Гришо

Все същите
Аватар
Green Light

Гришо

Мнение от Green Light »

Изображение

:metal: :metal: :metal:
Последно промяна от Green Light на 08.05.13, 13:02, променено общо 1 път.
Аватар
ELBI

Re: Гришу

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Изображение

:metal: :metal: :metal:
Страхотен!!! Най-позитивното и хубаво нещо, което виждам на екран (тв, компютърен) от много време насам! Браво младежо - все така да ни радваш!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Страхотен!!! Най-позитивното и хубаво нещо, което виждам на екран (тв, компютърен) от много време насам! Браво младежо - все така да ни радваш!!!
Ми като не гледаш предизборни дебати такъв ще си - негативист. Пфу. :blum:

П.П. По темата - браво! Нямам никаква представа от всичко това, но щом се радвате, важно ще да е. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Много пъти съм казвал и сигурно ще го казвам още толкова: Имаме страхотен късмет да гледаме по едно и също време, и в еднаква върховна форма футболисти като Роналдо и Меси. И тенесисти като Джокера, Федерер, и Надал. И от вчера в тва число, и Гришо! Цял ден му се радвам.

Пък това дето му викали малкия Федерер още повече ме кефи, защото той определено ми беше любимеца.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Браво на момчето, виждам че е победител, където отворя снимки , но не разбрах какво е спечелил и в какво състезание?
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

за една седмица оправил най-добрия и най-добрата в световния тенис. свалил шарапова чувам. харно. нека се размножават най-добрите, а не като във футбола ни - посредствени ритнитопковци оплождат силиконови амебоумни миризливки. ибаси мутантите ще навъдят тея последните.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
ELBI написа:
Ми като не гледаш предизборни дебати такъв ще си - негативист. Пфу. :blum:

П.П. По темата - браво! Нямам никаква представа от всичко това, но щом се радвате, важно ще да е. :lol:
Даже му написах почти същото във фейса на младежа :)

А от екрана, пороят "ла**а' продължава да залива. Абе някои си живеят в някаква абстрактна тяхна си среда и искат всички да сме там, но няма.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Kent написа:за една седмица оправил най-добрия и най-добрата в световния тенис. свалил шарапова чувам. харно. нека се размножават най-добрите, а не като във футбола ни - посредствени ритнитопковци оплождат силиконови амебоумни миризливки. ибаси мутантите ще навъдят тея последните.
Свалката е станала преди време. Сега просто ги хванаха на ... кадър :) Браво Гришо - двоен удар - бие Джокович, печели Шарапова... за всичко друго има Мастър кард :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

А - и снощи е бил Багдатис...:bigsmile:
Публикувай отговор