... Голям кеф е да шерваш безумия с други хора. Толкова е лесно - натискаш лайк бутона, шерваш и си с чиста съвест, изпрана от пералнята наречена Фейсбук...
Кърти, чисти, извозва...
Фейсбукът е нещо много особено.
Истината е, че наред с плявата съм виждала страшно хубави неща и там.
Обаче ми стои дървено някак. И това, което най-много харесвах едно време тук - дългите серии от къси пасове - там не може да се получи. Прекалено линейно е.
Иначе е като всяко нещо - всеки си го използва според своите си необходимости и вкусове.
Обаче ми стои дървено някак. И това, което най-много харесвах едно време тук - дългите серии от къси пасове - там не може да се получи. Прекалено линейно е.
Иначе е като всяко нещо - всеки си го използва според своите си необходимости и вкусове.
Panta rhei...
Ама... тъй де... аз си го обичам Фейса... по скоро ми е интересно как хората залитат по безумни каузи...Мнемозина написа:Фейсбукът е нещо много особено.
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Бе трябва да съм по- активен във фейсбук. Уж гледам да съм информиран, понеже най- големите тъпотии човек ги кажва(и прави) от незнание. Чета all.bg; Дарик, Дневник, Капитал. И слушам радио. И новините по радиото са: групата във Фейсбук която подкрепя Опиц иска президента да го помилва. Майка на тризнаци е предизвикала създаването на група във Фейсбук. Арабска пролет Фейсбук. Изборен скандал в Америка Фесбук. Тинтири минтири Фейсбук.
А като отида там, чакай да отида и да видя: "Какво мислите" Тоя надпис всеки път като го видя и с все по- голяма сигурност установяма че аз мисли нямам. Какво мисля? Божке, нищо не мисля, бе, честно! Ядосан съм малко за глупости, тва брои ли се? Вие мислите ли?
Покани за игри- е кви игри никога не играя на компютър нищо, предложения, бе няма да ви занимавам, я да видя какво наоколо става. Една приятелка харесва економи.бг; братчеда е добавил десет снимки и някакъв дето не го познавам бил отбелязан на снимка.
Е къде са тия скандали и революции?
А като отида там, чакай да отида и да видя: "Какво мислите" Тоя надпис всеки път като го видя и с все по- голяма сигурност установяма че аз мисли нямам. Какво мисля? Божке, нищо не мисля, бе, честно! Ядосан съм малко за глупости, тва брои ли се? Вие мислите ли?
Покани за игри- е кви игри никога не играя на компютър нищо, предложения, бе няма да ви занимавам, я да видя какво наоколо става. Една приятелка харесва економи.бг; братчеда е добавил десет снимки и някакъв дето не го познавам бил отбелязан на снимка.
Е къде са тия скандали и революции?
Революционери :)Green Light написа: Е къде са тия скандали и революции?
Не се ли уморихте да обсъждате идеи? Нали имаше такава приказка са големите умове - идеи, малките - хора :)
Във Фейса се обсъжрат хора, личния живот, снимките настроенията на познатите ти хора. Голям мегдан, все има какво да видиш и да зацъкаш с език... пък наша Станка... машала :) Та и аз тъй... но го го изкарах идея, за да не ме изтриете от Зочо-то :)
Кърти, чисти, извозва...
Емфието е с никотин, туй никой не ми го каза като четох Пипи... :)Мнемозина написа:Ъхъ, без енфие изнемогваме...itcome написа:Живот изпълнен с лишения, горкана....Мнемозина написа: И аз така си живея, ама как да не ти кажа сега на тебе - то че може, може, ама това живот ли е?
Кърти, чисти, извозва...
Re: Фейсбук - размисли без страсти
нов, бърз, лесен, удобен начин за разпространение на клюки и глупавиниitcome написа: И още и още... Голям кеф е да шерваш безумия с други хора. Толкова е лесно - натискаш лайк бутона, шерваш и си с чиста съвест, изпрана от пералнята наречена Фейсбук...
like!
just perfect
аз пъ минавам покрай един билборд дето някаква М. казва на някакъв Л. честит рожден ден. срещу 400 евра за две седмици наем+50 евра за винила.Gaspode написа:http://fishki.net/comment.php?id=123527
Не го разбирам аз фейсбука. И рядко го ползвам...
не го разбирам аз тоя рожден ден.
just perfect
Една приятелка, преди няколко дни написа - "Какъвто животът - такава и страницата!" Колкото по-безличен, еднообразен и скучен живот живееш, толкова по-безлична, еднообразна и скучна е стената ти във Фейсбук! "По страниците ще ги познаете."itcome написа:
Във Фейса се обсъжрат хора, личния живот, снимките настроенията на познатите ти хора. Голям мегдан, все има какво да видиш и да зацъкаш с език...
- сър Айвънхоу
мноу поздрави на приятелката ти... тя изкара, че най-интересен живот водят тинейджърките... щото техните страници просто "кипят"...fuego написа:Една приятелка, преди няколко дни написа - "Какъвто животът - такава и страницата!" Колкото по-безличен, еднообразен и скучен живот живееш, толкова по-безлична, еднообразна и скучна е стената ти във Фейсбук! "По страниците ще ги познаете."itcome написа:
Във Фейса се обсъжрат хора, личния живот, снимките настроенията на познатите ти хора. Голям мегдан, все има какво да видиш и да зацъкаш с език...
:lol::lol:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ще предам, но на стената, за да приповдигнем настроението в съботния ден, все пак за нея фейса е най - развлекателното място, където всеки показва истинското "АЗ"сър Айвънхоу написа:
мноу поздрави на приятелката ти... тя изкара, че най-интересен живот водят тинейджърките... щото техните страници просто "кипят"...