До там ни докараха...

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Еми аз знам само 7ми въпрос...
според кого знаеш
според сър айвънхоу ли :grin:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Green Light написа:
holi_day написа:
Nejimaki-dori написа:То там ги чакат с разтврени обятия щото. Ама гледай само Айвъна как бяга по тъча, не ще да показва контролното.:grin:
е, ти пъ се ено не знаеш въпросите от теста
1. по кой предмет се явявате ......................................
2. името на преподавателя ви е ......................................
3. избройте 3 източника, от които се подготвяхте за изпита ......................................
4. посочете тема, която ви е затруднила ......................................
5. посочете тема, която МНОГО ви е затруднила ......................................
6. основни принципи и механизми са ......................................
7. казуси, по които учените спорят са ......................................
8. курсовата ви тема по предмета е ......................................
9. инвестициите...
10. загубите...
и 11.(най-важен въпрос) защо световната финансова криза е изцяло зависима от българското икономическо чудо(вище) .......................

и се чуди що мн. празни тестове върнати
че това си е екологосъобразно решение - няколко випуска могат така да решават без да хабят хартия! :blum:
Еми аз знам само 7ми въпрос. За струнната теория спорят
И за "еволюцията" на човека :rotfl24:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Е, не съм Айвън, ама и моят интерес беше събуден. Разгледах една книжка с тестове по дисциплина финанси за втори курс. По-точно финанси на фирмата. Щракнах на посоки два теста "открит" и "закрит", каквито и биват тестовете на изпит по финанси:
Последно промяна от Глас в пустиня на 02.02.14, 00:25, променено общо 1 път.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Глас в пустиня написа:Е, не съм Айвън, ама и моят интерес беше събуден. Разгледах една книжка с тестове по дисциплина финанси за втори курс. По-точно финанси на фирмата. Щракнах на посоки два теста "открит" и "закрит", каквито и биват тестовете на изпит по финанси:
Не знам чии са тези тестове, но това е... хм... елементарна история... аз на упражнения решавам задачи по финанси, а не им говоря за ланшния сняг.

та... ето моят тест... един от тях де :-)

Изображение

тестът е изключително лесен. говорим за директно заместване във формули. е, първа задача е по-сложна, все пак е тест за отиване на предварителен изпит.
а третата задача... уф... третата задача, ако не знаеш как се решава, значи изобщо не си присъствал на лекции и упражнения...

п.п. за видео на моите упражнения... нямам такова... трябва да попитам студентите дали имат... със сигурност знам, че ме записват поне на аудио, но... за видео, все още не съм ги хващал...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

сър Айвънхоу написа:
тестът е изключително лесен.
Трябва да си припомня какво означават термините и как се пресмятаха, не мога да го реша сега веднага, а категорично не ми е по силите тази критична точка в първа задача. НО помня, че съм ги слушал тези неща дори в МЕИ по Икономикс, тоест хора, които претендират да са финанссти трябва да се ориентират в това. Пък и защо иначе ще отваряш лаф?
Защо според теб са толкова зле?

Все по- любопитно ми става

П.П. Бе втора и трета май мога да ги реша. При трета тва нетна настояща стойност за период ли беше, процент ли беше или се гледаше дали няма да се получи отрицателно число. Това наскоро съм го слушал, имам даже записки, но не ми се търси сега. Гугъл ще питам: Има си формула, да, дето викаш, има си формула, смята се за всяка от петте години, а първоначалната инвестиция е с отрицателен знак и се събират. Ако е плюс- заслужава си, ако е минус - не. Не знам дали говоря глупости, много набързо прегледах, дали да го пусна тва...
бе майната му.

Втора обаче не ми е по силите, излъгах. Там не трябва ли да кажеш период? Е, разбира се, че питам глупости, щом не си казал, сигурно не трябва, пък и има някакъв коефициент...

Винаги са ми били интересни тия работи
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
сър Айвънхоу написа:
тестът е изключително лесен.
Трябва да си припомня какво означават термините и как се пресмятаха, не мога да го реша сега веднага, а категорично не ми е по силите тази критична точка в първа задача. НО помня, че съм ги слушал тези неща дори в МЕИ по Икономикс, тоест хора, които претендират да са финанссти трябва да се ориентират в това. Пък и защо иначе ще отваряш лаф?
Защо според теб са толкова зле?

Все по- любопитно ми става

П.П. Бе втора и трета май мога да ги реша. При трета тва нетна настояща стойност за период ли беше, процент ли беше или се гледаше дали няма да се получи отрицателно число. Това наскоро съм го слушал, имам даже записки, но не ми се търси сега. Гугъл ще питам: Има си формула, да, дето викаш, има си формула, смята се за всяка от петте години, а първоначалната инвестиция е с отрицателен знак и се събират. Ако е плюс- заслужава си, ако е минус - не. Не знам дали говоря глупости, много набързо прегледах, дали да го пусна тва...
бе майната му.

Втора обаче не ми е по силите, излъгах. Там не трябва ли да кажеш период? Е, разбира се, че питам глупости, щом не си казал, сигурно не трябва, пък и има някакъв коефициент...

Винаги са ми били интересни тия работи
Грийни... критична точка е за 5 точки... само казвам...
Между другото... това е нещо, което със сигурност ще помогне и на теб в бизнеса ти (давам уроци по критична точка. цена две бири, като за приятели :winkw:)... а се изчислява толкова елементарно, че... е направо обидно...

бе... поназнайваш нещо... почти правилни отговори даваш... а смятай, че това сме го дъвкали цял семестър.

защо са зле ли? ами... честно казано са умни... но... не са заинтересовани... виждал съм в очите им как в час разбират материала, но... после не го четат, т.е. не се подготвят и всичко им излита от главите... това е - мързел...
Bella Ciao
Аватар
Nejimaki-dori

сър Айвънхоу написа: та... ето моят тест... един от тях де :-)

Изображение

тестът е изключително лесен. говорим за директно заместване във формули. е, първа задача е по-сложна, все пак е тест за отиване на предварителен изпит.
а третата задача... уф... третата задача, ако не знаеш как се решава, значи изобщо не си присъствал на лекции и упражнения...

п.п. за видео на моите упражнения... нямам такова... трябва да попитам студентите дали имат... със сигурност знам, че ме записват поне на аудио, но... за видео, все още не съм ги хващал...
Готин е теста и не изглежда труден. Даже ме накара да си поотворя някои книжки за да си припомня някои неща. Върна ме назад във времето.
Единственото, което мога да кажа е - жалко. Тези деца явно не знаят за какво са там.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Bella Ciao
Аватар
Nejimaki-dori

сър Айвънхоу написа:без думи...
Аз пък имам, но ще си ги спестя. Просто защото познавам човека и имам наблюдения върху работата му.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Nejimaki-dori написа:
Аз пък имам, но ще си ги спестя. Просто защото познавам човека и имам наблюдения върху работата му.
Хич не ме интересува какъв е и как работи - в случая е абсолютно прав.
Много съм им ядосана на тия от ИБЕ, то и абревиатурата им такава... :evil:
Panta rhei...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнемозина написа:
Nejimaki-dori написа:
Хич не ме интересува какъв е и как работи - в случая е абсолютно прав.
Много съм им ядосана на тия от ИБЕ, то и абревиатурата им такава... :evil:
Прав ли е, седнал ли е - не знам. Само ми е интересно дали ти или Айвън сте си закупили или използвали някога въпросния речник. Съмнявам се. 90% от българите (ако не и повече) дори не знаят, че съществува и едва ли някога ще използват. Разточително многословна статия, при положение че още в първата една трета става ясно за какво иде реч.

На мен блогът на Павлина Върбанова и сайтът "Как се пише?" ми дават повече информация, но който го влече да чете речниците.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Nejimaki-dori написа: Прав ли е, седнал ли е - не знам. Само ми е интересно дали ти или Айвън сте си закупили или използвали някога въпросния речник. Съмнявам се. 90% от българите (ако не и повече) дори не знаят, че съществува и едва ли някога ще използват. Разточително многословна статия, при положение че още в първата една трета става ясно за какво иде реч.

На мен блогът на Павлина Върбанова и сайтът "Как се пише?" ми дават повече информация, но който го влече да чете речниците.
Разполагам с него служебно и се налага понякога да се справям с неговите дебри, да, за това бъди спокойна. :lol:
По принцип Правописният речник на Института за български език има ролята на закон за българския правопис и правоговор. Тези, които по сайтовете ти обясняват "как се пише", би трябвало да ти обясняват как е правилно именно според този речник.
Когато трябва да се придържаш към някаква средна грамотност, е лесно. Но ако ти се налага да бъдеш абсолютно прецизен и да можеш да мотивираш всяко свое синтактично или граматическо решение, то аргументът би трябвало да е именно този речник.
Това е правописната Конституция на България.
Другият вариант е да звъннеш на импулсния им телефон и да зададеш въпрос, но напоследък се оказва, че и на този телефон се объркват и не знаят как точно трябва да бъде някой по-засукан случай.

Затова и грешките и недообмисленостите в него са трудно простими. А са много, затова е многословието на човека, написал статията. И пак не е успял да хване всичко, има още. :bigsmile:
Да не говорим, че е хванал много точно как хаосът в живота ни е отразен в хаоса на езика ни и как сами допуснахме и едното, и другото.
Panta rhei...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнемозина написа:
Nejimaki-dori написа: Прав ли е, седнал ли е - не знам. Само ми е интересно дали ти или Айвън сте си закупили или използвали някога въпросния речник. Съмнявам се. 90% от българите (ако не и повече) дори не знаят, че съществува и едва ли някога ще използват. Разточително многословна статия, при положение че още в първата една трета става ясно за какво иде реч.

Разполагам с него служебно и се налага понякога да се справям с неговите дебри, да, за това бъди спокойна. :lol:
По принцип Правописният речник на Института за български език има ролята на закон за българския правопис и правоговор. Тези, които по сайтовете ти обясняват "как се пише", би трябвало да ти обясняват как е правилно именно според този речник.
Когато трябва да се придържаш към някаква средна грамотност, е лесно. Но ако ти се налага да бъдеш абсолютно прецизен и да можеш да мотивираш всяко свое синтактично или граматическо решение, то аргументът би трябвало да е именно този речник.
Това е правописната Конституция на България.
Другият вариант е да звъннеш на импулсния им телефон и да зададеш въпрос, но напоследък се оказва, че и на този телефон се объркват и не знаят как точно трябва да бъде някой по-засукан случай.

Затова и грешките и недообмисленостите в него са трудно простими. А са много, затова е многословието на човека, написал статията. И пак не е успял да хване всичко, има още. :bigsmile:
Да не говорим, че е хванал много точно как хаосът в живота ни е отразен в хаоса на езика ни и как сами допуснахме и едното, и другото.
Разбирам те, Мнемо, но който се интересува, едва ли ще разчита само и единствено на този речник. А този, "който обяснява, как се пише", го прави отпреди излизането на новия речник. Да, дава изписването по него, но коментира и неща, които/ако липсват. Например: Как се пише: кафяви или кафеви (понеже се коментира в статията)
Искрено ти препоръчван да разгледаш блога и сайта, щом гониш над средна грамотност, няма да ти е излишно.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Nejimaki-dori написа:
Разбирам те, Мнемо, но който се интересува, едва ли ще разчита само и единствено на този речник. А този, "който обяснява, как се пише", го прави отпреди излизането на новия речник. Да, дава изписването по него, но коментира и неща, които/ако липсват. Например: Как се пише: кафяви или кафеви (понеже се коментира в статията)
Искрено ти препоръчван да разгледаш блога и сайта, щом гониш над средна грамотност, няма да ти е излишно.
хехе... смех, смех...
твоето е все едно, да ти обясняваме, че законът е зле и трябва да се поправи, а ти да продължаваш да ни пробутваш визитката на личния си адвокат...

и още нещо... речникът струва доста кинти, мамка му!
не мислиш ли, че след като от нашия джоб са дадени парите, за да се състави този речник, чрез субсидията за БАН, то би трябвало цената му да е колкото цената на книжното тяло, т.е. няколко левчета? затова и в статията се настоява да се качи речникът в интернет - защото сме си го платили и имаме право да го ползваме безплатно!
Bella Ciao
Аватар
Nejimaki-dori

сър Айвънхоу написа: и още нещо... речникът струва доста кинти, мамка му!
не мислиш ли, че след като от нашия джоб са дадени парите, за да се състави този речник, чрез субсидията за БАН, то би трябвало цената му да е колкото цената на книжното тяло, т.е. няколко левчета? затова и в статията се настоява да се качи речникът в интернет - защото сме си го платили и имаме право да го ползваме безплатно!
Мисля, че трябва да се раздава безплатно, както разни секти раздават библията. Но след като има хора, които ще си го купят за тези пари, що да не го продават. Не останах с впечатление, че г-н Кирязов чак настоява да се качи в интернет, по-скоро го вълнува
Прочее какво са свършили авторите на „Официалния речник на българския книжовен език”?
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ф.Песоа

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

[quote="holi_day"]

Гледах и на TED една презентация по темата. Едно лапе говореше за удоволствието в ученето и как училищата го отнемат, а домашното обучение - не. Много готино такова. Моите, вика, родители гледали презентацията на сър Кен Робинсън(как училището убива творчеството. Сигурно си я гледала, ако не- съвсем лесно ще намериш линк, ще ти хареса. Ако не намериш, ще ти дам. :-) ) и ето на- аз съм резултата, вижте ме. Готино! ТЕД са готини. Също и сър Кен Робинсън, също и нашето шампионче по информатика.
Обаче.
В бтв радио една зам министърка вика - чудесно- вика- това момче е прекрасен пример. НО аз имам на бюрото си десетократно повече примери на деца аутсайдери заради тази домашна щуротия. - ясно ти е, че преразказвам, тя не каза "щуротия"
И друго. В майката ми се стори, че видях налудност малко, като каза - Причината да не пускам детето на училище е, че исках да му предам християнски ценности.
И лапето ми се стори, че говори не като тийнеджър. Но това предполагам, че не е точно лошо нещо. За майка му.

Та се замислих.

Искаш ли линкове?
Последно промяна от Green Light на 10.01.14, 10:55, променено общо 1 път.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Децата имат нужда от контакти с връстници.
Ако оставиш на майка му, тя може да иска още и да го кърми...
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:Децата имат нужда от контакти с връстници.
Ако оставиш на майка му, тя може да иска още и да го кърми...
Ъхъм.

Децата имат нужда някъде и някой да ги покрепя, като се дистанцират от вас, дърти извратеняци такива!

Освен това- да се променя училището- ок, съгласен съм и даже трябва.
Обаче чак пък да се отмени?!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Ф.Песоа

Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Най-северната точка на Дания, мястото където се срещат две морета - Северно и Балтийско. Тези две морета никога няма да се слеят, защото са с различна плътност. Местните жители наричат това място "Краят на света".

Изображение

не е по темата, ама...:bigsmile:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Всичко е индивидуално...

Както пише и в темата - възможност да има домашно обучение, но само в конкретни случаи, които го налагат.

Миналата година имахме такъв случай. Резултата от индивидуалното обучение беше трагичен. Детето дойде напълно неподготвено на изпитната сесия.
За да нестрада момчето от болните амбиции на майката, го съжалихме. Тъй като изпитите са писмени, се наложи да продиктуваме верни отговори на ниво среден.

п.п Само да уточня, че момчето искаше да ходи на училище, но майката беше категорична и крайна в решението си.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

когато е било достъпно за малко хора, се е смятало за ценност
и е било - да пишеш, да четеш, да знаеш

сега излизайки от училище, абитуриентите като цяло все по-малко могат, да не говорим дали обичат да четат, да пишат, да знаят/научават

право - осигуряване на достъп до образование, НО пък задължително е

право - общодостъпно, НО направено така, че да се напредва по една програма за учениците от целия клас без съобразяване с индивидуалните възможности и интереси

на хартия само правила. и абсолютното им неспазване. като се почне от неписането на отсъствия и се стигне до погазване на всякакви критерии при оценяване, което си потвърдила и самата ти с примера от следващия ти пост
още от ранна възраст се опорочава така важното приобщаване в обществото - ми свиква се, че правилата безнаказано се нарушават
и излизат - тривиалното - "подготвени" за живота
Ф.Песоа

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ето "кредото" на съвременната младеж (след като ми се появи на стената на фейса поне10-тина пъти от различни тинейджъри и студенти):

Изображение
Bella Ciao
Аватар
Nejimaki-dori

сър Айвънхоу написа:ето "кредото" на съвременната младеж (след като ми се появи на стената на фейса поне10-тина пъти от различни тинейджъри и студенти):

Изображение
Кредо?! Просто цитат на Джордън Белфърт - Вълкът от Уолстрийт, осбено актуален след премиерата на филма:
Act as if! Act as if you’re a wealthy man, rich already, and then you’ll surely become rich. Act as if you have unmatched confidence and then people will surely have confidence in you. Act as if you have unmatched experience and then people will follow your advice. And act as if you are already a tremendous success, and as sure as I stand here today – you will become successful
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

holi_day написа:
на хартия само правила. и абсолютното им неспазване. като се почне от неписането на отсъствия и се стигне до погазване на всякакви критерии при оценяване, което си потвърдила и самата ти с примера от следващия ти пост
още от ранна възраст се опорочава така важното приобщаване в обществото - ми свиква се, че правилата безнаказано се нарушават
и излизат - тривиалното - "подготвени" за живота
Съгласна на 100% с теб.
Знам, добре знам, че всичко е на хартия. Дори да се пишат отсъствия, то намират бележки и се извиняват. Що се отнася до критерии при оценяване, тук мога да подскоча.
В понеделник влязохме в пререкание заради ученик, син на наша колежка. При мен ще има слаб и няма да отстъпя, въпреки, че се опитаха и опитват да ми окажат натиск. Една от колежките се обърна към мен и каза, че децата на учителите, трябва да са с приоритет?!?! :blink:
Влязох в словесна битка, защото за мен, всички деца са равни. Няма на учители, няма на бедни или богати. Тук са да учат, а не да мислят, че са с приоритет.
Както и да е. Важното е, че от три дни всички ( с изключение на трима колеги ) ме гледат "лошо" :bigsmile:
Писна ми да говорим, че това не е добре, онова трябва да се промени, а в същност ние не правим нищо, за да променим положението в училищата. Това винаги ме е дразнило в колегите. Проблема е, че една птичка пролет не прави....
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

сър Айвънхоу написа:ето "кредото" на съвременната младеж (след като ми се появи на стената на фейса поне10-тина пъти от различни тинейджъри и студенти):

Изображение
балонът се надува, надува...надувайте момчета да стане на парчета...БУМ!!! :-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Влязох в словесна битка, защото за мен, всички деца са равни. Няма на учители, няма на бедни или богати. Тук са да учат, а не да мислят, че са с приоритет.
Както и да е. Важното е, че от три дни всички ( с изключение на трима колеги ) ме гледат "лошо"

фуего, а защо диктуваш отговорите за три на дете което не е пущано на училище тогаз по време на някакъв тест за ценс, нали сички са равни. всъщност не се ли получава противоречие. / ти беше писала за такъв случай, или греша/
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Kent написа:
Както и да е. Важното е, че от три дни всички ( с изключение на трима колеги ) ме гледат "лошо"

фуего, а защо диктуваш отговорите за три на дете което не е пущано на училище тогаз по време на някакъв тест за ценс, нали сички са равни. всъщност не се ли получава противоречие. / ти беше писала за такъв случай, или греша/
Да, продиктувах, не се отричам от казаното/написаното...

Темата с това дете е много дълга и не ми се пише.
Не съм казвала, че съм идеалната, но всеки от нас е правил компромис за едно или друго, нарушавайки законите...нали?
Ти едва ли си изключение, Кенте?

Ако все пак държиш да знаеш защо...ами...защото така ми казаха. Понякога сме безсилни...колкото и да искам да се боря с несправедливостта :(
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

да не кажете, че българите сме задръстеняци и консерви
тц
не сме
ето:
"06.2013 - 01.03 2014)

НАЦИОНАЛЕН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ЗА АКТОВА РИСУНКА ПО НАТУРА – 2014 г.

Националният ученически конкурс за актова рисунка по натура се провежда за ученици от цялата страна от средни училища по изкуствата, професионални художествени гимназии и профилирани гимназии в областта на изобразителното изкуство.
1. Образователни цели:
- Да повиши нивото и уменията на учениците по рисуване, тъй като актовата рисунка по натура е в основата на добиването на познания по анатомия,
конструктивни и артистични умения при изграждане на фигурата.
.....................
.....................
....................
. Конкурсни задачи:
I възрастова група
Минимум три актови рисунки.
Материали: три листа – формат 35/50 или 46/55 и графичен рисувателен материал по избор на кандидата.
II възрастова група
Минимум три актови рисунки.
................."

ми така, де! от 1 рисунка не може да се оценят уменията на учениците
минимум 3
източник http://mc.government.bg/contestsc.php?p ... &CTypeID=4
ровейки се из сайта ма МК попаднах на горното, а сутринта
гледам "Джъстин Бийбър пак скандализира, този път с актова рисунка"
Джъстин Бийбър (Justin Bieber) за пореден път скандализира обществеността, като публикува в своя Twitter профил двусмислена рисунка. На нея канадският певец е изобразил себе си в интимна поза със своя фенка.
Момичето, което лежи на гърдите му, както и самият Бийбър, са нарисувани чисто голи."

тоя пъ бийбърчу направо си е за ученик у нас, а горкият - в изостанала Канада се подвизава

:grin:
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

фуего, да не вземе да спориш сега с мен по горния ми пост :blum:

аз си зная, че не ги разбирам нещата кое изкуство, кое не е
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

мъ колко пък е готино това "Минимум три актови рисунки."
ей така се научаваш "на конвейер" да цапотиш в количество
после студио за татуировки и опс - цъфва бийбърчо като клиент
забогатяваш
и отиваш да ги видиш тия примати канадците закостенели
Ф.Песоа

Аватар
Nejimaki-dori

holi_day написа:мъ колко пък е готино това "Минимум три актови рисунки."
забогатяваш
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Много ме развесели. Това ми прозвуча като рекламите на Кредисимо

Остава сега някой да се появи и да "изрецитира": "Стига глупости!"
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

holi_day написа:фуего, да не вземе да спориш сега с мен по горния ми пост :blum:

аз си зная, че не ги разбирам нещата кое изкуство, кое не е
хехехе, толкова ли агресивно изглеждам :blink: :winkw:

холи, аз също съм некомпетентна в областта на изобразителното изкуство, така, че няма да споря :winkw:

ми не може една, трябват три, че и повече рисунки, щом учениците от НГПИ"Св. Лука" могат :blum:

п.п хм......адреса на училището ми е мноооого познат :winkw:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

holi_day написа:мъ колко пък е готино това "Минимум три актови рисунки."
забогатяваш
и тук мога да споделя мнение, но тъй като сме на всеобщо четене, ще се въздържа...
научаваш се и то бързо, като ходиш на частни уроци :bigsmile:......че и награда може да спечелиш
:oopss:
Аватар
fuego

Мнение от fuego »

Работния ден....край няма, то се е видяло :winkw:

Да направя малко реклама на НГПИ-то...:bigsmile:

Декември месец пуснах тема за отворените врати в същата гимназия. Аз присъствах и трябва да ви кажа, че има много талантливи деца. Останах очарована от учениците в специалности: СД ( силикатен дизайн), ХОМ ( метал) и ТТ ( текстил).
Разпродадоха почти всичко до края на изложбата.
Заслужава си да се посети. Организира се веднъж годишно - декември месец :bigsmile:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

fuego написа:Организира се веднъж годишно - декември месец :bigsmile:
и затова ни го предлагаш в средата на януари? :rotfl24:
Bella Ciao
Публикувай отговор