Нещо прозаично... може би...

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

О, там пък какво чудо е... картинката в много случаи е по-грозна и от тукашната.
Като казвам, че не искам да живея на тая планета, ми се хилят. :?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Gaspode написа:Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
От другата страна на храненето е почти толкова важно. Скоро четох, че голям процент от населението на Индия няма достъп до кенеф, но има мобилен телефон. Сбъркан свят.
Наздраве :cool:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Piqndurnik написа:
Gaspode написа:Аз за Индия слушах преди време некво предаване по радиото. Странат с най-голям излишък на храни. И в същото време с най-голям брой гладуващи. Проблемът отдавна не е производството. Разпределянето на храните е проблемът.
От другата страна на храненето е почти толкова важно. Скоро четох, че голям процент от населението на Индия няма достъп до кенеф, но има мобилен телефон. Сбъркан свят.
Ми сбъркан свят, съгласен съм. Безработни и гладни в градовете и пустеещи села. Примерно.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Piqndurnik написа:
е какво?
мобилния телефон не е лукс вече
кенефите са по-скъпи и значи са лукс за тях...
Аз едно време като живеех още в БГ и разправям на едни чузденци как в БГ има много простаци които първо си купуват мобилни телефони преди да отидат на зъболекар да си направят зъбите.
И теми викат,ааа, то навсякъде има такива хора!
Сега разбрах, че това на запад са хората които нямат пари за зъболекар зашото е много скъпо. точка.
Парите за мобилен телефон са колкото десет кафета, изпити по кафенетата...
значи хората си купуват каквото могат да си позволят
ценообразуване нали...
Блажени са бедните духом
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Sweety написа:
Piqndurnik написа:
е какво?
мобилния телефон не е лукс вече
кенефите са по-скъпи и значи са лукс за тях...
Аз едно време като живеех още в БГ и разправям на едни чузденци как в БГ има много простаци които първо си купуват мобилни телефони преди да отидат на зъболекар да си направят зъбите.
И теми викат,ааа, то навсякъде има такива хора!
Сега разбрах, че това на запад са хората които нямат пари за зъболекар зашото е много скъпо. точка.
Парите за мобилен телефон са колкото десет кафета, изпити по кафенетата...
значи хората си купуват каквото могат да си позволят
ценообразуване нали...
суити след 35 години кариеса спира, това е научен факт:cool: бившия втори мъж на майка каза, че в северна европа е просто и безинетресно - на 25-30-40, вадиш и си слагаш изкуствено чине и си ти.
п.п. извинявай, дето наскоро се включих хард за комунистите и прочие левичари, червеното знаме ми е малко в ташкън вечи. някой се бори и му вадят джигерите, после идват други ядът. противно на идеята.
и те противни до мозъка на костите си, последните станаха първи един вид...
поздрави, дет се вика.
от ревулиционна варна.:winkw:
Публикувай отговор