тестове за наркотици на КАТ
тестове за наркотици на КАТ
Здравейте,
има ли вече система, алгоритъм, ако полеви тест за наркотици на КАТ се окаже положителен, а не са взамани наркотици, какво се прави?
Какво прави водача?
има ли вече система, алгоритъм, ако полеви тест за наркотици на КАТ се окаже положителен, а не са взамани наркотици, какво се прави?
Какво прави водача?
Re: тестове за наркотици на КАТ
Дава кръвен тест, арестуват го за 24 часа. После стои без СУМПС и автомобил 8-10 месеца в зависимост за колко време ще излязат резултатите!vozac написа:Здравейте,
Какво прави водача?
В това отношение няма оправия!
Има една рубрика на Румен Бахов - "Пълен абсурд" по Нова ТВ, редовно разказват за такива проблеми.
- Green Light
Знам, че Явор Божанков - народният представител се е заел с каузата да бъдат по-точни тези тестове, за да няма обвинени невинни хора с фалшиво-положителни проби. Сякаш има хора или екип обединени около това. Следвам го в социалните мрежи, от там са ми впечатленията.vozac написа:Здравейте,
Какво прави водача?
Изглежда отговарят на подобни въороси и се ангажират със съвети. Мисля че е добра идея да му пишеш.
Явор Божанков номада? кАжи, че се шегуваш?! Първо в "бсп за България", после в "ппдб"!Green Light написа:Знам, че Явор Божанков - народният представител се е заел с каузата да бъдат по-точни тези тестове, за да няма обвинени невинни хора с фалшиво-положителни проби. Сякаш има хора или екип обединени около това. Следвам го в социалните мрежи, от там са ми впечатленията.vozac написа:Здравейте,
Какво прави водача?
Изглежда отговарят на подобни въороси и се ангажират със съвети. Мисля че е добра идея да му пишеш.
Този е популист като всички в ппдб! Искат да спечелят дивиденти с голи обещания!
Сподели за един, ПОНЕ ЕДИН казус който е решил?
Цялата им работа е като всичко останало през последните 5 години откакто юмрука (зеления чорап) ни ги довлече! Лъжи и голи обещания!!!
- Green Light
Е, темата не е за Божанков, пък и да беше, нямам информация с която да го защитавам.Mery написа:Явор Божанков номада? кАжи, че се шегуваш?! Първо в "бсп за България", после в "ппдб"!Green Light написа:Знам, че Явор Божанков - народният представител се е заел с каузата да бъдат по-точни тези тестове, за да няма обвинени невинни хора с фалшиво-положителни проби. Сякаш има хора или екип обединени около това. Следвам го в социалните мрежи, от там са ми впечатленията.vozac написа:Здравейте,
Какво прави водача?
Този е популист като всички в ппдб! Искат да спечелят дивиденти с голи обещания!
Сподели за един, ПОНЕ ЕДИН казус който е решил?
Цялата им работа е като всичко останало през последните 5 години откакто юмрука (зеления чорап) ни ги довлече! Лъжи и голи обещания!!!
На мен ми харесва защото нарича нещата с истинските им имена. На Асен, например, Василев не му прощава въобще. Там сме съмишленици. Заради подобни неща го следвам и съответно - заради това знам за каузата му с фалшиви-положителните резултати от полеви тестове на шофьори.
Мисля че ще е полезно като инфо - Возача търси информация.
И ти би му гласувал доверие само защото "нарича нещата с истинските им имена"?Green Light написа:
Е, темата не е за Божанков, пък и да беше, нямам информация с която да го защитавам.
На мен ми харесва защото нарича нещата с истинските им имена. На Асен, например, Василев не му прощава въобще. Там сме съмишленици. Заради подобни неща го следвам и съответно - заради това знам за каузата му с фалшиви-положителните резултати от полеви тестове на шофьори.
Мисля че ще е полезно като инфо - Возача търси информация.
Не го слушай какво говори, а гледай какво върши!
Поредният популист и нищоправец!
Той и илианчо ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да се облагодетелства от балъци инвестирали в "Националния парк".
И руди гела ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да скача от партия в партия и да се държи като гамен, въпреки, че взима 20 000 и кусур заплата като народен представител!
За "късия"(възраждане) дето му е фенка сноупринцесата да не споменавам! Той пък си вярва, че ще спечели изборите и ще извади България от НАТО, ЕС, Шенген и Еврозоната!
Гринче, на тези ли да се вярва? До кога експерименти?
Уникалната пък щяла да гласува за партия на потника! Стига бе!
––––––––––––––––––
Возача иска мнение. Божанков не е решение. Единствените които вършат работа са Нова ТВ. Сигнал до тях на редакционните и-мейли и телефони и проучват и взимат отношение!!!
Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.
Иначе нали си виждал по новините каква става, ако случайно ти излезе положителен тестът, ще ти направят живота ад за най-малко половен година напред.
Иначе нали си виждал по новините каква става, ако случайно ти излезе положителен тестът, ще ти направят живота ад за най-малко половен година напред.
- Green Light
Илиан какъвбеше от Величие, Радостин Василев или Костадин Костадинов правят точно обратното на "наричане на нещата с истинските им имена". Всяка дума от тези хора, когато не е чиста лъжа, е демагогия.Mery написа:Той и илианчо ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да се облагодетелства от балъци инвестирали в "Националния парк".
И руди гела ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да скача от партия в партия и да се държи като гамен, въпреки, че взима 20 000 и кусур заплата като народен представител!
За "късия"(възраждане) дето му е фенка сноупринцесата да не споменавам! Той пък си вярва, че ще спечели изборите и ще извади България от НАТО, ЕС, Шенген и Еврозоната!
...
Пишело ти се е, писала си, какво да правиш - човек от зор да каже нещо без да има какво, може и Радостин Василев да нарече честен и откровен.
Предполагам че бъдещето ще ни даде възможност да си изясняваме каква е алтернативата на експериментите (с доверието).
Тук спирам по тази тема, за да не разводняваме търсенето на Возача.
Може някой да има какво да му напише по същество, ще бъде жалко да е трудно откриваемо.
- Green Light
Аа, Нюк, мерси!Nuke написа:Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.
Жена ми пие паркофдал при главоболие. Разтърсих се и наистина - има много информация в тази връзка.
Ама те страшно много лекарства правят това- да се чуди човек... Направо е опасно да пиеш какво и да е хапче и то - дни преди да шофираш...

Ами дано не шофира след него, че може да стане голяма беля. Мен това хапче ме е спасявало много пъти от страшно и разцепващо главоболие, но след това чакам поне 2 дена, преди шофирам, и въпреки това после винаги съм на тръни. Проблемът е, че тестът хваща и най-минималната доза, и даже само след един такъв щолен може те отчете като наркоман...Green Light написа:Аа, Нюк, мерси!Nuke написа:Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.
Жена ми пие паркофдал при главоболие. Разтърсих се и наистина - има много информация в тази връзка.
Ама те страшно много лекарства правят това- да се чуди човек... Направо е опасно да пиеш какво и да е хапче и то - дни преди да шофираш...
- ПЪТник две
Аз от хапчетата само две признавам:"ЗАЕБИН" и "ПРЕЗКУРИН".Nuke написа:Ами дано не шофира след него, че може да стане голяма беля. Мен това хапче ме е спасявало много пъти от страшно и разцепващо главоболие, но след това чакам поне 2 дена, преди шофирам, и въпреки това после винаги съм на тръни. Проблемът е, че тестът хваща и най-минималната доза, и даже само след един такъв щолен може те отчете като наркоман...Green Light написа:Аа, Нюк, мерси!Nuke написа:Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.
Иначе на място и пред КАТ все още си важат 100 евра, а ако не стане в началото, може и с 1000.
Действат на тестовете ....
Мнението е позиционирано и няма общо!