itcome написа:Извинявай, ако ще те попаря...
Спътницата ми е с WP7 Tango т.Е. последния релиз преди 8-цата.
Грижи...
Нещото което ме вбесява е затворената файлова система. Тези от Майкрософт надминаха всички по криене на файлове. Достъпа до устройството е само през Zune... бавен, твомав досаден. Същия този Zune отказа да разпознае апарата на новия ни (лицензен) Виндовс 8 у дома... щях да падна.
Ние като го избирахме, беше важен заради една синхронизация на Оутлука и Линкс. Сега се оказа, че не си заслужава да не си вземеш Андроид телефон, само заради тези неща.
Като цяло върви много гладко машинката, но мен започна да ме дразни, предполагам, заради големите очаквания в началото.
Много съм любопитен за отзиви за WP8. Моля сподели повече.
Нокия драйв също ми е интересна.
Ииии така...
Ииии честито...
п.п. Ползваме руска клавиатура, щото БГ не са и сънували да правят, и не пускат и някой да напише.
п.п.п. Майкрософт не могат да предположат, че някой би гледал филми със субтитри. Всички трябва да слушаме само... ох...
п.п.п.п А ако знаеш как качихме книги... за по лесно направих сайт от който да се теглят, дубликат на читанката... след това се оказа че и от читанка можем... ама с 300 зора...
еми попари ме да ти кажа,
ама аз преди се попарих сама��
като го купувах изобщо не се сетих, че ще искам да гледам BBC iplayer!
i i i айай ай..е за това си трябва айфон, мамка му! Андроидите имали някакъв ап, уиндоусите майне...а може и аз да не съм намерила. Сега пиша на него, трябваше да сменя езика набг да рестартирам за да ми се появи копче за превключване на клав...ама поне се появи...има ли друг начин?...иначе 8та не е ли същата като на лаптопа, само дето е тъч скреен версия?...писах малко на surface един ден, на това можеш да превключваш между двете версии на уиндоус