Колко мартеници носите.
Колко мартеници носите.
Честита Баба Марта на всички, зимата свърши и ше ходим без гащи по плажа скороооо ураааааааааааааа.
Колко мартеници носите. Къде? На дрехите, на ревера, на китките? Аз имам три - на лявата китка една червен и бял конец със зелено дървено пробито топче от децата, на дясната две - морав и бял конец от едни цигани пациенти и още една с червен и бял конец със синьо рингче нанизано - от Ирена. И то на ръцете ми са само. Живи и здрави бъдете, сори че отчасти се дублира темата.
Колко мартеници носите. Къде? На дрехите, на ревера, на китките? Аз имам три - на лявата китка една червен и бял конец със зелено дървено пробито топче от децата, на дясната две - морав и бял конец от едни цигани пациенти и още една с червен и бял конец със синьо рингче нанизано - от Ирена. И то на ръцете ми са само. Живи и здрави бъдете, сори че отчасти се дублира темата.
- Green Light
Re: Колко мартеници носите.
На ревера. На сакото от жена ми и сега от систър на якето. Имам и много гривни през дена бях с тях но ги нося само като ми ги подаряват, свалям ги вечерта. Не им свикнах. Децата са до лактите в гривни. Тоест малкия, пардон. Седмокласника ги свали.Kent написа:Честита Баба Марта на всички, зимата свърши и ше ходим без гащи по плажа скороооо ураааааааааааааа.
- Green Light
Една крава от щерката
на чантата, че е много голяма за ревер. Една на якето, една на блузата, една на врата (е, нея я свалих вече) и ъъъъ... чеки .... 10 останали на ръката.
Купувах предимно от български производители и то доста оригинални. Цветя, мартенички от парцалчета и копчета, ръчно вити от жива вълна и т.нт.
Тоя празник ме радва най-много. Кича е як, но си е чисто наш! И се усмихваме всички, дори и в метрото!
Забелязала съм, че тези на ръката отпадат една по една без да се усетя, докато не остане най-упоритата дето чака да дойде юни, че да видя щъркели и да я закича на някое презряло дърво.
Купувах предимно от български производители и то доста оригинални. Цветя, мартенички от парцалчета и копчета, ръчно вити от жива вълна и т.нт.
Тоя празник ме радва най-много. Кича е як, но си е чисто наш! И се усмихваме всички, дори и в метрото!
Забелязала съм, че тези на ръката отпадат една по една без да се усетя, докато не остане най-упоритата дето чака да дойде юни, че да видя щъркели и да я закича на някое презряло дърво.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Nejimaki-dori
- Piqndurnik
- Глас в пустиня