Анималистична (ли) е темата.

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Kent написа:п.п. забравих да споделя че от 03.12.12 съм на курс в софето в пирогов за една седмица. ще живея в парк хотел москва и при едни мои приятелки. предложения от анималистите за среща има ли:lol:
А жена ти знае ли? :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

тя ме праща там бе:blink: няма при случайни...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Kent написа:тя ме праща там бе:blink: няма при случайни...
Кви приятелкИ бре????
Мислех,че съм единствена!:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

:shy:
:lol:
шшшт:cool:
п.п. в смисъл шът мълчи бе:grin:
Аватар
Дон Румата Есторски

Мнение от Дон Румата Есторски »

Piqndurnik написа:Тук бих могъл да поспоря...
Ами и аз... колко струва само повторното изчисляване на променливи, когато всеки път се извиква една и съща функция, с едни и същи аргументи!
И ако погледнеш машинния код, свят ти се извива - всеки път се преизчислява наново, майната му на хийпа, и 2Гб да стане, при положение че имаш 16 - какво значение... Добрият стар HITECH го можеше това...
Само че, аз го споменах като белег, следствие от това, че такова мислене се възпитава...
От време на време чета лекции към един университет и всеки път като трябва да разказвам за оптимизации, започвам да обяснявам за начина на работа на физическо ниво, за акумулатори, за хардуерни модули и как работят ... тааааакива прозявки не си виждал. Обаче аз съм гад (да не се бърка с гид!) и когато дойде време за подпис, любимата ми темичка за въпроси е "а как можем да оптимизираме ей този участък и кога е по-добре да използваме макроси и кога - функции и процедури"... шегички ... производствен хумор. :lol:
Последно промяна от Дон Румата Есторски на 19.10.12, 12:30, променено общо 1 път.
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
Аватар
Дон Румата Есторски

maggot написа:...Заедно.
Само дето ние, хората, не сме като тях и сме повече стадо, отколкото общност. И си търсим водачи. Поради този факт, човешкия свят е нареден така, че трябва да се излъчи водач. Който, за да има задника да е такъв, вече е заразен. И пак стигаме до началото. Параграф 22.
Ами историята ни учи, че не всички водачи са били заразени... Алтруистите, алтруистите! Те да са живи! (ако трябва да перефразираме малко дядо Вазов)
Аватар
Дон Румата Есторски

Kent написа:това ще стане като се научиме да се държиме в семейството като плъхове първоначално. заедно. ...
Това беше един от първите и основни таргети, Кенте. Много силно удариха именно там... И много болно.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:п.п. забравих да споделя че от 03.12.12 съм на курс в софето в пирогов за една седмица. ще живея в парк хотел москва и при едни мои приятелки. предложения от анималистите за среща има ли:lol:
Да знаеш, Айвън много хубаво избира кръчми. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Да знаеш, Айвън много хубаво избира кръчми. :lol:
немате грижи...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

:grin:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Дон Румата Есторски написа:
Piqndurnik написа:Тук бих могъл да поспоря...
Ами и аз... колко струва само повторното изчисляване на променливи, когато всеки път се извиква една и съща функция, с едни и същи аргументи!
И ако погледнеш машинния код, свят ти се извива - всеки път се преизчислява наново, майната му на хийпа, и 2Гб да стане, при положение че имаш 16 - какво значение... Добрият стар HITECH го можеше това...
Само че, аз го споменах като белег, следствие от това, че такова мислене се възпитава...
От време на време чета лекции към един университет и всеки път като трябва да разказвам за оптимизации, започвам да обяснявам за начина на работа на физическо ниво, за акумулатори, за хардуерни модули и как работят ... тааааакива прозявки не си виждал. Обаче аз съм гад (да не се бърка с гид!) и когато дойде време за подпис, любимата ми темичка за въпроси е "а как можем да оптимизираме ей този участък и кога е по-добре да използваме макроси и кога - функции и процедури"... шегички ... производствен хумор. :lol:
-o, /o ги има дори и при M$. Днес специално погледнах проектите на C във Visual Studio и... познай - Od (disabled) :grin:
Това мислене не се възпитава такова. То е следствие на презадоволеност. За повечето практически задачи съвременните компютри са като да биеш гарги с топ. Основните ресурси отиват за шаренията. Дори и при 8086 с неговите скромни от сегашна гледна точка 0,33 MIPS имаше място за мърлявщина. Сега един телефон е хиляди пъти по-мощен. Стига се до там, че при някои обработки се налага да се сложи изкуствено забавяне, та да забележи потребителя, че там става нещо.
Прав си, сбъркан е моделът...
Наздраве :cool:
Публикувай отговор