Специалната тема за...

Все същите
Аватар
Sweety

Специалната тема за...

Мнение от Sweety »

моя нов смартфон! :-)

извинявам се, ако звучи малко сякаш се хваля, но това наистина е сериозно и заслужава нова тема :winkw:

след почти година терзаня и чудене и чакане, и след като даже веднъж отидох до Orange за да си купя iphone4s, но не успях да мина кредитня чек (слава богу!), и след като последня един месец не можех да проведа мобилен тел разговор повече от 2 мин защото старато ми телфонче просто се изклучваше(толкова е старо и батерията просто умря в един момент)
НАЙ-НАКРАИА си купих нов телефон!
http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia920/

Windows 8 фонче! какво 6хте кажете, а?
:happy1:
а! и се фукам пък защото сам почти 100% сигурна, че никой в 3о4о няма такъв! :winkw:
можете ли да познаете какъв цвят си купих?
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Re: Специалната тема за...

Мнение от Green Light »

Sweety написа:моя нов смартфон! :-)

извинявам се, ако звучи малко сякаш се хваля, но това наистина е сериозно и заслужава нова тема :winkw:

след почти година терзаня и чудене и чакане, и след като даже веднъж отидох до Orange за да си купя iphone4s, но не успях да мина кредитня чек (слава богу!), и след като последня един месец не можех да проведа мобилен тел разговор повече от 2 мин защото старато ми телфонче просто се изклучваше(толкова е старо и батерията просто умря в един момент)
НАЙ-НАКРАИА си купих нов телефон!
http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia920/

Windows 8 фонче! какво 6хте кажете, а?
:happy1:
а! и се фукам пък защото сам почти 100% сигурна, че никой в 3о4о няма такъв! :winkw:
можете ли да познаете какъв цвят си купих?
Честито! Твойто червеничко ли е?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

оранжев със зелено:lol:
п.п. мойто HTC го намерих на едни разкопк
в Странджа покрай Евренозово 2009.
в лемурианския пласт.
Даниела Агре е минала от там
а аз го намерих:lol:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:Честито! Твойто червеничко ли е?
Мерси!
не, не е червено моето
а кой друг има? ти ли, бе? :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Kent написа:оранжев със зелено:lol:
п.п. мойто HTC го намерих на едни разкопк
в Странджа покрай Евренозово 2009.
в лемурианския пласт.
Даниела Агре е минала от там
а аз го намерих:lol:
топло, топло
...
а?! 2009?!
е то затова се оплакваш от навигациъата на смартфоните
Даниела, а! :lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Извинявай, ако ще те попаря...

Спътницата ми е с WP7 Tango т.Е. последния релиз преди 8-цата.

Грижи...

Нещото което ме вбесява е затворената файлова система. Тези от Майкрософт надминаха всички по криене на файлове. Достъпа до устройството е само през Zune... бавен, твомав досаден. Същия този Zune отказа да разпознае апарата на новия ни (лицензен) Виндовс 8 у дома... щях да падна.
Ние като го избирахме, беше важен заради една синхронизация на Оутлука и Линкс. Сега се оказа, че не си заслужава да не си вземеш Андроид телефон, само заради тези неща.

Като цяло върви много гладко машинката, но мен започна да ме дразни, предполагам, заради големите очаквания в началото.

Много съм любопитен за отзиви за WP8. Моля сподели повече.
Нокия драйв също ми е интересна.
Ииии така...
Ииии честито...
п.п. Ползваме руска клавиатура, щото БГ не са и сънували да правят, и не пускат и някой да напише.
п.п.п. Майкрософт не могат да предположат, че някой би гледал филми със субтитри. Всички трябва да слушаме само... ох...
п.п.п.п А ако знаеш как качихме книги... за по лесно направих сайт от който да се теглят, дубликат на читанката... след това се оказа че и от читанка можем... ама с 300 зора...
Последно промяна от itcome на 08.01.13, 15:49, променено общо 1 път.
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Честито да ти е.
До Windows Mobile 6.5 бях фен на тази операционна система. Обаче M$ ме отказаха мобилните си работи с Windows Phone 7 - пълна несъвместимост с предните. Сега май WP8 пак е несъвместим с WP7.
При теб това не би трябвало да е съществен недостатък, понеже явно рядко сменяш телефона. Не зная колко богат е изборът на приложения, но 99,99% е сигурно, че ще има Office и ще се синхронизира безпроблемно с Outlook.
Наздраве :cool:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

кога съм се оплаквал, картата е кракната верно и понеже картите са важни, на есен в родопи айяйяй... в страшното сосковче, накрая като ходихме по компас и повече по мъхове по дърветата, открих че я имам въпросната пътека в телефона:blink: .... което не е лошо щото беше интересно. хеле че десет пъти се е разпадал по земята с разхвърчаване на чарковете и батерията по тИрИкота и дъбов паркет между фасове, мръсни чаши, голи списания и използвани капути.
и стилото му е живо. оня ден препарирах една муха лайнарка с него.
за колекцията ми от насекоми:lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:
Green Light написа:Честито! Твойто червеничко ли е?
Мерси!
не, не е червено моето
а кой друг има? ти ли, бе? :-)
Не, аз съм с айфон. Отнасям всички вицове и майтапи за епъл откъдето и да мина. Последно децата се гъбаркаха с мене, а да не ти разправям Гаспода и Ремиус какво ми причиняват.
Може да му купя един HTC калъф, та да се прикривам
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

залагам на жълтия цвят аз :)

да ти е честит, но да знаеш, че нищо освен цвета не му е по-хубаво от айфона.

Грийне, остави ги тия, Гаспод и Рем, нищо не разбират, няма друг по-велик от Джобс :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

а аз си взех това, но още не му знам възможностите, мразя да чета упътвания
опитах се да му кача музика, но и с това не се справих

Изображение
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Aууу, много хубав изглежда, честито!
Жълтият е най-красив, но аз като се знам каква съм традиционалистка сигурно бих взела сивия.
Жълт?

п.п. аз имам някво сто годишно сони на което не всички копчета работят, но то и аз толкоз го ползвам
ще го сменя като почна работа
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

голям праз!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:голям праз!
хаха що голям праз? щот е по-хубав от твоя ли, при който не вдянах веднага че е телефон:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Честито!

Гласувам за морско оранжево. :roll:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

shshtt написа:
хаха що голям праз? щот е по-хубав от твоя ли, при който не вдянах веднага че е телефон:grin:

:shocked: хахахаххахаа.... :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Благодаря на всички!
жълт е телефона!!!
:-)
ама аз много ви подсказах
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

shshtt написа:
:rotfl24: ооо, голяма си скица бе!

той сигурно има от ония баниците
Samsung note :lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

itcome написа:Извинявай, ако ще те попаря...

Спътницата ми е с WP7 Tango т.Е. последния релиз преди 8-цата.

Грижи...

Нещото което ме вбесява е затворената файлова система. Тези от Майкрософт надминаха всички по криене на файлове. Достъпа до устройството е само през Zune... бавен, твомав досаден. Същия този Zune отказа да разпознае апарата на новия ни (лицензен) Виндовс 8 у дома... щях да падна.
Ние като го избирахме, беше важен заради една синхронизация на Оутлука и Линкс. Сега се оказа, че не си заслужава да не си вземеш Андроид телефон, само заради тези неща.

Като цяло върви много гладко машинката, но мен започна да ме дразни, предполагам, заради големите очаквания в началото.

Много съм любопитен за отзиви за WP8. Моля сподели повече.
Нокия драйв също ми е интересна.
Ииии така...
Ииии честито...
п.п. Ползваме руска клавиатура, щото БГ не са и сънували да правят, и не пускат и някой да напише.
п.п.п. Майкрософт не могат да предположат, че някой би гледал филми със субтитри. Всички трябва да слушаме само... ох...
п.п.п.п А ако знаеш как качихме книги... за по лесно направих сайт от който да се теглят, дубликат на читанката... след това се оказа че и от читанка можем... ама с 300 зора...
еми попари ме да ти кажа,
ама аз преди се попарих сама��
като го купувах изобщо не се сетих, че ще искам да гледам BBC iplayer!
i i i айай ай..е за това си трябва айфон, мамка му! Андроидите имали някакъв ап, уиндоусите майне...а може и аз да не съм намерила. Сега пиша на него, трябваше да сменя езика набг да рестартирам за да ми се появи копче за превключване на клав...ама поне се появи...има ли друг начин?...иначе 8та не е ли същата като на лаптопа, само дето е тъч скреен версия?...писах малко на surface един ден, на това можеш да превключваш между двете версии на уиндоус
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

А бе няма ли арр за 3о4о???
нърдовете, къде сте⁉
Блажени са бедните духом
Аватар
Дон Румата Есторски

Мнение от Дон Румата Есторски »

Честита нова придобивка!
Аз въпреки твоя скепсис, си чакам третия вариант на моя компютър - очаква се към май месец.
Иначе - съгласен с itcome: до WM6.5 все още се търпеше, с няколко реда код, малко скриптчета и тотално изчистване на всичко ненужно,
все още можеше да се направи нещо полезно от WM... Сега положението е такова (приеми с чувство за хумор, моля!):

Изображение

snowprincess, направила си чудесен избор!
Не мир дойдох да донеса, а меч. (Мат. 10:34-35)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

shshtt написа:
мисля, че аз с две думи казах това, което другите, които разбират (за разлика от теб) са казали за телефона.
уиндоуса е пълня шитня... затова и се чудя какво толкова се праска момата англичанка... сигурно кудкудяка, каква глупост е направила?

а това, че ти не си разбрала дали е телефон или не, изобщо не е критерий...
и не, не е по-хубав нейния телефон от моя...

друга простотия за телефони ще спретнете ли с момата ингилизка?
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

сър Айвънхоу написа:
бря! днес не само си станал нагоре с дупето, ами си си забравил и чувството за хумор под юргана
неудобно ми е за тона ти пред Суити - темата е шега и закачлива и трябва да си сляп за да не го виждаш

п.п. както и моята реплика беше шега и опит да замаже твоята изцепка:blum:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Дон Румата Есторски написа:
а аз си помислих, като видях как сгънахте суити, че е по-добре, че нищо не казвате за моя избор :kiss::lol:
Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

сър Айвънхоу написа:
shshtt написа:
....
уиндоуса е пълня шитня... затова и се чудя какво толкова се праска момата англичанка... сигурно кудкудяка, каква глупост е направила?
чакай все пак тукда да не пропусна да напиша какво изпитах когато го прочетох това
хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
а това, че ти не си разбрала дали е телефон или не, изобщо не е критерий...
и не, не е по-хубав нейния телефон от моя...

ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
:rotfl24: :rotfl24:
Thak you very much!!!
никой от ингилизките комединати не ме е расмивал така с месеци!
е къв е бе, къв ти е телефона?!
...
малее ти само ако знаеш каква кола ще си купяяя :blum:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Piqndurnik написа:Честито да ти е.
До Windows Mobile 6.5 бях фен на тази операционна система. Обаче M$ ме отказаха мобилните си работи с Windows Phone 7 - пълна несъвместимост с предните. Сега май WP8 пак е несъвместим с WP7.
При теб това не би трябвало да е съществен недостатък, понеже явно рядко сменяш телефона. Не зная колко богат е изборът на приложения, но 99,99% е сигурно, че ще има Office и ще се синхронизира безпроблемно с Outlook.
Благодаря!
честно казано аз не знам дали изобщо ще стигна да използвам офис на телефона си, като прекарвам цял ден с компютри на работата, лаптоп в къщи, и най-много да го ползвам като мемори стик и да си kопирам някой power point или пдф file като ходя някъде...

И Иткоме, с БГ клавиатурата всичко си е наред, аз отначало малко се замотах, а то си е добавяш по традиционния уиндоус начин, и има и бдс и фонетична....сравних с един WP7.5 и наистина имаше смао руска
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Честита нова придобивка!
Аз въпреки твоя скепсис, си чакам третия вариант на моя компютър - очаква се към май месец.
Иначе - съгласен с itcome: до WM6.5 все още се търпеше, с няколко реда код, малко скриптчета и тотално изчистване на всичко ненужно,
все още можеше да се направи нещо полезно от WM... Сега положението е такова (приеми с чувство за хумор, моля!):

тенкс!
ее...сега я видях тази картинка, но да те уверя, че все още не съм я виждала на живо на моята жълтичка нокиа :-) :winkw: и се надявам да не я видя изобщо
...ама какви скрипчета, какви кодове?!
бе аз съм нормален човек бе, хора...юзер!
:lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

snowprincess написа:
а аз си помислих, като видях как сгънахте суити, че е по-добре, че нищо не казвате за моя избор :kiss::lol:
хахахахах
дай боже все така да ме сгъват!
бе аз като казвам, че никой друг тука няма тоя телефон и WP8! :-)
...и явно за някои хора това има повече значение отколкот за мене
:winkw:
и твоя телефон е хубав!
и най-хубавото, че като ти омръзне можеш да си го смениш...
хората и бедни и богати, вианги имат пари нов телефон
аз изкарах 5 години с моя предишния, тоя ще е за две години, защото такива са договорите
А! И да знаеш те някои се опитват да ме сгъват, ама не е (само) заради телефона...
:lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Sweety написа:
Piqndurnik написа:Честито да ти е.
Благодаря!
честно казано аз не знам дали изобщо ще стигна да използвам офис на телефона си, като прекарвам цял ден с компютри на работата, лаптоп в къщи, и най-много да го ползвам като мемори стик и да си kопирам някой power point или пдф file като ходя някъде...

И Иткоме, с БГ клавиатурата всичко си е наред, аз отначало малко се замотах, а то си е добавяш по традиционния уиндоус начин, и има и бдс и фонетична....сравних с един WP7.5 и наистина имаше смао руска
А сетили са се за над... хубаво е това.
А Нокиа Драив имаш ли безплатно... как се държи... Въпреки че там сигурно ще е добре а тук ще се замотва като пиле в кълчища, пак заради картите...
Гледам приложения наизкачали доста... като цяло хвърли едно ревю след няколко месеца, като му усетиш привилегиите и липсите :)

Инак аз се отказах от умни телефони. Губя, чупя и нямам ресурс да поддържам неща, които не ми трябват. Най- евтиня друкартов телефон с над 1100 милиамперчаса батерия и това е... до три седмици без зареждане...
За умнотиите си има таблети - да си свършиш по- спокойно някаква работа... на нормален екран...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Sweety написа: малее ти само ако знаеш каква кола ще си купяяя :blum:
бОли ма швепса...
аз кола не карам... ме не возят :grin:
Bella Ciao
Аватар
Sweety