Поискали рушвет на дъщеря ми

Все същите
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

itcome написа:
Green Light написа:
snowprincess написа: а аз нито се ядосвам, нито ми е смешно, това са си те - в рим не правят като римляните
вероятно те карат да се срамуваш, че избираш по-лесния начин за решение на проблемите си, но е хубаво да знаеш, че има и такива хора
Не, че не мога да се засрамя. Но трябва да е от някой, който ме познава и знае какво правя.

Не ми се вярва в интернет да открия някакъв вид хора, които не съм срещал в живота си.

Просто не мога да се насиля да пиша в самохвален и сериозен стил, но съм стоял до последно, и стоя, и сам, и с фирмата си, и зад каузи, и зад хора. Като опрвдание на горното изречение ще кажа, че човек просто трябва да има физиономия за да е човек. Трябва по някакъв начин да харесваш себе си.

Обаче борба против корупцията не това, че не даваш дребен рушвет.

Големо триене му ударих. Пак трия и пускам. Майната му, нищо няма да се разбере от тоя постинг.

Това е днешната култура и ние сме днешните хора.
Почнах аз да се притеснявам, че нещо не е наред с мен.
Дребните подкупи са разковничето... или е нещото което пряко или само то си зависи от мен и само от мен.
Вчера една жена сгази друга на пешеходна опита се да избяга. Знам, знам... книжката не прави шофера...
По пътъщата е пълно с безумци, които са бесмъртни, защото са си заредили 50-тачката в джоба.
Дава се подкуп за да мине колата ти на технически - ей това пък направо ме изумява. Та нали от това пряко зависи твоя живот.
Чудно ми е ако имаше големи глоби и контрол над ежегодните медицински прегледи - дали нямаше пак да се подкупват лекари да пишат, че си добре...
Подкупи на архитекти и надзор - при земетресение се реве за обещетение от държавата...
Подкуп за оценка...

Гледам от моята камбанария, намам работеща фирма... хора не зависят от мен. Не съм строил, но е планирано в близките години... Учил съм за оценки. Какво не ми е в ред?
Бе корупцията трябва да се бори на всяко ниво, ниско, високо, дребно, едро...
Просто не е за всеки
Не всеки има уменията и не всеки му издържат нервите, което и трябва да се очаква...нямам предвид само обикновените хора
...
нищо ти няма бе!...ма пък то тебе те избива д друга посока...анална...хихихихи
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

shshtt написа:Сега само да вметна нещо преди развоя утре, защото не го знам какъв ще е.
Но заради Гринлайт...консултирах се с хора които са наясно и след този разговор ако зависеше от мен щях да дам пари и да си спестя безсмислени и обречени войни.
Това казах и на дъщеря ми, да постъпва както прецени.
Сега за карането и раздаването на шофьорски книжки - те точно такива дето могат си набелязват, щото хем са наясно че с кормуването са наред, хем ги късат, за да им стане ясно къде е ножа и хляба. И защото е лабилна психически и само като я разстроят с крясъци и забележки и тя ще свали на 50% от това което може.
Защо не си позволиха при синът ми тази игричка /същата фирма/? А ми той просто е толкова откъснат състезател, че щеше да паркира пред районното директно.
Щото трябваше да иде на майната си в Шотландия, че да се успокои, че вече ги няма връзкарите на всички нива и всичко само от него си зависи.
Та дъщеря ми ще я късат защото е набелязана. И няма никакво значение как шофира.
Освен ако не изкара зверска психика и не ги навре на кучето в гъза утре.
а бе не може ли хем да им даде кинтите (ако може и да са белязани още по-добре, ама вярно, че няма време) за да си звеме без много нерви изпита и после да ги изтропа?
човек трябва да си шади психиката ама пък и да се учи как да ги гази душманите...от ранна възраст :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
angel

Мнение от angel »

vyara написа:Подава сигнал на момента.

Не ви разбирам, честно. Пак като в темата с КАТ. Искате да живеете в нормална държава, а не правите нормални неща.

Сигнал задължително, иначе на все повече убийци на пътя ще дават книжки.
Няма оправия и това си е!
абсолютно. докато ние не почнем сами да сме си коректив никой няма да дойде и да ни спаси от такава пасмина, която се опитва да спечели некой лев, само защото заема неква позиция.

Аз ако съм ще го играя невинна мома до момента, в който ми поискат пари и тогава ще вдигна скандал до небето. Дори и да не взема книжка. Ще им държи влага за 5 века напред. Така или иначе те мотат по 4-5-6-7 пъти на тия изпити поне един път да им го кажеш в очите си струва. Така ще го направя че всички да чуият и разберат кво става. После ще питам кой му е шефа и кой го е научил на такива номера. И ако шефа му го няма ще му взема имената и тогава майка му жална. Ще му спомена, че тенденциозно са ме скъсали на първия изпит щото не съм дала рушвет (което може и да не е истина ма така да им е още по-напечено). Отивам и подавам и оплакване в подходящите инстанции. Ако трябва и вестници ще замеся.
:-)
coffeemate

Мнение от coffeemate »

Дончев... глей сега... само да вметна- абсолютно никой не го интересува подкуп ли са ти искали или не! Аз имам горчив опит с вестници и телевизии- пиша им, че разполагам със запис на камера как полицаи правят някакви странни движения около нередовен стоителен обект до нас/ да поясня- става въпрос за 6 етажна кооперация, чийто ров обхвана и улицата и се принудихме да минаваме през огради и дворове. /, как тръгват на разходка в обратна на обекта пътека и стигат до една ливада до нас.. и си подават нещо виновния на полицая... . И няма реакция... глас в пустиня. Това е!
Обаче- съм ЗА крясъците и виковете в момента на поискване на подкуп. Бе как не разрешават да те придружава някой с камера, докато ти трае изпита, па да видим кой как кара и кво и що... толкова лесно решение и няма разрешение, нали? Нали не може да те придружава човек със записващо устройство?
coffeemate

Мнение от coffeemate »

Piqndurnik написа:
coffeemate написа:... И да живее градският транспорт!!...
Пушиш ли?
НЕ. Ама какво общо има едното с другото? :grin:
coffeemate

Мнение от coffeemate »

Щом хората почнаха да мрат на пешеходни пътеки ...
С корупцията се бори човек сам, понякога и със себе си. Има случаи, в които не ни зависи нито живота, нито здравето- в тези случаи, според мен, трябва да се противим на корупцията. Обаче ако стане въпрос за здравето на дете- аз лично забравям за борбата.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

coffeemate написа:
Piqndurnik написа:
coffeemate написа:... И да живее градският транспорт!!...
Пушиш ли?
Тогава Кент-а да предположи какво ти има на обонянието.
Един от отрицателните ефекти при отказването на цигарите е, че се връща обонянието и започваш да усещаш как смърди в (гр)адският транспорт.
Наздраве :cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Piqndurnik написа: Един от отрицателните ефекти при отказването на цигарите е, че се връща обонянието и започваш да усещаш как смърди в (гр)адският транспорт.
гледай сега... пушач съм, но това не ми пречи на обонянието... дори ми е прекалено добро... и знам много добре как смърди в градския транспорт... но... след 1-2 вдишвания се свиква :winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

сър Айвънхоу написа: ... пушач съм...

Е това и аватара ти ме сетиха за една серия от "Ну, погоди!". Бяха в музей, вълкът беше в доспехи и си изтърва фаса в доспехите :grin:
Това пък ме сети, как в казармата на един му падна огънчето в чепика и последвалото скоростно събуване на кубинка в движещ се камион :grin: Дали пък не беше моето огънче даже... Но чепика не беше моя със сигурност :grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Един от отрицателните ефекти при отказването на цигарите е, че се връща обонянието и започваш да усещаш как смърди в (гр)адският транспорт.
верно, на чужда планета се едно си слязъл и климатика на скафандъра се е повредил:blink:[/quote]
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:

Е това и аватара ти ме сетиха за една серия от "Ну, погоди!". Бяха в музей, вълкът беше в доспехи и си изтърва фаса в доспехите :grin:
Това пък ме сети, как в казармата на един му падна огънчето в чепика и последвалото скоростно събуване на кубинка в движещ се камион :grin: Дали пък не беше моето огънче даже... Но чепика не беше моя със сигурност :grin:
:rotfl24:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз пък съм се хапал за пръстите, вафлата или суджучето не помня, бяха замръзнали, ръкавицата ми беше се забутала в ръкава /те висяха на едни въженца през врата/ и седя в една пряспа под муратов, плача /от вятъра/ и си ям пръстите на едната ръка след като фафлата /или суджучето/ приключила, хубу че имало кой да ми каже че съм пристъпил към самоизяждане.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:аз пък съм се хапал за пръстите, вафлата или суджучето не помня, бяха замръзнали, ръкавицата ми беше се забутала в ръкава /те висяха на едни въженца през врата/ и седя в една пряспа под муратов, плача /от вятъра/ и си ям пръстите на едната ръка след като фафлата /или суджучето/ приключила, хубу че имало кой да ми каже че съм пристъпил към самоизяждане.
Ай стига, бе!!!

На мен ми беше залепнала ръката за бронята на МТЛБто. Отлепих я с доста сълзи. Такъв студ, като в казармата няма. Помня че отврее навреме смътно така се чудех как така краката ми са все топли.
Съжалявам ужасно че нямам ония армейски кубинки.(само с партенки съм ги носил. Никога с чорапи. Две години и два месеца)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Piqndurnik написа:

:rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

още нямам вести, изключен и е телефона, опитвам се да не се напрягам
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз на поправката си реших проблема със спокойствието бързо и скучно. но подробности - лично:grin:
и аз съм се явявал два пъти. добре карам - само един челен удар/не по моя вина/, един път ме удариха отзад не по моя вина и въртене 180 градуса пред предницата на ТИР на един планински проход. рекапитулация - щети за около 470 лв. приходи от застрахователи около хилядарка. физически и ментални увреждания на пътниците и мен - липсват. успех.
п.п. след челката се прибрах на ход, а пасата на противника се разпадна на пътя.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

спасили трима самоубийци на аспаруховия мост днес,
се един и същ патрул цццц:blink:
http://dnes.dir.bg/news.php?id=12605773
аз имах само едно сутрешно и то фалшименто с апчета
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Kent написа:...и аз съм се явявал два пъти...
Първия път покарах 200-300м. и изпитващия ми рече:
- Добре караш. Ако си беше сложил и колана, може би щеше да вземеш изпита :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Kent написа:спасили трима самоубийци на аспаруховия мост днес,
се един и същ патрул цццц:blink:
http://dnes.dir.bg/news.php?id=12605773
аз имах само едно сутрешно и то фалшименто с апчета
Завиждаш, а?
coffeemate

Мнение от coffeemate »

Piqndurnik написа:
coffeemate написа:
Piqndurnik написа: Пушиш ли?
добре ми е обонянието. сутрин като замиришат на препили с червнето вино и падам възнак... но иначе ако няма такива екземпляри- градският транспорт се трае. А.. забравих- има едни стари автобуси дето някак отвътре им минават изгорелите газове и си е направо тровене, но скоро не съм пътувала с такъв.
Абе всичко е за предпочитане за мен лично пред това да хабя нерви с нашия шофьорски манталитет.
Виж. Цялата ситуация е абсурдна- хората вече имам чувството, че не се притесняват, че ще блъснат и убият човек. И то обикновени, нормални хора, а не някакви политици, милионери и т.н. паплач. Но това последното беше отклонение от подтемата за аромотерапията :-)
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

чак сега ми се обади в скайп - скъсали са я
и направо са и се изсмяли в очите
не мога да я успокоя, не иска повече да се занимава с никакъв курс
ако бяхме там и мъжа ми ако беше да не е сама никога така нямаше да стане

сърцето ми се къса
coffeemate

Мнение от coffeemate »

shshtt написа:чак сега ми се обади в скайп - скъсали са я

сърцето ми се къса
трябва си агресия в някои ситуации. ама като не всички са с рога на главата...
важното е и то е най-важното!! че дъщеря ти е жива и здрава. Другото, шът, са си живи подробности. Ще мине време, ще си промени стратегията и един ден ще го вземе тоя изпит. Ама сега да го изживява тоя урок така дълбоко и да си руши нервната система- айде нема нужда. Освен това- всяко зло за добро. Не знае човек, какво печели, когато губи. Това от мен. Сори ако не звучи съчувствено.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

coffeemate написа:

сърцето ми се къса
важното е и то е най-важното!! че дъщеря ти е жива и здрава. Другото, шът, са си живи подробности. Ще мине време, ще си промени стратегията и един ден ще го вземе тоя изпит. Ама сега да го изживява тоя урок така дълбоко и да си руши нервната система- айде нема нужда. Освен това- всяко зло за добро. Не знае човек, какво печели, когато губи. Това от мен. Сори ако не звучи съчувствено.
не звучи съчувствено, защото не е:bigsmile:
теорията не е като практиката - не те е докоснало чувството и затова, нормално
да се сблъскаш с несправедливост, да си безпомощен, сам и да няма надежда че нещата ще се променят никак не е приятно
душата я боли сега, а мен за нея също
да те боли душата също е болка, така че жива е, да, но искам и да е здрава
както и да е
ще измислим нещо
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

сърцето ми се къса
съжалявам, че така е станало :(
не се шегувах като ти казах да плати,
но и не бих те посъветвала такова нещо, например, за германия или друга бяла държава, където това може да й донесе повече проблеми, отколкото да реши
защо ти се къса сърцето, шът? това са житейски уроци
ако човек е спокоен и щастлив - не учи нищо
само нещастието ни учи
а нали искате да я научите на нещо важно за вас - да не дава рушвети и да постъпва винаги честно
кажи й, че може 5 пъти да се яви, но накрая все пак ще вземе изпита без да плаща
но й кажи също, че тук така ще е при всяко едно нещо, просто трябва да се научи на търпение
няма да й е лесно
говори за тези неща, успокой я, важно е, за да не реши, че съветите, които й давате не вършат работа
за всеки проблем има хиляди решения, но важно е какви избори правим и защо ги правим
целувки :kiss:
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

сърцето ми се къса
Защо са я скъсали?
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

snowprincess написа:

сърцето ми се къса
съжалявам, че така е станало :(
не се шегувах като ти казах да плати,
но и не бих те посъветвала такова нещо, например, за германия или друга бяла държава, където това може да й донесе повече проблеми, отколкото да реши
защо ти се къса сърцето, шът? това са житейски уроци
ако човек е спокоен и щастлив - не учи нищо
само нещастието ни учи
а нали искате да я научите на нещо важно за вас - да не дава рушвети и да постъпва винаги честно
кажи й, че може 5 пъти да се яви, но накрая все пак ще вземе изпита без да плаща
но й кажи също, че тук така ще е при всяко едно нещо, просто трябва да се научи на търпение
няма да й е лесно
говори за тези неща, успокой я, важно е, за да не реши, че съветите, които й давате не вършат работа
за всеки проблем има хиляди решения, но важно е какви избори правим и защо ги правим
целувки :kiss:
Благодаря ти. :hugy:
Аз и казах да плати ако и поискат пари.
Консултирах се преди това с едни хора и ми стана ясно че щом се е стигнало до оня разговор, значи просто няма мърдане.
А тя с полицията сама няма да се оправи.
Така и стана - подиграли и са и се в очите, още на първия завой са я скъсали че не им харесало как е изпълнен, тя попитала не е ли твърде малка грешката и не трябва ли да са три грешки за да я скъсат и оня се хилел и си пишел в протокола, пък камерата си снима водача и така.....неприкосновени се имат господата.
Сега синът ми говори с нея, той ще я успокои, аз не умея някак.
Направи ме на две стотинки че съм и казвала да дава пари.
coffeemate

Мнение от coffeemate »

shshtt написа:
coffeemate написа:

сърцето ми се къса

не звучи съчувствено, защото не е:bigsmile:
теорията не е като практиката - не те е докоснало чувството и затова, нормално
да се сблъскаш с несправедливост, да си безпомощен, сам и да няма надежда че нещата ще се променят никак не е приятно
душата я боли сега, а мен за нея също
да те боли душата също е болка, така че жива е, да, но искам и да е здрава
както и да е
ще измислим нещо

Просто това, което ти написах не беше с цел да ти съчувствам, щото аз не съм способна на съчувствие по принцип. Беше с окуражителна цел. Ама не се разбра явно. Ще го преживея някак.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

coffeemate написа:
Просто това, което ти написах не беше с цел да ти съчувствам, щото аз не съм способна на съчувствие по принцип. Беше с окуражителна цел. Ама не се разбра явно. Ще го преживея някак.
какво има да преживяваш?! че не съм те разбрала ли? свиркай си!
просто не ми е до това сега, изнервена съм от цял ден чакане и неизвестност и невъзможност да аз самата да направя нещо или да помогна, с вързани ръце

всичко е наред :friends:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

сърцето ми се къса
споко бе... аз взех книжка то 7-мия път... именно, щото не исках да плащам...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:

сърцето ми се къса
споко бе... аз взех книжка то 7-мия път... именно, щото не исках да плащам...
хахаах, ама накрая взе нали? действаш ми успокоително:lol:
и все при един и същи инструктур ли се явява?
чудя се дали имаме право при друг да отидем? досега никакви документи не са и дали за нищо, но ще ги изискаме?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

И какво?! Няма ли вариант тя още да не заслужава книжка?!
Аз взех кормуването от втория път, листовките от първия. И честно казано, бързо ме пуснаха. Никой не се е подигравал с мен и пари не ми е искал. И никой никога досега рушвети не ми е искал. Това е.
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

vyara написа:И какво?! Няма ли вариант тя още да не заслужава книжка?!
Аз взех кормуването от втория път, листовките от първия. И честно казано, бързо ме пуснаха. Никой не се е подигравал с мен и пари не ми е искал. И никой никога досега рушвети не ми е искал. Това е.
За тебе знаем, че винаги си перфектна и затова ти се получават нещата. Друго?
Не, няма такъв вариант, но само според мен. То ако можеше всичко да се премери на кантар, нямаше да има и рушвети.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз пък от четвъртия. Ама тогава изобщо не ми минаваше мисъл за подкуп. Голема гъба бях. Ако са ми искали, не съм разбрал.

Спомням си шефа на школата. Как да го забравя? Беше един боен такъв, спортно сложен, и като говореше подскачаше боксьорски така сякаш очаква някой да му излезе и той да го посрещне с едно кроше. Вика - знаете ли какво е книжката за автомобил вие, бе?! - сваля лявото рамо надолу, пристъпва - Тва е все едно ви даваме картечница да се разхождате с нея по улиците. "Картечница" я изрича с курсив. Направо я виждаме тая картечница в ръцете си и как ходим ала Рамбо по улиците и изскачаме на десант зад пешеходците.

Като ме скъсаха първия път, на тоя пяна му излезе на устата. Мойте приятели не можаха да повярват, че не ме е бил. Крещя, крещя - За първи път, вика, виждам някой който да му тикат книжката в ръцете - и вдига ръце. Аз поглеждам моите - и той да я хвърля! - хвърля се едно нещо. А аз се дръпвам. Направо се прежалих, викам си, поне да е само един два шамара. Води ме пред новите курсисти да ме показва като срам за школата. Бе такъв театър беше.

После следвщия път като ме скъсаха пак и до стаята на инструктора отивах на прибежки и припълзявания.

И до сега се чудя защо и какво му пукаше. Соц времена бяха, може да му е трябвала успеваемост и да е разчитал, понеже аз си карах. Скъсаха ме на градско, понеже съм такава заспа, че втора няма. Отнемах предимство, минавах на червено, не давах мигачи, на тръгване от притеснение изтървах амрбиажа и имаше свирене на гуми ... бе само скоростта не съм превишавал.

Всяка година ми виси възможността да остана без точки и тогава пак трябва да ходя на курс. Тръпки ме побиват. Предпочитам ТОЕ 2 да взема.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Шътка, според мен трябва да ги обади ония мухльовци на моля другарката, Вяра е права според мен.
Пък от кой път си взимаш изпита няма много общо с това какъв шофьор ще станеш. Аз взех изпита от първия път и то в сняг и хлъзгавица, леля ми - от 7мия, хем инструкторът й беше близък. Леля ми стана доста по-добра от мен в шофирането. Аз се возя като дисаги.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

shshtt написа:
Не, няма такъв вариант, но само според мен. То ако можеше всичко да се премери на кантар, нямаше да има и рушвети.
Не съм перфектна. Личният ми опит сочи друго и аз само споделям.
Според мен има реален вариант тя да не става още за шофьор. А това, че те пускат срещу рушвет неопитни шофьори на пътя си е чисто престъпление. Ако всеки млад човек подава оплакване или сигнал при първия намек за рушвет, нещата биха се променили. И за двете страни, а и за всички нас на пътя.
Последно промяна от vyara на 13.12.12, 10:32, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

:)
Аз от втория...
Първия път от 5 до 8 пъти се опитах да тръгна на 3-та. Не ме скъсаха за това, но вече целия треперих и нищо не се получи.

Мама тъй и не все книжле, явява се 5 пъти на градско. Последните с някакви специални разрешителни. Не и помогнаха нито лексотаните, нито паленето на свещи...
Сега понякога ми се иска да имаше лиценз, за да мога да си правя великите планове, като я включвам и нея с автомобил... но според нея не ставала и е по добре че не са я пуснали метър.
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Аз пък взех книжка от първия път, но на следващият ден се опитах да подкарам колата и не можах. Вече 10 години я имам но не карам. Дори си я поднових:lol:
От време на време тук ме обхващат някакви мераци и мъжът ми ме води на полигона уж да карам - е ми не става. Забравям кой педал за какво е, тръгване, спиране и като цяло не усещам колата, а само огромно напрежение, страх и досада.
Така че, поне от дъщерята ще стане шофьор щом я късат.

П.П. Туй за книжката да го чопна ли или?
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

itcome написа::)
Аз от втория...
Първия път от 5 до 8 пъти се опитах да тръгна на 3-та. Не ме скъсаха за това, но вече целия треперих и нищо не се получи.
сега треперенето е за мен, когато си зад волана :lol: Обмислям варианта тайно да ти прецакам скоростната кутия и да не можеш да превключваш на 3та и 4та, ако пътя е завоест:blum:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

windcolours написа:Шътка, според мен трябва да ги обади ония мухльовци на моля другарката, Вяра е права според мен.
Пък от кой път си взимаш изпита няма много общо с това какъв шофьор ще станеш. Аз взех изпита от първия път и то в сняг и хлъзгавица, леля ми - от 7мия, хем инструкторът й беше близък. Леля ми стана доста по-добра от мен в шофирането. Аз се возя като дисаги.
Ще ги обадим, ще си престроим редиците, едно по едно :)
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

vyara написа:
shshtt написа:
Не съм перфектна. Личният ми опит сочи друго и аз само споделям.
Според мен има реален вариант тя да не става още за шофьор. А това, че те пускат срещу рушвет неопитни шофьори на пътя си е чисто престъпление. Ако всеки млад човек подава оплакване или сигнал при първия намек за рушвет, нещата биха се променили. И за двете страни, а и за всички нас на пътя.
така е.
Публикувай отговор