latrevw написа:
Не съм чела, много темата, само последните мнения, но искам да питам - ти си доволен от новото правителство или си бил пред парламента?
Нещо спорите със сноу, но тя не била за герб, ти не си онзи или този, може ли да ми разясните кой за кого е, че малко да ми се изясни картинката.
И ако не е тайна, на колко протеста ходи, но не броя протести в защита на пушенето

пиленце, на теб с най-голяма радост всичко ще си кажа, нъл знайш, че си ми на сърцето!
АЗ?! ДОВОЛЕН?!

ти не си наред бе, мило...
доволен съм от, може би 1/10 от правителството.
и да уточня веднъж за винаги: аз може и да изповядвам леви идеи (не ме бъркайте с гейски идеи), но съм социал-демократ... ако изобщо на някой тук му говори това и за какво, всъщност, става на въпрос.
продължавам да твърдя, че България през 1993 година пропусна огромния шанс да тръгне по пътя на нордическите социал-демократични държави (визирам Швеция, Финландия и, отчасти, Норвегия).
защо не го направи ли?
същото, защото и сега имаме странен парламент и още по-странно правителство - защото народът излезе няколко пъти на улицата, поскача, потанцува, повика и... се прибра доволен вкъщи с добре свършената работа...
а, докато народът "ликуваше" и се правеше на суверен по улиците, то там нейде в задкулисието и кулоарите някои редяха съдбата...
те така си се движим от 1989 година - в един момент на "народа" му писва, излиза да размаха сопите и после доволен се прибира, сяда пред телевизора с ракийка и салатка и почва здраво да псува, каквото свари - читаво, нечитаво - всичко под ножа... щото "всички са маскари"...
не знам дали ти отговорих на въпросите, дали ме разбра, дали си съгласна с мен... но... това е...
п.п. аз и на протест за пушенето не съм ходил...