Бе корупцията трябва да се бори на всяко ниво, ниско, високо, дребно, едро...itcome написа:Почнах аз да се притеснявам, че нещо не е наред с мен.Green Light написа:Не, че не мога да се засрамя. Но трябва да е от някой, който ме познава и знае какво правя.snowprincess написа: а аз нито се ядосвам, нито ми е смешно, това са си те - в рим не правят като римляните
вероятно те карат да се срамуваш, че избираш по-лесния начин за решение на проблемите си, но е хубаво да знаеш, че има и такива хора
Не ми се вярва в интернет да открия някакъв вид хора, които не съм срещал в живота си.
Просто не мога да се насиля да пиша в самохвален и сериозен стил, но съм стоял до последно, и стоя, и сам, и с фирмата си, и зад каузи, и зад хора. Като опрвдание на горното изречение ще кажа, че човек просто трябва да има физиономия за да е човек. Трябва по някакъв начин да харесваш себе си.
Обаче борба против корупцията не това, че не даваш дребен рушвет.
Големо триене му ударих. Пак трия и пускам. Майната му, нищо няма да се разбере от тоя постинг.
Това е днешната култура и ние сме днешните хора.
Дребните подкупи са разковничето... или е нещото което пряко или само то си зависи от мен и само от мен.
Вчера една жена сгази друга на пешеходна опита се да избяга. Знам, знам... книжката не прави шофера...
По пътъщата е пълно с безумци, които са бесмъртни, защото са си заредили 50-тачката в джоба.
Дава се подкуп за да мине колата ти на технически - ей това пък направо ме изумява. Та нали от това пряко зависи твоя живот.
Чудно ми е ако имаше големи глоби и контрол над ежегодните медицински прегледи - дали нямаше пак да се подкупват лекари да пишат, че си добре...
Подкупи на архитекти и надзор - при земетресение се реве за обещетение от държавата...
Подкуп за оценка...
Гледам от моята камбанария, намам работеща фирма... хора не зависят от мен. Не съм строил, но е планирано в близките години... Учил съм за оценки. Какво не ми е в ред?
Просто не е за всеки
Не всеки има уменията и не всеки му издържат нервите, което и трябва да се очаква...нямам предвид само обикновените хора
...
нищо ти няма бе!...ма пък то тебе те избива д друга посока...анална...хихихихи