Фейсбук - размисли без страсти

Все същите
Аватар
itcome

Фейсбук - размисли без страсти

Мнение от itcome »

Гледали ли сте този клип?
http://www.youtube.com/watch?v=NXsyRAPU8g0

Гледам го за пореден път, смея се и си мисля за гнева на мюсулманите тези дни. Шашава работа. Ако сменим клипчето и сложим едни чалми и видиш ли как ще изгорят няколко посолства. Пък пушат трява, не е като да не пушат.
След това се сещам, че във Фейсбук на стената ми не е изкачало нищо за тези събития. Някак си минаха - ей тъй без мой-фейс-отзук. Поне едно: "Бог да прости американския посланник." нямаше (лека му пръст).
И накрая се замислям какви неща се въртят из стената ми. Никой не скривам там, ако е човек...само роботи (да се прости маши!низма ми). Някои хитове направо си заслушават специално внимание.

-Картинка (черна) с деца и Памела Андерсън и някакъв текст който обяснява как България намала пари за деца а имала за Памела по телевизията. Седах гледах я и се маях - Къде е връзката? Шоу програмите печелят от гледаемост, от СМС - и... т.е. от тези които се интересуват дали Памела ще е по телевизията. Тая жена едно хубаво нещо е направила и то без да иска... и то с Томи Лии...
-Картинка(бяла) в която е разказано житието на светеца иконописец утепал крадец. Или картинка(бяла) със сравнение на жена с пушка в Щатско и иконописец в Българско. Да се утепаш от мисъл пак. Убил умишлено човек на улицата... какво да коментирам...
-Една стара картинка на умряло врабче (черна). В тази картинка накратко се обяснява, защо не трябва да хвърляте дъвките си на земята. Защото.: Идва едно врабче, клъвва дъвката, тя залепва в гърлото му и то умира. То тука мисъл някаква не се появява у мен, само смях...
Да пиша ли за снимките на болни или уродливи деца и твърденията, че споделяйки този ужас помагаш... Ох...
Аз за призивите с картинки или статуси да не гледам БТВ... това ме срази... толкова време искахме да имаме дистанционни, да можем да сменяме канали и да гледаме каквото ни се иска... и сега една шайка хора ме убеждава да не гледам една програма, щото не ги кефи... поне да казваха коя да гледам...
И още и още... Голям кеф е да шерваш безумия с други хора. Толкова е лесно - натискаш лайк бутона, шерваш и си с чиста съвест, изпрана от пералнята наречена Фейсбук...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

бе айде на twiter-а бе хора!
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Фейсбукът е нещо много особено.
Истината е, че наред с плявата съм виждала страшно хубави неща и там.
Обаче ми стои дървено някак. И това, което най-много харесвах едно време тук - дългите серии от къси пасове - там не може да се получи. Прекалено линейно е.

Иначе е като всяко нещо - всеки си го използва според своите си необходимости и вкусове.
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Мнемозина написа:Фейсбукът е нещо много особено.
Истината е, че наред с плявата съм виждала страшно хубави неща и там.
Обаче ми стои дървено някак. И това, което най-много харесвах едно време тук - дългите серии от къси пасове - там не може да се получи. Прекалено линейно е.

Иначе е като всяко нещо - всеки си го използва според своите си необходимости и вкусове.
Ама... тъй де... аз си го обичам Фейса... по скоро ми е интересно как хората залитат по безумни каузи...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе трябва да съм по- активен във фейсбук. Уж гледам да съм информиран, понеже най- големите тъпотии човек ги кажва(и прави) от незнание. Чета all.bg; Дарик, Дневник, Капитал. И слушам радио. И новините по радиото са: групата във Фейсбук която подкрепя Опиц иска президента да го помилва. Майка на тризнаци е предизвикала създаването на група във Фейсбук. Арабска пролет Фейсбук. Изборен скандал в Америка Фесбук. Тинтири минтири Фейсбук.
А като отида там, чакай да отида и да видя: "Какво мислите" Тоя надпис всеки път като го видя и с все по- голяма сигурност установяма че аз мисли нямам. Какво мисля? Божке, нищо не мисля, бе, честно! Ядосан съм малко за глупости, тва брои ли се? Вие мислите ли?
Покани за игри- е кви игри никога не играя на компютър нищо, предложения, бе няма да ви занимавам, я да видя какво наоколо става. Една приятелка харесва економи.бг; братчеда е добавил десет снимки и някакъв дето не го познавам бил отбелязан на снимка.
Е къде са тия скандали и революции?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Може да се живее и без фейсбук, вервайте ми.
Ей на, аз съм живия пример. :winkw:
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Green Light написа: Е къде са тия скандали и революции?
Революционери :)
Не се ли уморихте да обсъждате идеи? Нали имаше такава приказка са големите умове - идеи, малките - хора :)
Във Фейса се обсъжрат хора, личния живот, снимките настроенията на познатите ти хора. Голям мегдан, все има какво да видиш и да зацъкаш с език... пък наша Станка... машала :) Та и аз тъй... но го го изкарах идея, за да не ме изтриете от Зочо-то :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

vyara написа:Може да се живее и без фейсбук, вервайте ми.
Ееее и без топла вода съм чувал, че може... ама чак пък без Фейс :)
Откак мама и другото рода са ми "приятели" не мога един статус за безпаметно напиване да постна като хората...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Sweety написа:бе айде на twiter-а бе хора!
:winkw:
Туй... какво е точно (винаги ми е било интересно).
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

И аз така си живея, ама как да не ти кажа сега на тебе - то че може, може, ама това живот ли е? :blum:
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Мнемозина написа:
И аз така си живея, ама как да не ти кажа сега на тебе - то че може, може, ама това живот ли е? :blum:
Живот изпълнен с лишения, горкана....
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

http://fishki.net/comment.php?id=123527

Не го разбирам аз фейсбука. И рядко го ползвам...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

itcome написа:
Мнемозина написа:
Ъхъ, без енфие изнемогваме... :crying:
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Мнемозина написа:
itcome написа:
Мнемозина написа: И аз така си живея, ама как да не ти кажа сега на тебе - то че може, може, ама това живот ли е? :blum:
Емфието е с никотин, туй никой не ми го каза като четох Пипи... :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

верче, бе тва живот ли е!?:rotfl24:
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Фейсбук - размисли без страсти

Мнение от bead_ »

itcome написа: И още и още... Голям кеф е да шерваш безумия с други хора. Толкова е лесно - натискаш лайк бутона, шерваш и си с чиста съвест, изпрана от пералнята наречена Фейсбук...
нов, бърз, лесен, удобен начин за разпространение на клюки и глупавини
like!
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:http://fishki.net/comment.php?id=123527

Не го разбирам аз фейсбука. И рядко го ползвам...
аз пъ минавам покрай един билборд дето някаква М. казва на някакъв Л. честит рожден ден. срещу 400 евра за две седмици наем+50 евра за винила.

не го разбирам аз тоя рожден ден.
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
itcome написа:
Мнемозина написа: И аз така си живея, ама как да не ти кажа сега на тебе - то че може, може, ама това живот ли е? :blum:
ебаси как сте развили темата
:blink:
just perfect
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

itcome написа:
Във Фейса се обсъжрат хора, личния живот, снимките настроенията на познатите ти хора. Голям мегдан, все има какво да видиш и да зацъкаш с език...
Една приятелка, преди няколко дни написа - "Какъвто животът - такава и страницата!" Колкото по-безличен, еднообразен и скучен живот живееш, толкова по-безлична, еднообразна и скучна е стената ти във Фейсбук! "По страниците ще ги познаете."

:lol::lol::lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

fuego написа:
itcome написа:
Във Фейса се обсъжрат хора, личния живот, снимките настроенията на познатите ти хора. Голям мегдан, все има какво да видиш и да зацъкаш с език...
Една приятелка, преди няколко дни написа - "Какъвто животът - такава и страницата!" Колкото по-безличен, еднообразен и скучен живот живееш, толкова по-безлична, еднообразна и скучна е стената ти във Фейсбук! "По страниците ще ги познаете."

:lol::lol::lol:
мноу поздрави на приятелката ти... тя изкара, че най-интересен живот водят тинейджърките... щото техните страници просто "кипят"...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:
мноу поздрави на приятелката ти... тя изкара, че най-интересен живот водят тинейджърките... щото техните страници просто "кипят"...
ще предам, но на стената, за да приповдигнем настроението в съботния ден, все пак за нея фейса е най - развлекателното място, където всеки показва истинското "АЗ" :rotfl24:
Публикувай отговор