Green Light написа:
Еми в Протестиращия на Орлов мост има шанс. За мен са глупаци с глупав протест и избодоха очи с тая Витоша, но шанса е че си повярваха, че могат и освен това уплашиха правителство и бизнес. Ако има шанс тия хора да се поинтересуват как така Главбулгарстрой печели всички проекти частни и държавни и ще затреперят точно които трябва и ще има полза точно където трябва.
Друго също да ти кажа. За Марковска и Гугушева. Виж, как са спокойни. Майката на едната съдийка по важни дела и дарява колосални суми, другата пък получава апартаменти като дарение(на името на прияеля си), обаче те дори съвсем безстрашно се кандидатират за конституционен съд. И как не. Никого нищо такова не го интересува. СДС най- безсрамно търгува ама с пари за кандидатурата на Гугушева, обаче пак никого не го интересува.
Еми айде да се заинтересуваме. Ето ги съдиите. Ето го морала им. Къде са протестите?
Може пък да дойдат.
Това е по теорията за счупения прозорец /май Сноу я спомена навремето/ - ако има един счупен прозорец започват и други да чупят, както ако е мръсно навсякъде не се свениш да си хвърлиш хартийката, за разлика от когато е чисто и пр.
От толкова много неразбории, накрая си дезинформиран и не знаеш срещу какво да протестираш по-напред.
Примерно никъде и дума не се каза за военните, че им отнеха правата за ранно пенсиониране, съкратиха ги и ги направиха една трета от полицията. Даже тайничко се радва народа, щото му е пормит мозъка от медиите.
Но защо, защо само при военните се предприемат такива мерки? Имало още 8 такива институции. Аз не ги знам дори кои са, че да попитам защо?
Но това е, корумпирано ченге ни управлява и ченгеджийница ни е държавата.
Бях свидетел как смачкаха един наш приятел без вина, само и само за да покрият гаф на МВР.
Бойко Борисов цялата държава го чу да обяснява кой да се закача и кой не от митничарите и пак го изкараха монтаж.
Ти искаш протести за незаконно спечелени конкурси. Ей сега, малко по-късно.