Гришо
- Green Light
Re: Гришу
Страхотен!!! Най-позитивното и хубаво нещо, което виждам на екран (тв, компютърен) от много време насам! Браво младежо - все така да ни радваш!!!Green Light написа:
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ми като не гледаш предизборни дебати такъв ще си - негативист. Пфу.ELBI написа:
Страхотен!!! Най-позитивното и хубаво нещо, което виждам на екран (тв, компютърен) от много време насам! Браво младежо - все така да ни радваш!!!
П.П. По темата - браво! Нямам никаква представа от всичко това, но щом се радвате, важно ще да е.
Panta rhei...
- Green Light
Много пъти съм казвал и сигурно ще го казвам още толкова: Имаме страхотен късмет да гледаме по едно и също време, и в еднаква върховна форма футболисти като Роналдо и Меси. И тенесисти като Джокера, Федерер, и Надал. И от вчера в тва число, и Гришо! Цял ден му се радвам.
Пък това дето му викали малкия Федерер още повече ме кефи, защото той определено ми беше любимеца.
Пък това дето му викали малкия Федерер още повече ме кефи, защото той определено ми беше любимеца.
за една седмица оправил най-добрия и най-добрата в световния тенис. свалил шарапова чувам. харно. нека се размножават най-добрите, а не като във футбола ни - посредствени ритнитопковци оплождат силиконови амебоумни миризливки. ибаси мутантите ще навъдят тея последните.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Даже му написах почти същото във фейса на младежа :)Мнемозина написа:Ми като не гледаш предизборни дебати такъв ще си - негативист. Пфу.ELBI написа:
Страхотен!!! Най-позитивното и хубаво нещо, което виждам на екран (тв, компютърен) от много време насам! Браво младежо - все така да ни радваш!!!
П.П. По темата - браво! Нямам никаква представа от всичко това, но щом се радвате, важно ще да е.
А от екрана, пороят "ла**а' продължава да залива. Абе някои си живеят в някаква абстрактна тяхна си среда и искат всички да сме там, но няма.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Свалката е станала преди време. Сега просто ги хванаха на ... кадър :) Браво Гришо - двоен удар - бие Джокович, печели Шарапова... за всичко друго има Мастър кард :)Kent написа:за една седмица оправил най-добрия и най-добрата в световния тенис. свалил шарапова чувам. харно. нека се размножават най-добрите, а не като във футбола ни - посредствени ритнитопковци оплождат силиконови амебоумни миризливки. ибаси мутантите ще навъдят тея последните.