Нещо прозаично... може би...
- сър Айвънхоу
Нещо прозаично... може би...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
О, там пък какво чудо е... картинката в много случаи е по-грозна и от тукашната.
Като казвам, че не искам да живея на тая планета, ми се хилят.
Като казвам, че не искам да живея на тая планета, ми се хилят.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Piqndurnik
От другата страна на храненето е почти толкова важно. Скоро четох, че голям процент от населението на Индия няма достъп до кенеф, но има мобилен телефон. Сбъркан свят.Gaspode написа:Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
Наздраве 
Ми сбъркан свят, съгласен съм. Безработни и гладни в градовете и пустеещи села. Примерно.Piqndurnik написа:От другата страна на храненето е почти толкова важно. Скоро четох, че голям процент от населението на Индия няма достъп до кенеф, но има мобилен телефон. Сбъркан свят.Gaspode написа:Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
е какво?Piqndurnik написа:От другата страна на храненето е почти толкова важно. Скоро четох, че голям процент от населението на Индия няма достъп до кенеф, но има мобилен телефон. Сбъркан свят.Gaspode написа:Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
мобилния телефон не е лукс вече
кенефите са по-скъпи и значи са лукс за тях...
Аз едно време като живеех още в БГ и разправям на едни чузденци как в БГ има много простаци които първо си купуват мобилни телефони преди да отидат на зъболекар да си направят зъбите.
И теми викат,ааа, то навсякъде има такива хора!
Сега разбрах, че това на запад са хората които нямат пари за зъболекар зашото е много скъпо. точка.
Парите за мобилен телефон са колкото десет кафета, изпити по кафенетата...
значи хората си купуват каквото могат да си позволят
ценообразуване нали...
Блажени са бедните духом
суити след 35 години кариеса спира, това е научен фактSweety написа:е какво?Piqndurnik написа:От другата страна на храненето е почти толкова важно. Скоро четох, че голям процент от населението на Индия няма достъп до кенеф, но има мобилен телефон. Сбъркан свят.Gaspode написа:Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
мобилния телефон не е лукс вече
кенефите са по-скъпи и значи са лукс за тях...
Аз едно време като живеех още в БГ и разправям на едни чузденци как в БГ има много простаци които първо си купуват мобилни телефони преди да отидат на зъболекар да си направят зъбите.
И теми викат,ааа, то навсякъде има такива хора!
Сега разбрах, че това на запад са хората които нямат пари за зъболекар зашото е много скъпо. точка.
Парите за мобилен телефон са колкото десет кафета, изпити по кафенетата...
значи хората си купуват каквото могат да си позволят
ценообразуване нали...
п.п. извинявай, дето наскоро се включих хард за комунистите и прочие левичари, червеното знаме ми е малко в ташкън вечи. някой се бори и му вадят джигерите, после идват други ядът. противно на идеята.
и те противни до мозъка на костите си, последните станаха първи един вид...
поздрави, дет се вика.
от ревулиционна варна.
- Глас в пустиня