Б@си, нищо не разбирам от Загорка явно. Добре, че не я и харесвам.
Кво искат да кажат тия?
Зарежи го. Стана политик и съответно - безумно скучен.Green Light написа:Ааа, да. И на нас ни е тема това. Все се каня да проверя тоя дето беше писал за Дзен или изкуството да си обършеш гъза. Много добре ги обяснява рекламите тоя човек
Бирата ще да ги сплотява, да знаеш. Мъжете знаят защо, или това беше друга бира.maggot написа:Бе хора, гледахте ли новата реклама на Загорка? В две поредни клипчета, едно след друго, първо една миска цалюва некъф брадат шмихльо и залепя еб@ти шамара на един друг. А във втората част, тия двамата се оказа, че са с обратна резба ли, що ли?![]()
Кво искат да кажат тия?
Абе не е съвсем така. Щото и Житката не я разбира. Ей го - и Грийна е дал на късо.Мнемозина написа:
Бирата ще да ги сплотява, да знаеш. Мъжете знаят защо, или това беше друга бира.
Ако ти пуснат реклама за прах за пране, веднага всичко ще разбереш.
Ариел за тях тогава, докато им дойде акълът.maggot написа:Абе не е съвсем така. Щото и Житката не я разбира. Ей го - и Грийна е дал на късо.Мнемозина написа:
Бирата ще да ги сплотява, да знаеш. Мъжете знаят защо, или това беше друга бира.
Има нещо гнило в Загорка, казвам ти!
Мнемозина написа:Бирата ще да ги сплотява, да знаеш. Мъжете знаят защо, или това беше друга бира.maggot написа:Бе хора, гледахте ли новата реклама на Загорка? В две поредни клипчета, едно след друго, първо една миска цалюва некъф брадат шмихльо и залепя еб@ти шамара на един друг. А във втората част, тия двамата се оказа, че са с обратна резба ли, що ли?![]()
Кво искат да кажат тия?
Ох, сърцето ми се къса с твоя съдбовен въпрос, обаче единствената идея, която предполагам, е, че само който пие (тая) бира е нормален.maggot написа:Хилите се вие, ама аз сювсем сюрозно питам, еб@си безмислената реклама, чес'но!
angel написа:
това е просто епично
Подгряват публиката. Загорка още не е изкарала на пазара новата бутилка. Изглежда че, освен иновативна бутилка ще има и два вида пиво. Досега само шуменско са със светло и специално.Мнемозина написа:Ох, сърцето ми се къса с твоя съдбовен въпрос, обаче единствената идея, която предполагам, е, че само който пие (тая) бира е нормален.maggot написа:Хилите се вие, ама аз сювсем сюрозно питам, еб@си безмислената реклама, чес'но!
Ако беше само първата, щях да кажа, че жените о-плеск-ват всичко, а бирата го оправя (структурата е от "красотата краси човека, а мързелът го грози")
hotcinnamon написа:Рекламата е измислена от лондонска агенция, може би оттам е този хомо - уклон ;-)
Кратки факти за кампанията:
Новата рекламна комуникация е разработена и осъществена от международната рекламна агенция Bartle Bogle Hegarty London
Режисурата е дело на Аугусто Запиола и Сантяго Митре, носители на редица международни награди в областта на киното и рекламата – Cannes Golden Lions, Clio, FIAP
Всички клипове от поредицата са заснети в Буенос Айрес, Аржентина, в рамките на 24 часа
„Мисията на Загорка винаги е била да добавя вкус към живота на хората в България. Всеки път когато човек отваря Загорка нещо специално се случва. И това не е свързано единствено и само с невероятния, специален вкус на Загорка. Тази рекламна кампания е насочена към всички тези хора в България, които имат нужда от нещо специално в техния живот. Защото е време за нещо специално, нали?“ коментира Румен Колев, маркетинг мениджър на компанията.
Та така, идеята била, че всеки път се случва нещо неочаквано, когато отвориш "Загорка"
отдавна не пия загорка... от време на време проверявам дали са й върнали нормалния вкус...hotcinnamon написа:
Та така, идеята била, че всеки път се случва нещо неочаквано, когато отвориш "Загорка"
и най-много ме боли глава от загорката...shshtt написа:Аз бирите на вкус не ги различавам, ама загорка има най-готиното име и фасон...
Имаше един период, дето от всички бири ме болеше тиквата. Една чаша да изпия и се почва. Само в Шуменското не пъхаха каквото пъхаха в останалите и от тогава съм му вечен фен! Само шуменско пия.Оня с броня написа:и най-много ме боли глава от загорката...shshtt написа:Аз бирите на вкус не ги различавам, ама загорка има най-готиното име и фасон...
Аз пък - Титаник. И други де, ама това ми е най-фрапиращото.itcome написа:Готини са.. специални :)
Нали казват че няма лошава реклама... има такава която запомняш и такава която не.
Друг е въпроса ако си наложиш да не купуваш нещо заради рекламите - наказваш.
Имам такива.
Леля ти Мария...
Аха, разбрах - тук питането е заради самото питане.Мнемозина написа:Ние друг смисъл търсим. Поетически един вид...глас в пустиня написа:
Подгряват публиката. Загорка още не е изкарала на пазара новата бутилка. Изглежда че, освен иновативна бутилка ще има и два вида пиво. Досега само шуменско са със светло и специално.
Обичам да ми четат мислите, но не.глас в пустиня написа: Аха, разбрах - тук питането е заради самото питане.
Това няма начин да не съм го разказвала тук, но хайде пак - то така или иначе никой не помни какво се е писало.maggot написа:Обичам да ми четат мислите, но не.глас в пустиня написа: Аха, разбрах - тук питането е заради самото питане.
Какво по дяволите иска да каже шибания мандрахулник, взел пари за тази безмислица?
Те това е питането.
Ако искаха да кажат, че ще има нов вид бира Загорка, да го бяха казали, а не да ме оставят с впечатлението, че 'ку пиеш Загорка обръщаш резбата.