Загорка - какво искат да кажат?

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Загорка - какво искат да кажат?

Мнение от maggot »

Бе хора, гледахте ли новата реклама на Загорка? В две поредни клипчета, едно след друго, първо една миска цалюва некъф брадат шмихльо и залепя еб@ти шамара на един друг. А във втората част, тия двамата се оказа, че са с обратна резба ли, що ли? :dunno:

Б@си, нищо не разбирам от Загорка явно. Добре, че не я и харесвам. :lol:

Кво искат да кажат тия? :huhthink:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ааа, да. И на нас ни е тема това. Все се каня да проверя тоя дето беше писал за Дзен или изкуството да си обършеш гъза. Много добре ги обяснява рекламите тоя човек
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа:Ааа, да. И на нас ни е тема това. Все се каня да проверя тоя дето беше писал за Дзен или изкуството да си обършеш гъза. Много добре ги обяснява рекламите тоя човек
Зарежи го. Стана политик и съответно - безумно скучен. :mad:
Дори си го махнах от RSS-овете.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Re: Загорка - какво искат да кажат?

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:Бе хора, гледахте ли новата реклама на Загорка? В две поредни клипчета, едно след друго, първо една миска цалюва некъф брадат шмихльо и залепя еб@ти шамара на един друг. А във втората част, тия двамата се оказа, че са с обратна резба ли, що ли? :dunno:

Бирата ще да ги сплотява, да знаеш. Мъжете знаят защо, или това беше друга бира. :lol:

Ако ти пуснат реклама за прах за пране, веднага всичко ще разбереш. :blum:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:
Бирата ще да ги сплотява, да знаеш. Мъжете знаят защо, или това беше друга бира. :lol:

Абе не е съвсем така. Щото и Житката не я разбира. Ей го - и Грийна е дал на късо.
Има нещо гнило в Загорка, казвам ти! :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа:

Абе не е съвсем така. Щото и Житката не я разбира. Ей го - и Грийна е дал на късо.
Има нещо гнило в Загорка, казвам ти! :grin:
Ариел за тях тогава, докато им дойде акълът. :lol::lol::lol: Не, не, Бонукс по-добре.

Дай някой линк да опитам да проумея.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ино и две
При следващата (три) дано има некво разкритие вече, че съвсем ше ги банна, и без тва съм на тая вълна от няколко години. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
angel

Мнение от angel »

Мнемозина написа:
maggot написа:Бе хора, гледахте ли новата реклама на Загорка? В две поредни клипчета, едно след друго, първо една миска цалюва некъф брадат шмихльо и залепя еб@ти шамара на един друг. А във втората част, тия двамата се оказа, че са с обратна резба ли, що ли? :dunno:

:rotfl24:

това е просто епично
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Хилите се вие, ама аз сювсем сюрозно питам, еб@си безмислената реклама, чес'но! :blink:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Акцента е върху "специално".
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:Хилите се вие, ама аз сювсем сюрозно питам, еб@си безмислената реклама, чес'но! :blink:
Ох, сърцето ми се къса с твоя съдбовен въпрос, обаче единствената идея, която предполагам, е, че само който пие (тая) бира е нормален.
Ако беше само първата, щях да кажа, че жените о-плеск-ват всичко, а бирата го оправя (структурата е от "красотата краси човека, а мързелът го грози" :grin:)
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

angel написа:
:rotfl24:

това е просто епично
:elbi&unknown:

Магот, тоя емотикон не работи, а ми трябва. :crying:
:lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
maggot написа:Хилите се вие, ама аз сювсем сюрозно питам, еб@си безмислената реклама, чес'но! :blink:
Ох, сърцето ми се къса с твоя съдбовен въпрос, обаче единствената идея, която предполагам, е, че само който пие (тая) бира е нормален.
Ако беше само първата, щях да кажа, че жените о-плеск-ват всичко, а бирата го оправя (структурата е от "красотата краси човека, а мързелът го грози" :grin:)
Подгряват публиката. Загорка още не е изкарала на пазара новата бутилка. Изглежда че, освен иновативна бутилка ще има и два вида пиво. Досега само шуменско са със светло и специално.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

глас в пустиня написа:
Подгряват публиката. Загорка още не е изкарала на пазара новата бутилка. Изглежда че, освен иновативна бутилка ще има и два вида пиво. Досега само шуменско са със светло и специално.
Ние друг смисъл търсим. Поетически един вид... :lol:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

квито мъжете..таквази и бирата
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

WALL-E написа:квито мъжете..таквази и бирата
обратни? :blink:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
hotcinnamon

Мнение от hotcinnamon »

Рекламата е измислена от лондонска агенция, може би оттам е този хомо - уклон ;-)

Кратки факти за кампанията:
 Новата рекламна комуникация е разработена и осъществена от международната рекламна агенция Bartle Bogle Hegarty London
 Режисурата е дело на Аугусто Запиола и Сантяго Митре, носители на редица международни награди в областта на киното и рекламата – Cannes Golden Lions, Clio, FIAP
 Всички клипове от поредицата са заснети в Буенос Айрес, Аржентина, в рамките на 24 часа

„Мисията на Загорка винаги е била да добавя вкус към живота на хората в България. Всеки път когато човек отваря Загорка нещо специално се случва. И това не е свързано единствено и само с невероятния, специален вкус на Загорка. Тази рекламна кампания е насочена към всички тези хора в България, които имат нужда от нещо специално в техния живот. Защото е време за нещо специално, нали?“ коментира Румен Колев, маркетинг мениджър на компанията.

Та така, идеята била, че всеки път се случва нещо неочаквано, когато отвориш "Загорка" :lol:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Аз бирите на вкус не ги различавам, ама загорка има най-готиното име и фасон, стига плюли.
Пък тези конкретно реклами са ясни като бял ден,какво се правите тука с Питката че не разбирате:grin:
То специалното има и светла и тъмна страна страна, според мен, затова е специално.
Да не вземат някаква тъмна специална да изкарат тия бе?
Чак на мен ми стана интересно, дето рядко пия бира, браво на тия момци:cool:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

hotcinnamon написа:Рекламата е измислена от лондонска агенция, може би оттам е този хомо - уклон ;-)

Кратки факти за кампанията:
 Новата рекламна комуникация е разработена и осъществена от международната рекламна агенция Bartle Bogle Hegarty London
 Режисурата е дело на Аугусто Запиола и Сантяго Митре, носители на редица международни награди в областта на киното и рекламата – Cannes Golden Lions, Clio, FIAP
 Всички клипове от поредицата са заснети в Буенос Айрес, Аржентина, в рамките на 24 часа

„Мисията на Загорка винаги е била да добавя вкус към живота на хората в България. Всеки път когато човек отваря Загорка нещо специално се случва. И това не е свързано единствено и само с невероятния, специален вкус на Загорка. Тази рекламна кампания е насочена към всички тези хора в България, които имат нужда от нещо специално в техния живот. Защото е време за нещо специално, нали?“ коментира Румен Колев, маркетинг мениджър на компанията.

Та така, идеята била, че всеки път се случва нещо неочаквано, когато отвориш "Загорка" :lol:

хахах е това е да не те мързи, мерси за инфото

Добро утро и спорен ден на теб и всички!:bigsmile:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

hotcinnamon написа:
отдавна не пия загорка... от време на време проверявам дали са й върнали нормалния вкус...
обачееее... след тая реклама повече никога загорка... :grin:

п.п. и от мен дОбро си дОшла...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

shshtt написа:Аз бирите на вкус не ги различавам, ама загорка има най-готиното име и фасон...
и най-много ме боли глава от загорката...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Оня с броня написа:
shshtt написа:Аз бирите на вкус не ги различавам, ама загорка има най-готиното име и фасон...
боли те тебе, от количеството:blum:
Аватар
hotcinnamon

Мнение от hotcinnamon »

shshtt написа:
хахах е това е да не те мързи, мерси за инфото

Добро утро и спорен ден на теб и всички!:bigsmile:
Хах ами като нещо ми е интересно, не ме мързи, а толкова неща са ми интересни, че не остава време за мързела :grin:

Хубав ден и на теб и на всички останали... и повечко усмивки :-) :bigsmile:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Оня с броня написа:
Имаше един период, дето от всички бири ме болеше тиквата. Една чаша да изпия и се почва. Само в Шуменското не пъхаха каквото пъхаха в останалите и от тогава съм му вечен фен! Само шуменско пия.
Явно в Загорка не са си променили манталитето. :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Искат да се загнездят в мозъка и мозъкът много да мисли по въпроса и по тоя начин да си удължат рекламния престой. :lol:
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Готини са.. специални :)

Нали казват че няма лошава реклама... има такава която запомняш и такава която не.
Друг е въпроса ако си наложиш да не купуваш нещо заради рекламите - наказваш.
Имам такива.
Леля ти Мария...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

itcome написа:Готини са.. специални :)

Нали казват че няма лошава реклама... има такава която запомняш и такава която не.
Друг е въпроса ако си наложиш да не купуваш нещо заради рекламите - наказваш.
Имам такива.
Леля ти Мария...
Аз пък - Титаник. И други де, ама това ми е най-фрапиращото. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
глас в пустиня написа:
Ние друг смисъл търсим. Поетически един вид... :lol:
Аха, разбрах - тук питането е заради самото питане.:-)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

глас в пустиня написа: Аха, разбрах - тук питането е заради самото питане.:-)
Обичам да ми четат мислите, но не. :lol:

Какво по дяволите иска да каже шибания мандрахулник, взел пари за тази безмислица?
Те това е питането.

Ако искаха да кажат, че ще има нов вид бира Загорка, да го бяха казали, а не да ме оставят с впечатлението, че 'ку пиеш Загорка обръщаш резбата.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
глас в пустиня написа: Аха, разбрах - тук питането е заради самото питане.:-)
Обичам да ми четат мислите, но не. :lol:

Какво по дяволите иска да каже шибания мандрахулник, взел пари за тази безмислица?
Те това е питането.

Ако искаха да кажат, че ще има нов вид бира Загорка, да го бяха казали, а не да ме оставят с впечатлението, че 'ку пиеш Загорка обръщаш резбата.
Това няма начин да не съм го разказвала тук, но хайде пак - то така или иначе никой не помни какво се е писало.

60-те години, Театърът на Народната армия поставя "Коварство и любов". Излиза афиш за премиерата от млад художник - авангардно и смело решение, в центъра е череп с ярко червена роза между зъбите.
Художественият съвет на Театъра обсъжда афиша и председателстващият генерал възмутено и леко заплашително пита художника:
- Вие, др. ..., всъщност какво искахте да постигнете с този афиш?
-... ами... исках да взема 200 лв. :roll:
Panta rhei...
Публикувай отговор