аз не пия, но шъ ти помагам да товарим тия алкохолици в колата и да ги привеждаме в приличен вид за пред жените и мъжете имdonchev_a написа: Сноуи, още се ориентирам, кой ник мъжки, кой женски, кой що и т.н.
Обичам да не стъпвам като слон в стъкларски магазин, за това го давам по-внимателно, та да не би някой да се засегне. То не че това е възможно, но все пак давам всичко от себе си.
Ти какво обичаш да пиеш, да се подготвя от сега?
Дончев, много ми харесаха
- snowprincess
Re: Дончев, много ми харесаха

даGreen Light написа:Много готини неща. Страшно ми харесват искрени писания и откровени хора. "Много си интересен, сигурно в личния си живот"- тва доктор Лектър го каза на Кларис Старлинг.
И стихотворението ми хареса, отива си с останалите неща. Така си ми завършен някак.
Класация
Номер едно: ...за романтиката, лудостта и любовта
Две: Част топлина
Три: Част: Част ВЯТЪР
Малко безпардонна класация, ама тва съм аз.
мс, грийн, че си ги извадил в тема... щях да ги подмина
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
donchev_a написа: *******
Вътре в себе си аз вдишвам уханието
на Приятеля. Снощи в градината
вълна премина през главата ми,
слънце грееше в очите ми,
вътрешна река започна да тече.
Устните се превърнаха в смеещи се рози
без тръните на съществуването,
защитени от сабята на разлагането.
Дърветата и растенията в гората,
които за нормалните очи стояха неподвижни,
като че танцуваха.
Когато нашия висок кипарис се появи
градината изцяло се изгуби
и чинара плесна с ръце.
Лице от огън, изгарящо вино,
пламенна любов, всичките щастливи заедно
и азът празен и крещящ:
"Пуснете ме оттук!"
В света на Единството няма място за числа,
но поради необходимост числата съществуват в световете.
Ти можеш да изброиш сто хиляди
сладки ябълки в своите ръце.
Ако искаш една да ги направиш
смачкай ги всички заедно.
Без да мислиш за буквите
слушай езика на сърцето.
Цветът на чистотата принадлежи
на творящия източник.
Където Шамс от Тaбриз се установи.
Руми
ще почна да те чета
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Номер две е номер едно. Яд ме е че ги класирах. Има една топла тишина на светлината или нещо такова, което ми въздейства много. Дано да се разпише тоя човек, ако не го депресираме много.holi_day написа: ...
да
Ама как сме зажаднели...
Има и едно за платоническото как е повече от всичко друго и е наместено точно така, че да ме хване. Готини са. Готин пич.
бе и той е на настроения съм забелязала, а може и време да няма, но все ще се яви по някое време, вярвам, да пусне нещо разнежващоGreen Light написа:Номер две е номер едно. Яд ме е че ги класирах. Има една топла тишина на светлината или нещо такова, което ми въздейства много. Дано да се разпише тоя човек, ако не го депресираме много.holi_day написа: ...
да
Ама как сме зажаднели...
Има и едно за платоническото как е повече от всичко друго и е наместено точно така, че да ме хване. Готини са. Готин пич.
на мен направо коленете ми омекват - обожавам такива четива
Не не съм на настроения.shshtt написа:бе и той е на настроения съм забелязала, а може и време да няма, но все ще се яви по някое време, вярвам, да пусне нещо разнежващоGreen Light написа:Номер две е номер едно. Яд ме е че ги класирах. Има една топла тишина на светлината или нещо такова, което ми въздейства много. Дано да се разпише тоя човек, ако не го депресираме много.holi_day написа: ...
да
Ама как сме зажаднели...
на мен направо коленете ми омекват - обожавам такива четива
Първо избягвам да пиша, когато няма какво да кажа.
Второ, не пиша по доста теми, които са популярни - рядко пиша на темите - политика, спорт, алкохол, обществен живот и клюки, международни отношения и конфликти, празен чат - теми като "Колко ви е дълга косата", теми предполагащи персонални конфликти - "Защо Пешо се напива всяка вечер?; Отговор: щото е алкохолик".
Трето, понякога просто нямам време.
Вълнуват ме теми, в които можем да обменим нещо, нещо което не се среща на път и под път. А сега тъй като нямам нещо мое под ръка бих ви почерпил ето със това, което всъщност съвпада и с моето отношение към нещата - винаги да съумяваме да търсим и откриваме магията - защото нали в потайността има магия - да се приближаваме и отдалечаваме, да откриваме и копнеем за неоткритото:
~~~~~~~~~~~~~~~~
ИНТИМНО
Дамян Дамянов
Не ме допускай толкоз близо ти
до себе си, щом искаш да съм влюбен.
Ех, вярно е, далечното гнети,
но затова пък близкото погубва!
Щом искаш да съм твой, далеч ме дръж -
далечното е всъщност ореолът.
Една мечта се срива отведнъж
разбулиш ли я, видиш ли я гола.
Дори една “Мадона” от Рембранд
погледната от близичко е грозна.
И целият й гений и талант
е в нейната далечна грациозност.
Дори земята, таз околовръст,
която отдалеч е рай вълшебен,
отблизо ти се вижда буца пръст -
пръст, в която ний ще легнем с тебе…
~~~~~~~~~~~~~~~~
Иначе ви чета редовно. Просто се включвам само когато нещо ме развълнува, или когато имам какво да кажа.
май не може да си правиш ник - трябвало е направо с ангел да се регистрирашdonchev_a написа:От Ангел. Ангел Дончев. И тъй като тук не мога да си направя ник Ангел, го карам с регистрацията която напражих в началото. Ако някой ме светне как да си направя ник, ще сложа Ангел.Green Light написа:"_а" защо е?
карай, какво значение има
Дончев си е супер даже, едно такова сериозно и официално и респектиращо звучи
нямам сега стихче под ръка, че правя един тест в момента, едно парче хванах за ушите - ето ти го :)donchev_a написа: Вълнуват ме теми, в които можем да обменим нещо, нещо което не се среща на път и под път. А сега тъй като нямам нещо мое под ръка бих ви почерпил ето със това, което всъщност съвпада и с моето отношение към нещата - винаги да съумяваме да търсим и откриваме магията - защото нали в потайността има магия - да се приближаваме и отдалечаваме, да откриваме и копнеем за неоткритото:
http://www.youtube.com/watch?v=xCKuAhxKbA0