Евровизия

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
Но той просто е искал да сподели, да се похвали-да, но като пред приятели, не точно фукане. Така си мисля аз. Не виждам повод за завиждане. То, по тази логика Елби трябва постоянно да е натъртен, обинтован и насинен (да не чува дявола)

Освен това Грийн се е шегувал. Сигурна съм, че тонът му е бил шеговит
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... 1942706208

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... &view=&sb=
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

[unknown] написа: Нещо не разбирам: Що той да е виновен, че детенцето му си е счупило крака? Сори, че се бъркам, ама нали публично го обсъждате, а не на бележки, та да попитам...
За счупването на крака на Терминатора съм виновен и още как. Той и до днес не може да се престраши. Аз също. Много гадно чувство.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

аз не Ви познавах тогава, но как се вбесих....помня ти бях писала бележка да ти се карам

ще му мине страха

ПП/ от тогава колко вода е изтекла. сега се ядосвам повече, щото ми порасна работата /от гледна точка на отговорност/

ППП/ верно?
Хората също ме кефят. И друг път съм го казвал - балканджиите са от друг калъп хора
Все още?? :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark(Angel) написа:аз не Ви познавах тогава, но как се вбесих....помня ти бях писала бележка да ти се карам

ще му мине страха

ПП/ от тогава колко вода е изтекла. сега се ядосвам повече, щото ми порасна работата /от гледна точка на отговорност/

ППП/ верно?
Хората също ме кефят. И друг път съм го казвал - балканджиите са от друг калъп хора
Все още?? :lol:
Все още, да. Винаги
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Все още, да. Винаги
вярата в доброто и човека, по-точно в балканджиите :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark(Angel) написа:
Green Light написа: Все още, да. Винаги
вярата в доброто и човека, по-точно в балканджиите :-)
хе, хе. Не че са добри, пък и аз съвсем не вярвам в доброто у човека, просто са по- готини. Понеже не мога да обяснявам, ще дам пример. Май съм го давал. На Безбог сме. Около нас, не добринивчани, а банскалии. Ние - две момчечта, с две момичета, те десетина мъже и момчета. Проблем имаше нещо с лифта и ние зяпаме насам натам. По едно време един от тия тръгна навъсен към нас и ми вика, ей така с вдигане на брадата -"Ей! Ти знаеш ли къде е Безбог?" - Бре да му се невиди, ми като не знам?! Тоя а съм му казал, а ми е свитнал един. Супер е навъсен. Тва е само заяждане, няма начин. Почвам да се оглеждам за помощ- няма, братче. Опитвам се да не ми трепери гласа и му викам "Миии. Ъ. Не знам!" и чакам да ме фрасне. Пък той вика. "Ето бе, еее тва там е Безбог. А сега се обърнете насам да видите Тодорка, по нататъка е Вихрен, не татам, насам, бе куре...." После извадиха някакво вино(та спрях да треперя). После нали ги знаеш как пеят, ъъ канонично ли се казваше? Цял час. Като оправиха лифта съжалявах страшно. И други такива случки има. Идват, хич не питат и ти сядат на масата, много пеят, черпят(ама повече поемат черпене), кефят ме, бе. Не знам къде ми е хвърлен пъпа, ама като нищо може да е в Банско
Dark_

Мнение от Dark_ »

Green Light написа: хе, хе. Не че са добри, пък и аз съвсем не вярвам в доброто у човека, просто са по- готини. Понеже не мога да обяснявам, ще дам пример. Май съм го давал. На Безбог сме. Около нас, не добринивчани, а банскалии. Ние - две момчечта, с две момичета, те десетина мъже и момчета. Проблем имаше нещо с лифта и ние зяпаме насам натам. По едно време един от тия тръгна навъсен към нас и ми вика, ей така с вдигане на брадата -"Ей! Ти знаеш ли къде е Безбог?" - Бре да му се невиди, ми като не знам?! Тоя а съм му казал, а ми е свитнал един. Супер е навъсен. Тва е само заяждане, няма начин. Почвам да се оглеждам за помощ- няма, братче. Опитвам се да не ми трепери гласа и му викам "Миии. Ъ. Не знам!" и чакам да ме фрасне. Пък той вика. "Ето бе, еее тва там е Безбог. А сега се обърнете насам да видите Тодорка, по нататъка е Вихрен, не татам, насам, бе куре...." После извадиха някакво вино(та спрях да треперя). После нали ги знаеш как пеят, ъъ канонично ли се казваше? Цял час. Като оправиха лифта съжалявах страшно. И други такива случки има. Идват, хич не питат и ти сядат на масата, много пеят, черпят(ама повече поемат черпене), кефят ме, бе. Не знам къде ми е хвърлен пъпа, ама като нищо може да е в Банско
това би могло да се нарече първичност, откритост, че даже и сговорчивост :lol:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Zmeu написа:
[unknown] написа:Чувствам, че ще ме обземе параноята...
това, че сме параноични, не означава, че никой не ни следи :lol:
Ха-ха... :lol: Голям образ си. :-) Четеш, мълчиш и по някое време се обадиш с нещо свежо. :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Не виждам

Мнение от Ън »

ELBI написа:
[unknown] написа:
Remmivs написа:какво те учудва, незнайни. Ти все пак си доктор. :grin:
Пак не разбирам. :huhthink:
Хехе... аз пък го разбрафувах ... и кат гледам, в 2 изречения е събрал колкото за 4-5 (ако не ли и за повече) :cool:
Разбрах аз, разбрах, ама нали съм наивен...

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:
[unknown] написа:
frisky lioness написа:
[unknown] написа:Чувствам, че ще ме обземе параноята...
Защо?:shocked:
Не е ли очевидно?!

П.П. Измъквам се. Отивам да работя. Пак закъснях...
Лека работа:-)

Все си викам...Тоя дофтур, голям баро:grin: Ходи на работа по икендия:-):lol::lol:
А може би искаш да ме съветваш как да си организирам времето и да работя по- ползотворно, а? :twisted: :lol:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Dark(Angel) написа:

бях пускала тема за доброто име, повечето от Вас не и обърнаха внимание. Кво толкова, някво си добро име. Е? сега е различно нали? сега има значение

16 клубари взели отношение по темата в 39 постинга хич не е необръщане на внимание... :winkw::blum::-)

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:Баси темата сте спретнали!:shocked:

И к`во?:blink:

Всички сме различни, а каналите са задръстени с прекалено много шум. Всеки мери със своя си аршин и отказва да приеме "мерките" на друг. :-) Казах го вече в темата на Грин за "Парите" - само си мислим, че сме единствени и уникални, а отдавна сме "програмирани" и подложени на тотална манипулация, една, или друга наша реакция, винаги е свързана с модел на поведение/манипулация, заложена я от родители, я от учители, или пък от мастити професори. Всичко е толкова просто и логично - Грина е готин и изказва мнение продиктувано от "персоналната му програма" която изключва подобен род музика, и естествено я квалифицира като "гола вода". Дарки пък от своя страна се чувства лично засегната и поради наличието на по-голямо количество темперамент, започва да "вади" аргументи и поради отказа ни да ги "разчетем" правилно, задълбава все по-надълбоко...

Няма ли начин да се разбираме повече! :-) Да не търсим скрит подтекст и нападка в постингите си.

Само за протокола, ако не ме лъже паметта, Дарки беше нападната първа и подложена на анализ и квалификации, относно едни теми за лаптопи, дрешки, чанти и списания...а след това...днешната тема е факт.:(
И аз мисля така. Не искам да "съдя" нито единият, нито другият. Единият се изказал малко по-рязко и се поизфукал в друга тема, другият пък е с малко повечко темперамент и леко позадълбал...
Голяма работа! Кво пък толкоз е станало... :lol:

Давайте жить вместе! :-)

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

[unknown] написа: Давайте жить вместе! :-)
Толерантност.:-)
Не е необходимо да използваме "политически коректен" език, даже ще е много превзето ако го правим, но ще бъде много хубаво, ако се освобим от презумпцията, че изказаното различно(от нашето собствено) мнение, лепнато за мнение или в тема, има за цел да ни обиди или уязви. Така ги виждам аз нещата.:-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Аз пък

Мнение от Remmivs »

мисля, че излишната толерантност понякога пречи. Не помня някой да се е държал по подобен безпардонен начин като Дарк и да е отправял откровени и низки лични нападки към когото и да е друг на семейна или професионална основа. И то за една песен, която някой не харесвал. Държанието й говори за лабилна психика и емоционална нестабилност. Държанието й говори, че има проблем. Можем да се опитаме да й помогнем, но това няма да стане като се правим, че тя се държи адекватно.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Аз пък

Мнение от Ън »

Remmivs написа: Държанието й говори, че има проблем. Можем да се опитаме да й помогнем, но това няма да стане като се правим, че тя се държи адекватно.
Нито пък ще се получи без нейно желание, за съжаление. :(

Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Dark(Angel) написа:
Защото няма информация тук, не е споделена

той сам ни вкарва в неговото лично пространство, сам желае да сподели за жена си, за фирмата си, за работата си, за служителите си, за секретарките, за това, за онова - т.е. аз не влиза неканена, той го е изтипосал тук, да го чете който има време и желание
С която информация не смятам, че трябва да се злоупотребява.

Права си за това, че всеки си има лично пространство. Трагедията се състои в следното: трудно е, да не кажа невъзможно да се познават границите на това лично пространство на всеки персонално.

Сигурна съм, че ако Грийн е предполагал, че така дълбоко е щял да нарани нечии чувства, не би се изказал изобщо, или би използвал други думи........
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Сигурна съм, че ако Грийн е предполагал, че така дълбоко е щял да нарани нечии чувства, не би се изказал изобщо, или би използвал други думи........
Не знам, Фриски, понякога не съм сигурна. Нито за него, нито за други :(
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Сигурна съм, че ако Грийн е предполагал, че така дълбоко е щял да нарани нечии чувства, не би се изказал изобщо, или би използвал други думи........

Какви чувства?!
Според мен просто е поза.
Моя син в един период пробваше да се тръшка всеки път като някой каже противното и да твърди, че съм наранила чувствата му и че не го уважавам....
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Dark(Angel) написа:
Защото няма информация тук, не е споделена

той сам ни вкарва в неговото лично пространство, сам желае да сподели за жена си, за фирмата си, за работата си, за служителите си, за секретарките, за това, за онова - т.е. аз не влиза неканена, той го е изтипосал тук, да го чете който има време и желание
С която информация не смятам, че трябва да се злоупотребява.

Права си за това, че всеки си има лично пространство. Трагедията се състои в следното: трудно е, да не кажа невъзможно да се познават границите на това лично пространство на всеки персонално.

Сигурна съм, че ако Грийн е предполагал, че така дълбоко е щял да нарани нечии чувства, не би се изказал изобщо, или би използвал други думи........
не съм много съгласна
има общочовешки ....
и т.н...
сам със себе си прави каквото искаш, но след като общуваш с хора се съобразявай .... :blum: ти си се съобразяваш де
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
чаве, има ли разлика между това да кажеш:
"тази песен е гола вода"
"ти си гола вода, щом слушаш тази песен"
м?
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Remmivs написа:мисля, че излишната толерантност понякога пречи. Не помня някой да се е държал по подобен безпардонен начин като Дарк и да е отправял откровени и низки лични нападки към когото и да е друг на семейна или професионална основа. И то за една песен, която някой не харесвал. Държанието й говори за лабилна психика и емоционална нестабилност. Държанието й говори, че има проблем. Можем да се опитаме да й помогнем, но това няма да стане като се правим, че тя се държи адекватно.

подписвам се под това също
и ми се иска някак да стои като последно мнение в темата
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа:
Remmivs написа:мисля, че излишната толерантност понякога пречи. Не помня някой да се е държал по подобен безпардонен начин като Дарк и да е отправял откровени и низки лични нападки към когото и да е друг на семейна или професионална основа. И то за една песен, която някой не харесвал. Държанието й говори за лабилна психика и емоционална нестабилност. Държанието й говори, че има проблем. Можем да се опитаме да й помогнем, но това няма да стане като се правим, че тя се държи адекватно.

Аз пък изобщо не съм съгласна, но нямам грам време да пиша повече
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
Semiramis написа:

Аз пък изобщо не съм съгласна, но нямам грам време да пиша повече
Зарежи работата, пиши тук, че ми е интересно...:grin:

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

snowprincess написа: чаве, има ли разлика между това да кажеш:
"тази песен е гола вода"
"ти си гола вода, щом слушаш тази песен"
м?
Естествено, така поставен въпроса - да. Дали обаче? Ех, скритите истини.. Почнах от бързане да заприличвам на Калиостро
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

[unknown] написа: А може би искаш да ме съветваш как да си организирам времето и да работя по- ползотворно, а? :twisted: :lol:
Ти само попитай, все ще измисля нещо:grin::winkw: Иначе за това (да се използва времето ползотворно) НАЙ не го мога. Виж, ако имаш време за губене......Насреща съм:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Звенения

Мнение от Звенения »

[unknown] написа: Зарежи работата, пиши тук, че ми е интересно...:grin:
А ти си земи един лапитоти, за да не се налага по нощите да се правиш на първооткривател... И не ни разваляй трудовата дисциплина! :blum:
Баровец, само втора смяна шми работи!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Пък аз, дето хич не обичам хората като цяло, вярвам в доброто, което всеки носи в себе си. НАЙ вече от познатите ми, включая и тук присъстващите :-)
Изображение

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Звеневия написа:

А ти си земи един лапитоти, за да не се налага по нощите да се правиш на първооткривател... И не ни разваляй трудовата дисциплина! :blum:
Баровец, само втора смяна шми работи!
Ще пусна аз жица в кабинета, ама по- нататък. :-)
И ти ли ме "баросваш"...:lol:
Последно промяна от Ън на 28.02.07, 10:31, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:
4avdar4e написа:

Какви чувства?!
Моя син в един период пробваше да се тръшка всеки път като някой каже противното и да твърди, че съм наранила чувствата му и че не го уважавам....
А шантажираше ли те:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

П.П. Що не дойде вчера да пием кафе, а?:( А днес?
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа: :blum: ти си се съобразяваш де
Ни мъ четкай:grin: ела да пием кафе:grin:
Изображение

Звенения

Мнение от Звенения »

[unknown] написа:И ти ли ме "баросваш"...:lol:
Когато още бях млад и ерген, жената, която е до мен сега ме будеше в 4 за първа смяна в един завод... Мъккккккаааааа, мъка... Нито кафе, нито *ки... И тогава си пожелах, когато всички отиват на работа - аз да се прибирам... Уви, сбъдна се. Само след година и половина автобусите отиваха пълни в едната посока, аз се возех към 7 сутринта към леглото. :grin:
Бях баровец, щото носех по джобовете си по една заплата и половинка дори (на нощ)... тъ, който квото си пожелае, тва си носи!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Semiramis написа:
4avdar4e написа:

Какви чувства?!
А шантажираше ли те:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

П.П. Що не дойде вчера да пием кафе, а?:( А днес?
хихихи...
искам и с Доктора и Ния ...
няма само ти да му организираш времето :blum:

а за другото..хехе...
аз съм му хванала цаката. Много бил уникален, само той имал чувства....
Като видЯ, че номера не върви и че баща му няма да го защитава... аз върпоса съм го решила..
annonymus

Мнение от annonymus »

Ами... Щом смяташ така,
не мислиш ли, че по-добре би било да и пратиш това на лично съобщение?
По-удачно е нЕкак си...
щото, ако мислиш, че някои има проблем би било хубаво с него да говориш най-напред.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Ами... Щом смяташ така,
не мислиш ли, че по-добре би било да и пратиш това на лично съобщение?
По-удачно е нЕкак си...
щото, ако мислиш, че някои има проблем би било хубаво с него да говориш най-напред.
Мислиш ли? Първо отговарям публично на публични призиви за затваряне на очите (за пореден път). Второ няма толкова слепи хора тук, че да не са наясно с естеството на проблема. И трето - правил съм го. Очевидно не помага. Това също вероятно няма да помогне. Прав е незнайни, че се иска работа и от двете страни. Но не мисля, че мълчанието е правилно в случая.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Звеневия написа:
[unknown] написа:И ти ли ме "баросваш"...:lol:
Когато още бях млад и ерген, жената, която е до мен сега ме будеше в 4 за първа смяна в един завод... Мъккккккаааааа, мъка... Нито кафе, нито *ки... И тогава си пожелах, когато всички отиват на работа - аз да се прибирам... Уви, сбъдна се. Само след година и половина автобусите отиваха пълни в едната посока, аз се возех към 7 сутринта към леглото. :grin:
Бях баровец, щото носех по джобовете си по една заплата и половинка дори (на нощ)... тъ, който квото си пожелае, тва си носи!
Когато големият син беше бебе, бачках до 23 часа всяка вечер. И пак нямаше пари, щото беше виденовата криза... Бързах да хвана последните рейсове, щото бачках на майната си... Кола нямах, а за такси и дума не можеше да става... Връщах се посред нощите, жена ми и детето вече спяха. На другата сутрин пак на работа...
Та така. Всеки е имал своите трудности.

Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

[unknown] написа:Всеки е имал своите трудности.
Поради това, е редно да сме пределно доволни, че ни има все пак и въпреки всичко останало!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Всеки е имал своите трудности.[/quote]
А, имал грънци...мен по Виденовата криза ма хрантутеше народната армия... кеф менюто не беше разнообразно, но пък сигура и ракия си варихме от портокали и бирата от бомбетата крадяхме и курсант-ки забивахме в спеца:twisted:..с тва се асоциира Виденовата криза в мойто самосъзнание. По Виденово време се запознах с Жената, пък по Костово са зехме, по царско се роди Малчо...обичам политиката...
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:
хихихи...
искам и с Доктора и Ния ...
няма само ти да му организираш времето :blum:

И аз съм ЗА, ама оставям на теб ти да ги навиеш, че аз не успявам:(
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Kent написа:А, имал грънци...мен по Виденовата криза ма хрантутеше народната армия... кеф менюто не беше разнообразно, но пък сигура и ракия си варихме от портокали и бирата от бомбетата крадяхме и курсант-ки забивахме в спеца:twisted:..с тва се асоциира Виденовата криза в мойто самосъзнание. По Виденово време се запознах с Жената, пък по Костово са зехме, по царско се роди Малчо...обичам политиката...
Хехехе. Рус аватар. Викингски. Честито!

Аз пък не помня кога е било виденовото време. Въобще съм зле с датите. Но когато беше малката бебе работех и като дърводелец по едно време и като чирак в шлосерско ъ-ъ мазе.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Звеневия написа:
[unknown] написа:Всеки е имал своите трудности.
Поради това, е редно да сме пределно доволни, че ни има все пак и въпреки всичко останало!
Да! :-)

Изображение
Публикувай отговор