За да може обаче да се направи тази миграция, трябва да се свалят данните към текущия момент (регистрации, теми и прочее), за което ще се наложи по някое време довечера или утре заран временно да спра достъпът на всички. Така че ми стискайте и на мен палци всичко да мине бързо и без проблеми.
Временно прекъсване на форума
Временно прекъсване на форума
Тъй като някои от нас освен че слушат, ами и чуват
, сър Remmivs ще се опита да мигрира форума на по-модерна платформа. Така че - стискайте му палци и имайте търпение.
За да може обаче да се направи тази миграция, трябва да се свалят данните към текущия момент (регистрации, теми и прочее), за което ще се наложи по някое време довечера или утре заран временно да спра достъпът на всички. Така че ми стискайте и на мен палци всичко да мине бързо и без проблеми.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
Re: Временно прекъсване на форума
maggot написа:Тъй като някои от нас освен че слушат, ами и чуват, сър Remmivs ще се опита да мигрира форума на по-модерна платформа. Така че - стискайте му палци и имайте търпение.
Благодарим за информацията...иначе щях да се чудя, да рестартирвам и да преинсталирвам...докато съвсем се повредя...
А дали модерната платформа ще изисква модерни устройства?
Желая ви успех.
Мнението е позиционирано и няма общо!
- ПЪТник две
Не е достатъчно само да се надяваш, трябва и да останеш регнат, за да е успешна промяната.nakibest написа:Thanks for the heads-up.
Надявам се да мине гладко всичко.
Дай и ти нещо от себе си за промяната!
И още нещо трябва, но и аз не знам какво?
Това което зная е че , 40-50 ряпа да яде!
- ПЪТник две
Лош късмет ли е, токът спря.maggot написа:Тъй като някои от нас освен че слушат, ами и чуват, сър Remmivs ще се опита да мигрира форума на по-модерна платформа. Така че - стискайте му палци и имайте търпение.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/sprya-to ... -na-sofiya
Не че разбирам какво е мигриране и "прочие", но само питам може ли с нещо да помогнем на мигрирането?:P
Всичко е наред.ПЪТник две написа: Лош късмет ли е, токът спря.
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/sprya-to ... -na-sofiya
Не че разбирам какво е мигриране и "прочие", но само питам може ли с нещо да помогнем на мигрирането?:P
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
За пореден път потвърждавам, никога не съм се съмнявал във вашите способности на програмисти относно форумът.maggot написа: Всичко е наред.
Пожелах успех, и пак го потвърждавам, и благодаря за разбирането за моето шегуване с нас
Но все пак, без което няма как:
Ако някоя програма е полезна, то тя трябва да се смени.
Ако някоя програма е безполезна, то тя трябва да се документира.
Щото нали всяка дадена програма ще запълни свободната ни памет.
При програмистите има и една друга аксиома: Ако нещо работи не го пипай!ПЪТник две написа:
Щото нали всяка дадена програма ще запълни свободната ни памет.:rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
Нашето нещо работеше ли?maggot написа:При програмистите има и една друга аксиома: Ако нещо работи не го пипай!ПЪТник две написа:
Щото нали всяка дадена програма ще запълни свободната ни памет.:rotfl24:
Що го пипате?
В момента при мен, изгледът и свит, липсва част от дясната страна, а там бяха са настройки..като примерно "редактирай мнение"и другите .
Но пък нали е временно. Съм за другата ти аксиома, и за още нещо!!
Помагам с обратната си връзка, но не съм обратен!
Сега пък това с липсата от дясно се оправи-пипайте смело!
Визуални промени: аватари под формата на лична снимка от какъвто и да било вид се забранява заради лични данни. Никой не бива да знае, че имаш брадавица на носа!nakibest написа:Визуални промени да очакваме ли?
А функционални? Ако да, какви точно?
Функционални промени: за всеки юзър ще има лимит от 512К текст/месец, след прекрачването му профилът му автоматично се замразява до 0:00 на 1-ви следващия месец.
- ПЪТник две
Погледнах го и съм бесен.admiral написа:Визуални промени: аватари под формата на лична снимка от какъвто и да било вид се забранява заради лични данни. Никой не бива да знае, че имаш брадавица на носа!nakibest написа:Визуални промени да очакваме ли?
А функционални? Ако да, какви точно?
Функционални промени: за всеки юзър ще има лимит от 512К текст/месец, след прекрачването му профилът му автоматично се замразява до 0:00 на 1-ви следващия месец.
Защо сте го направили като сте изключили от лимита почивните дни?
Значи ако сега ние с Наки надскочим лимита и бъдем изключени, то няма на 1-ви януари да ни включите, а чак на 4-ти, след почивните дни?
Излагате си, поне за празниците можеше да ни отпуснете бонуси по стотина К., моля?
Споко, ще тръгне на 1-ви януари.ПЪТник две написа: Значи ако сега ние с Наки надскочим лимита и бъдем изключени, то няма на 1-ви януари да ни включите, а чак на 4-ти, след почивните дни?
Само че хич не е сигурно, че ще върви и през февруари 2026.
Щото не знам как ще му се отрази първата сметка за ток в €.
Който не е чел всичко тука, днес се чуди къде е попаднал.Remmivs написа:Не пипаме този форум. Не знам за какви промени говорите. :)
Лейди BOFH спря за много кратко снощи достъпа на потребителите, за да свалим правилно базата. Това беше.
Работим по идея да направим ъпгрейд на версията на phpBB от 2 на 3. Като имаме повече инфо - ще споделим. Но ще отнеме време.
Попаднах по някакъв начин те тука:
viewforum.php?f=2
че и писах.
Имах си чуденки, сега нямам.
- ПЪТник две
Божеййййй... толкова много коледно, е оцветено в линкът ти, Харесвам червеният цвят..Tanya написа:Който не е чел всичко тука, днес се чуди къде е попаднал.Remmivs написа:Не пипаме този форум. Не знам за какви промени говорите. :)
Лейди BOFH спря за много кратко снощи достъпа на потребителите, за да свалим правилно базата. Това беше.
Работим по идея да направим ъпгрейд на версията на phpBB от 2 на 3. Като имаме повече инфо - ще споделим. Но ще отнеме време.
Попаднах по някакъв начин те тука:
viewforum.php?f=2
че и писах.
Имах си чуденки, сега нямам.
Хубаво че, ме попадна и мен там!
Повече инфо кога ще ни се сподели?
Може ли и за който не е чел?:rotfl24:, това минало ли е или е бъдеще?