Въздъхване

Все същите
Аватар
Green Light

Въздъхване

Мнение от Green Light »

Едно въздъхване ме преследва. Мине се не мине, па въздъхна тежко едно такова. Нищо ми няма, пу, пу, пу, всички сме добре, живи, здрави, дано сме все така. Работата си е работа, приятелите-приятели, колата върви, Бойко Борисов пак е на власт, бе бютифул лайф и отгоре.
Обаче въздъхвам. Напълня гърди и оооох, въздъхна така. На Бейби и омръзна да ме пита какво ми е и вече не ми обръща внимание, колегите и те(което какво значи не знам), така че и няма как да се усетя и нещата се задълбочават.
Сутринта викам на Бейби, ако ме чуеш да въздъхвам, актуваш ми десет лева глоба. Обаче те, жените не чуват мъжете си за въздишки и такива стойки, знам го от опит. Може десет пъти да мина с тежък и угрижен вид, да се спъвам, за кръста да се хващам и какво ли не, и да получа точно нула внимание. Обаче, ела да видиш ако се усмихна гледайки телефона. Но това е друга тема. Все едно, де, казвам, че и глобата няма да свърши работа.
Тука също ще получа нула внимание, едно че ви няма, па и като ви имаше- не го разбирате вие живота и вселената и тия неща. Сам ще трябва да се измъкна от ситуацията. Обмислям две итерации.
Едно - спирам работа
Две - купувам си яхта
Мисля, че това ще реши проблема.
Аватар
holi_day

Re: Въздъхване

Мнение от holi_day »

трябва тук да се въведе бутон "прочетено", "споделям"... :-)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:трябва тук да се въведе бутон "прочетено", "споделям"... :-)
Като репа се хиля на една снимка на лайка във фб и пише- за времената когато "давам ти лайк-а" значеше друго
:-)
Имаше и още една с египетските пиктограми, отдолу емотиконите и пише 7000 години и писмеността се върна там откъдето тръгна.

Обаче нещо не мога да го настроя тоя фб, не ми е по мярка, ту ми е хейтърски, ту прекалено розов, нема угодия.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

и наздраве-то избледня, а така подходящо бе за всякакъв момент
и когато нямаше какво да се каже - също :bigsmile:
Ф.Песоа

Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

много добро бе, Грийн, много!
пу,да не ти е уроки!
...
ти яхта ще си купиш, ама ще можеш ли да я караш?!
:lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:много добро бе, Грийн, много!
пу,да не ти е уроки!
...
ти яхта ще си купиш, ама ще можеш ли да я караш?!
:lol:
Не може да е по-трудно от градинарството. Щом мога да гледам фиданки, ще го схрускам яхтсменството на закуска.

Сега даже и домати подкарах, смятай!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
:crying:липсвате ми, мамка му! Някои от вас имам като контакти във ФБ, ама не е същото. Нали?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

уинди, докато другите караха ски, да не се появих аз увита с коледни лампички, които ти намигаха :blum::grin:
много уютно в тази хижа и миришеше на гъбена чорба
къде ги набра ти тези гъби? :winkw:
Ф.Песоа

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

windcolours написа:снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
:crying:липсвате ми, мамка му! Някои от вас имам като контакти във ФБ, ама не е същото. Нали?
и в дир-а не е същото, от целия виртуал, тук с вас, ми е било най-приятно
дано всички сте добре :kiss:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:Едно въздъхване ме преследва. Мине се не мине, па въздъхна тежко едно такова. Нищо ми няма, пу, пу, пу, всички сме добре, живи, здрави, дано сме все така. Работата си е работа, приятелите-приятели, колата върви, Бойко Борисов пак е на власт, бе бютифул лайф и отгоре.
Обаче въздъхвам. Напълня гърди и оооох, въздъхна така. На Бейби и омръзна да ме пита какво ми е и вече не ми обръща внимание, колегите и те(което какво значи не знам), така че и няма как да се усетя и нещата се задълбочават.
Сутринта викам на Бейби, ако ме чуеш да въздъхвам, актуваш ми десет лева глоба. Обаче те, жените не чуват мъжете си за въздишки и такива стойки, знам го от опит. Може десет пъти да мина с тежък и угрижен вид, да се спъвам, за кръста да се хващам и какво ли не, и да получа точно нула внимание. Обаче, ела да видиш ако се усмихна гледайки телефона. Но това е друга тема. Все едно, де, казвам, че и глобата няма да свърши работа.
Тука също ще получа нула внимание, едно че ви няма, па и като ви имаше- не го разбирате вие живота и вселената и тия неща. Сам ще трябва да се измъкна от ситуацията. Обмислям две итерации.
Едно - спирам работа
Две - купувам си яхта
Мисля, че това ще реши проблема.
докато си купиш яхтата, прочети за холотропното дишане или някакви медитации, и ги пробвай в домашни условия, за да отпуснеш напрежението
пу, заплювам си място на яхтата:blum:
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

holi_day написа:уинди, докато другите караха ски, да не се появих аз увита с коледни лампички, които ти намигаха :blum::grin:
много уютно в тази хижа и миришеше на гъбена чорба
къде ги набра ти тези гъби? :winkw:
Холи, несериозно е да очакваш от гъбар да сподели публично местата, където се подвизава с кръвнишки поглед и размахва ножче, заплашвайки всичко живо да стои поне на 200 метра от всяка ядлива гъба в периметъра!
Ако ми позволиш да те гушна обаче- може!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

snowprincess написа:
windcolours написа:снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
аз пък в дир-а никога не съм поглеждала, там ли се подвизавате?
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

windcolours написа:
snowprincess написа:
аз пък в дир-а никога не съм поглеждала, там ли се подвизавате?
само 5-6 човека сме там
40-50 и фб не можаха да заместят 3о4о в сърцето ми
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Чат пат чета старите теми. Много бяхме готини.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Чат пат чета старите теми. Много бяхме готини.
ти променил ли си се?
:blum:
Ф.Песоа

Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

да, много бяхме готини.
аз нищо не чета. това е като да си взема нова котка щото ми е умряла старата. не мога
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

shshtt написа:
да, много бяхме готини.
аз нищо не чета. това е като да си взема нова котка щото ми е умряла старата. не мога
ааа не!
като да възкресиш старата е
нали котките имат седем живота
що им отнемаш правото на следващ? :-)
искам да си купя новата ти книга и предишните - с автограф, ако може
откъде? :flower:
Ф.Песоа

Mari_ana

Мнение от Mari_ana »

Впрегни въздишката на работа.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Mari_ana написа:Впрегни въздишката на работа.
Не става, нали съм написал. Няма Грине, дай да ти помогна нещо, бе, много работиш, много мъка се мъчиш, и ти си човек... няма такива неща. Никой не ми обръща внимание, се едно ме няма.
Ела виж какво става, обаче, ако си опъна краката долу на слънчице в кафето в градината. Като развързани се юрват.
Публикувай отговор