личен живот

Все същите
Аватар
holi_day

личен живот

Мнение от holi_day »

чудя се последователно или разбъркано да разкажа хаха
та преди доста време свекър ми изнедоволства, че синът ми не им вдига телефона, като му звънят
реших да се намеся естествено:
- не е добре, като ти звънят, да не вдигаш. ако си зает, обади им се по-късно или на другия ден....
при което синът ми парира със следното /на кого се е метнал толкова устат, нямам идея/:
- ми те ми звънят постоянно, аз виновен ли съм, че си нямат техен, собствен си личен живот?!
при което аз... онемях

и мина доста време
и не ми излизат от главата тези думи
и мисля си колко аз успявам да имам мой собствен живот?!
много е трудно като дълго време си нямал такъв

при вас как са нещата
ако си имате такъв сигурно няма как да разкажете публично
ако нямате пък, то какво да кажете
мълчание и това е
:blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

:-]
Аватар
Green Light

Re: личен живот

Мнение от Green Light »

Нямам си, ама не съм съгласен и на мълччнието.
Моят си собствен, личен живот, аз съзнателно превърнах в семеен и в професионален. Сега наобратно ли да се обърна и да градя стени?!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Нямам си, ама не съм съгласен и на мълччнието.
Моят си собствен, личен живот, аз съзнателно превърнах в семеен и в професионален. Сега наобратно ли да се обърна и да градя стени?!
а аз не поглеждах тези дни, да не би пък да сте ми отговорили и да трябва нещо да кажа, което става все по-трудно
:-)
а напоследък е така модерно да се погледне умно и да се каже някоя реплика за "излизане от зоната на комфорта" :blum:
тогава аз съм пас
а нямало щастие така
трябвало да се понапънеш, а не удобно да се спотайваш
а знаят ли колко усилия коства тая зона на комфорта и че никак не е лесно и не е константа,
но като са казали, че на въжеиграчът му е лесно и трябва да се хвърли с разперени ръце и да се опитва да лети и това си е
Ф.Песоа

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
Green Light написа:Нямам си, ама не съм съгласен и на мълччнието.
а аз не поглеждах тези дни, да не би пък да сте ми отговорили и да трябва нещо да кажа, което става все по-трудно
:-)
а напоследък е така модерно да се погледне умно и да се каже някоя реплика за "излизане от зоната на комфорта" :blum:
тогава аз съм пас
а нямало щастие така
трябвало да се понапънеш, а не удобно да се спотайваш
а знаят ли колко усилия коства тая зона на комфорта и че никак не е лесно и не е константа,
но като са казали, че на въжеиграчът му е лесно и трябва да се хвърли с разперени ръце и да се опитва да лети и това си е
Все още тук ми е комфортно да си излизам от зоната на комфорта. Не че е дупката на цар Траян.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Начи, това с личния живот почти изцяло зависи как си изиграеш картите и си подредиш приоритетите. Лошото е, че това с картите до голяма степен се определя и от съотборниците ти в играта. Майка ми мноооооого мрази да имам личен живот и да оставям малкия синковец при нея, когато трябва да ида някъде по работа или, недай си Боже!, в планината или на някое културно събитие. Тя изобщо ми заяви, след като родих малкия, че животът ми е свършил, финито, дотук било, каквото било! И оттогава прави всичко, за да ми го докаже... Много е тъпо да си отгледан от родител с такава психика, щото родителските модели до голяма степен се унаследява и искаме/не искаме ги предаваме на собствените си деца. Свикнала съм да влача Дамян с мен напред-назад, така беше и с големия, който обаче от малък си е самостоятелен и от известен брой години насам изобщо не се съобразява с плановете ми за семейни почивки
Обаче, ако щете вярвайте, 7 годишния ми син се държи като свекърва с мен и осъществява най-строгия соушъл контрол, който можете да си представите - ако не съм с него, звъни през 30 мин, подлага ме на кръстосани разпити при всяка отдала му се възможност..... и ако има заплаха за личния ми живот, то тя идва предимно от него по линия на това, че е контрол-маниак! :lol:

ама пък като си погледна снимките във ФБ - предостатъчно време за личен живот явно имам :lol::lol::lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

holi_day написа:чудя се последователно или разбъркано да разкажа хаха
та преди доста време свекър ми изнедоволства, че синът ми не им вдига телефона, като му звънят
реших да се намеся естествено:
- не е добре, като ти звънят, да не вдигаш. ако си зает, обади им се по-късно или на другия ден....
при което синът ми парира със следното /на кого се е метнал толкова устат, нямам идея/:
- ми те ми звънят постоянно, аз виновен ли съм, че си нямат техен, собствен си личен живот?!
при което аз... онемях

и мина доста време
и не ми излизат от главата тези думи
и мисля си колко аз успявам да имам мой собствен живот?!
много е трудно като дълго време си нямал такъв

при вас как са нещата
ако си имате такъв сигурно няма как да разкажете публично
ако нямате пък, то какво да кажете
мълчание и това е
:blum:
а вие говорите ли си често с тях, щото може да е "казвам ти дъще, сещай се снахо"
моят мъж се обажда веднъж седмично на майка си, а аз говоря всеки ден с татко
личният ни живот не ни пречи да им звъним и да ги питаме как са, какво правят и имат ли нужда от нещо
те се страхуват от болести, смърт и самота като виждат колко от наборите им са дали фира и колко от на живите децата им не ги поглеждат
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

windcolours написа:Начи, това с личния живот почти изцяло зависи как си изиграеш картите и си подредиш приоритетите. Лошото е, че това с картите до голяма степен се определя и от съотборниците ти в играта. Майка ми мноооооого мрази да имам личен живот и да оставям малкия синковец при нея, когато трябва да ида някъде по работа или, недай си Боже!, в планината или на някое културно събитие. Тя изобщо ми заяви, след като родих малкия, че животът ми е свършил, финито, дотук било, каквото било! И оттогава прави всичко, за да ми го докаже... Много е тъпо да си отгледан от родител с такава психика, щото родителските модели до голяма степен се унаследява и искаме/не искаме ги предаваме на собствените си деца. Свикнала съм да влача Дамян с мен напред-назад, така беше и с големия, който обаче от малък си е самостоятелен и от известен брой години насам изобщо не се съобразява с плановете ми за семейни почивки
Обаче, ако щете вярвайте, 7 годишния ми син се държи като свекърва с мен и осъществява най-строгия соушъл контрол, който можете да си представите - ако не съм с него, звъни през 30 мин, подлага ме на кръстосани разпити при всяка отдала му се възможност..... и ако има заплаха за личния ми живот, то тя идва предимно от него по линия на това, че е контрол-маниак! :lol:

ама пък като си погледна снимките във ФБ - предостатъчно време за личен живот явно имам :lol::lol::lol:
едва ли майка ти мрази да имаш личен живот
но вероятно й е неприятно да променяш нейните планове за личния й живот, заради твоите
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

snowprincess написа: а вие говорите ли си често с тях, щото може да е "казвам ти дъще, сещай се снахо"
моят мъж се обажда веднъж седмично на майка си, а аз говоря всеки ден с татко
личният ни живот не ни пречи да им звъним и да ги питаме как са, какво правят и имат ли нужда от нещо
те се страхуват от болести, смърт и самота като виждат колко от наборите им са дали фира и колко от на живите децата им не ги поглеждат
мъжът ми по 1 седмица в месеца успява да е при тях и да им помага
въпреки разстоянието от почти 400км
за звъненето не им звъня често
за страха си права, но и през тези години доста се научиха да живеят сами
и всеки ги дразни
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

windcolours написа:
:flower: :flower: :flower:
Ф.Песоа

Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

snowprincess написа:
едва ли майка ти мрази да имаш личен живот
но вероятно й е неприятно да променяш нейните планове за личния й живот, заради твоите
всеки ден си е у дома по цяяяял ден.... докато свят светува. Излиза само за да напазарува и плати сметките. Освен това винаги е казвала, че малкият е много послушен и лесен за гледане.... просто не иска никого около себе си. Плановете й са да е сама и нещастна и да не допуска другите да изживяват удоволствието от живота, стига да зависи от нея....
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

"като погледнеш трезво на всички неща около теб и разбираш, че... трябва да пийнеш"

:wine: Наздраве!
Ф.Песоа

Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

много здраве от мен, Кента и Жена му-печем си дупЕтата на Дуранкулак, жулим бира ибистрим нещата от живота. С една дум наслаждаваме се на големи дози личен живот :-P
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:много здраве от мен, Кента и Жена му-печем си дупЕтата на Дуранкулак, жулим бира ибистрим нещата от живота. С една дум наслаждаваме се на големи дози личен живот :-P
Тва не е личен живот, ами дразнене на трудещата се общественост!
Публикувай отговор