Dark(Angel) написа:Green Light написа:
Все още, да. Винаги
вярата в доброто и човека, по-точно в балканджиите

хе, хе. Не че са добри, пък и аз съвсем не вярвам в доброто у човека, просто са по- готини. Понеже не мога да обяснявам, ще дам пример. Май съм го давал. На Безбог сме. Около нас, не добринивчани, а банскалии. Ние - две момчечта, с две момичета, те десетина мъже и момчета. Проблем имаше нещо с лифта и ние зяпаме насам натам. По едно време един от тия тръгна навъсен към нас и ми вика, ей така с вдигане на брадата -"Ей! Ти знаеш ли къде е Безбог?" - Бре да му се невиди, ми като не знам?! Тоя а съм му казал, а ми е свитнал един. Супер е навъсен. Тва е само заяждане, няма начин. Почвам да се оглеждам за помощ- няма, братче. Опитвам се да не ми трепери гласа и му викам "Миии. Ъ. Не знам!" и чакам да ме фрасне. Пък той вика. "Ето бе, еее тва там е Безбог. А сега се обърнете насам да видите Тодорка, по нататъка е Вихрен, не татам, насам, бе куре...." После извадиха някакво вино(та спрях да треперя). После нали ги знаеш как пеят, ъъ канонично ли се казваше? Цял час. Като оправиха лифта съжалявах страшно. И други такива случки има. Идват, хич не питат и ти сядат на масата, много пеят, черпят(ама повече поемат черпене), кефят ме, бе. Не знам къде ми е хвърлен пъпа, ама като нищо може да е в Банско