Въздъхване
- Green Light
Въздъхване
Едно въздъхване ме преследва. Мине се не мине, па въздъхна тежко едно такова. Нищо ми няма, пу, пу, пу, всички сме добре, живи, здрави, дано сме все така. Работата си е работа, приятелите-приятели, колата върви, Бойко Борисов пак е на власт, бе бютифул лайф и отгоре.
Обаче въздъхвам. Напълня гърди и оооох, въздъхна така. На Бейби и омръзна да ме пита какво ми е и вече не ми обръща внимание, колегите и те(което какво значи не знам), така че и няма как да се усетя и нещата се задълбочават.
Сутринта викам на Бейби, ако ме чуеш да въздъхвам, актуваш ми десет лева глоба. Обаче те, жените не чуват мъжете си за въздишки и такива стойки, знам го от опит. Може десет пъти да мина с тежък и угрижен вид, да се спъвам, за кръста да се хващам и какво ли не, и да получа точно нула внимание. Обаче, ела да видиш ако се усмихна гледайки телефона. Но това е друга тема. Все едно, де, казвам, че и глобата няма да свърши работа.
Тука също ще получа нула внимание, едно че ви няма, па и като ви имаше- не го разбирате вие живота и вселената и тия неща. Сам ще трябва да се измъкна от ситуацията. Обмислям две итерации.
Едно - спирам работа
Две - купувам си яхта
Мисля, че това ще реши проблема.
Обаче въздъхвам. Напълня гърди и оооох, въздъхна така. На Бейби и омръзна да ме пита какво ми е и вече не ми обръща внимание, колегите и те(което какво значи не знам), така че и няма как да се усетя и нещата се задълбочават.
Сутринта викам на Бейби, ако ме чуеш да въздъхвам, актуваш ми десет лева глоба. Обаче те, жените не чуват мъжете си за въздишки и такива стойки, знам го от опит. Може десет пъти да мина с тежък и угрижен вид, да се спъвам, за кръста да се хващам и какво ли не, и да получа точно нула внимание. Обаче, ела да видиш ако се усмихна гледайки телефона. Но това е друга тема. Все едно, де, казвам, че и глобата няма да свърши работа.
Тука също ще получа нула внимание, едно че ви няма, па и като ви имаше- не го разбирате вие живота и вселената и тия неща. Сам ще трябва да се измъкна от ситуацията. Обмислям две итерации.
Едно - спирам работа
Две - купувам си яхта
Re: Въздъхване
трябва тук да се въведе бутон "прочетено", "споделям"... 
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Като репа се хиля на една снимка на лайка във фб и пише- за времената когато "давам ти лайк-а" значеше другоholi_day написа:трябва тук да се въведе бутон "прочетено", "споделям"...
Имаше и още една с египетските пиктограми, отдолу емотиконите и пише 7000 години и писмеността се върна там откъдето тръгна.
Обаче нещо не мога да го настроя тоя фб, не ми е по мярка, ту ми е хейтърски, ту прекалено розов, нема угодия.
и наздраве-то избледня, а така подходящо бе за всякакъв момент
и когато нямаше какво да се каже - също
и когато нямаше какво да се каже - също
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
- windcolours
снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
липсвате ми, мамка му! Някои от вас имам като контакти във ФБ, ама не е същото. Нали?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- snowprincess
и в дир-а не е същото, от целия виртуал, тук с вас, ми е било най-приятноwindcolours написа:снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
липсвате ми, мамка му! Някои от вас имам като контакти във ФБ, ама не е същото. Нали?
дано всички сте добре

- snowprincess
докато си купиш яхтата, прочети за холотропното дишане или някакви медитации, и ги пробвай в домашни условия, за да отпуснеш напрежениетоGreen Light написа:Едно въздъхване ме преследва. Мине се не мине, па въздъхна тежко едно такова. Нищо ми няма, пу, пу, пу, всички сме добре, живи, здрави, дано сме все така. Работата си е работа, приятелите-приятели, колата върви, Бойко Борисов пак е на власт, бе бютифул лайф и отгоре.
Едно - спирам работа
Две - купувам си яхта
пу, заплювам си място на яхтата:blum:

- windcolours
Холи, несериозно е да очакваш от гъбар да сподели публично местата, където се подвизава с кръвнишки поглед и размахва ножче, заплашвайки всичко живо да стои поне на 200 метра от всяка ядлива гъба в периметъра!holi_day написа:уинди, докато другите караха ски, да не се появих аз увита с коледни лампички, които ти намигаха
много уютно в тази хижа и миришеше на гъбена чорба
къде ги набра ти тези гъби?
Ако ми позволиш да те гушна обаче- може!
- windcolours
аз пък в дир-а никога не съм поглеждала, там ли се подвизавате?snowprincess написа:и в дир-а не е същото, от целия виртуал, тук с вас, ми е било най-приятноwindcolours написа:снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
дано всички сте добре
- snowprincess
само 5-6 човека сме тамwindcolours написа:аз пък в дир-а никога не съм поглеждала, там ли се подвизавате?snowprincess написа:и в дир-а не е същото, от целия виртуал, тук с вас, ми е било най-приятноwindcolours написа:снощи сънувах сбирка на 3о4о. Някъде в планината, посред зима; Грийн /дето го не знам как изглежда, ама в съня си знаех.../ отнякъде домъкна ски и покарахме заедно. Аз много добре, него не го гледах.... другите 3очовци край масата, ъф корс... и беше бяло, стерилно, подредено... някак не по 3о4овски... но пък ме накара да погледна отново тук. И да се заслушам в ехото ви.....
дано всички сте добре
40-50 и фб не можаха да заместят 3о4о в сърцето ми

- Green Light
ааа не!shshtt написа:да, много бяхме готини.Green Light написа:Чат пат чета старите теми. Много бяхме готини.
аз нищо не чета. това е като да си взема нова котка щото ми е умряла старата. не мога
като да възкресиш старата е
нали котките имат седем живота
що им отнемаш правото на следващ?
искам да си купя новата ти книга и предишните - с автограф, ако може
откъде?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Впрегни въздишката на работа.
- Green Light
Не става, нали съм написал. Няма Грине, дай да ти помогна нещо, бе, много работиш, много мъка се мъчиш, и ти си човек... няма такива неща. Никой не ми обръща внимание, се едно ме няма.Mari_ana написа:Впрегни въздишката на работа.
Ела виж какво става, обаче, ако си опъна краката долу на слънчице в кафето в градината. Като развързани се юрват.