тестове за наркотици на КАТ

Все същите
vozac

тестове за наркотици на КАТ

Мнение от vozac »

Здравейте,

има ли вече система, алгоритъм, ако полеви тест за наркотици на КАТ се окаже положителен, а не са взамани наркотици, какво се прави?

Какво прави водача?
Mery

Re: тестове за наркотици на КАТ

Мнение от Mery »

vozac написа:Здравейте,

има ли вече система, алгоритъм, ако полеви тест за наркотици на КАТ се окаже положителен, а не са взамани наркотици, какво се прави?

Какво прави водача?
Дава кръвен тест, арестуват го за 24 часа. После стои без СУМПС и автомобил 8-10 месеца в зависимост за колко време ще излязат резултатите!

В това отношение няма оправия!

Има една рубрика на Румен Бахов - "Пълен абсурд" по Нова ТВ, редовно разказват за такива проблеми.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Какво прави водача?
Знам, че Явор Божанков - народният представител се е заел с каузата да бъдат по-точни тези тестове, за да няма обвинени невинни хора с фалшиво-положителни проби. Сякаш има хора или екип обединени около това. Следвам го в социалните мрежи, от там са ми впечатленията.
Изглежда отговарят на подобни въороси и се ангажират със съвети. Мисля че е добра идея да му пишеш.
Mery

Мнение от Mery »

Green Light написа:

Какво прави водача?
Знам, че Явор Божанков - народният представител се е заел с каузата да бъдат по-точни тези тестове, за да няма обвинени невинни хора с фалшиво-положителни проби. Сякаш има хора или екип обединени около това. Следвам го в социалните мрежи, от там са ми впечатленията.
Изглежда отговарят на подобни въороси и се ангажират със съвети. Мисля че е добра идея да му пишеш.
Явор Божанков номада? кАжи, че се шегуваш?! Първо в "бсп за България", после в "ппдб"!
Този е популист като всички в ппдб! Искат да спечелят дивиденти с голи обещания!

Сподели за един, ПОНЕ ЕДИН казус който е решил?
Цялата им работа е като всичко останало през последните 5 години откакто юмрука (зеления чорап) ни ги довлече! Лъжи и голи обещания!!!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Mery написа:
Green Light написа:

Какво прави водача?
Явор Божанков номада? кАжи, че се шегуваш?! Първо в "бсп за България", после в "ппдб"!
Този е популист като всички в ппдб! Искат да спечелят дивиденти с голи обещания!

Сподели за един, ПОНЕ ЕДИН казус който е решил?
Цялата им работа е като всичко останало през последните 5 години откакто юмрука (зеления чорап) ни ги довлече! Лъжи и голи обещания!!!
Е, темата не е за Божанков, пък и да беше, нямам информация с която да го защитавам.
На мен ми харесва защото нарича нещата с истинските им имена. На Асен, например, Василев не му прощава въобще. Там сме съмишленици. Заради подобни неща го следвам и съответно - заради това знам за каузата му с фалшиви-положителните резултати от полеви тестове на шофьори.
Мисля че ще е полезно като инфо - Возача търси информация.
Mery

Мнение от Mery »

Green Light написа:
Е, темата не е за Божанков, пък и да беше, нямам информация с която да го защитавам.
На мен ми харесва защото нарича нещата с истинските им имена. На Асен, например, Василев не му прощава въобще. Там сме съмишленици. Заради подобни неща го следвам и съответно - заради това знам за каузата му с фалшиви-положителните резултати от полеви тестове на шофьори.
Мисля че ще е полезно като инфо - Возача търси информация.
И ти би му гласувал доверие само защото "нарича нещата с истинските им имена"?

Не го слушай какво говори, а гледай какво върши!

Поредният популист и нищоправец!

Той и илианчо ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да се облагодетелства от балъци инвестирали в "Националния парк".
И руди гела ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да скача от партия в партия и да се държи като гамен, въпреки, че взима 20 000 и кусур заплата като народен представител!
За "късия"(възраждане) дето му е фенка сноупринцесата да не споменавам! Той пък си вярва, че ще спечели изборите и ще извади България от НАТО, ЕС, Шенген и Еврозоната!

Гринче, на тези ли да се вярва? До кога експерименти?
Уникалната пък щяла да гласува за партия на потника! Стига бе!
––––––––––––––––––
Возача иска мнение. Божанков не е решение. Единствените които вършат работа са Нова ТВ. Сигнал до тях на редакционните и-мейли и телефони и проучват и взимат отношение!!!
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.

Иначе нали си виждал по новините каква става, ако случайно ти излезе положителен тестът, ще ти направят живота ад за най-малко половен година напред.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Mery написа:Той и илианчо ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да се облагодетелства от балъци инвестирали в "Националния парк".
И руди гела ги "храни" редовно и "нарича нещата с истинските им имена" , но не му пречи да скача от партия в партия и да се държи като гамен, въпреки, че взима 20 000 и кусур заплата като народен представител!
За "късия"(възраждане) дето му е фенка сноупринцесата да не споменавам! Той пък си вярва, че ще спечели изборите и ще извади България от НАТО, ЕС, Шенген и Еврозоната!
Илиан какъвбеше от Величие, Радостин Василев или Костадин Костадинов правят точно обратното на "наричане на нещата с истинските им имена". Всяка дума от тези хора, когато не е чиста лъжа, е демагогия.
...
Пишело ти се е, писала си, какво да правиш - човек от зор да каже нещо без да има какво, може и Радостин Василев да нарече честен и откровен.

Предполагам че бъдещето ще ни даде възможност да си изясняваме каква е алтернативата на експериментите (с доверието).
Тук спирам по тази тема, за да не разводняваме търсенето на Возача.
Може някой да има какво да му напише по същество, ще бъде жалко да е трудно откриваемо.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nuke написа:Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.

Иначе нали си виждал по новините каква става, ако случайно ти излезе положителен тестът, ще ти направят живота ад за най-малко половен година напред.
Аа, Нюк, мерси!
Жена ми пие паркофдал при главоболие. Разтърсих се и наистина - има много информация в тази връзка.
Ама те страшно много лекарства правят това- да се чуди човек... Направо е опасно да пиеш какво и да е хапче и то - дни преди да шофираш...

Изображение
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Green Light написа:
Nuke написа:Има едно хапче за главоболие, паракофдал. Съдържа кодеин вътре и ако го пиеш, 1-2 дена след това тестът излиза гарантирано положителен. Същото съм чувал за маковото семе, дето го слагат по разни сладкиши. Ако се поровиш в мрежата, има цели списъци от лекарства, които дават положителен тест.

Аа, Нюк, мерси!
Жена ми пие паркофдал при главоболие. Разтърсих се и наистина - има много информация в тази връзка.
Ама те страшно много лекарства правят това- да се чуди човек... Направо е опасно да пиеш какво и да е хапче и то - дни преди да шофираш...

Изображение
Ами дано не шофира след него, че може да стане голяма беля. Мен това хапче ме е спасявало много пъти от страшно и разцепващо главоболие, но след това чакам поне 2 дена, преди шофирам, и въпреки това после винаги съм на тръни. Проблемът е, че тестът хваща и най-минималната доза, и даже само след един такъв щолен може те отчете като наркоман...
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Nuke написа:
Green Light написа:

Аа, Нюк, мерси!

Изображение
Ами дано не шофира след него, че може да стане голяма беля. Мен това хапче ме е спасявало много пъти от страшно и разцепващо главоболие, но след това чакам поне 2 дена, преди шофирам, и въпреки това после винаги съм на тръни. Проблемът е, че тестът хваща и най-минималната доза, и даже само след един такъв щолен може те отчете като наркоман...
Аз от хапчетата само две признавам:"ЗАЕБИН" и "ПРЕЗКУРИН".
Иначе на място и пред КАТ все още си важат 100 евра, а ако не стане в началото, може и с 1000.
Действат на тестовете ....
Мнението е позиционирано и няма общо!
Публикувай отговор