Евровизия

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

[unknown] написа:
vyara написа:
Пипилота Шантиклер написа:
vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
На пръв поглед изглежда, че Златокоска се е превърнала в Пипилота Шантиклер, обаче на втори - те много различни, бе. :blink:

Уффф, ако ше казвате, казвайте кой кой е, че изпаднах в умишление :lol:
няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:
Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш. :-):grin:
Разузнаване в действие :lol:
И кво си разузнал пък. Аз нищо не разбрах....:roll:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:
[unknown] написа:
vyara написа:
На пръв поглед изглежда, че Златокоска се е превърнала в Пипилота Шантиклер, обаче на втори - те много различни, бе. :blink:

Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш. :-):grin:
Ами, до колкото си спомням, Дарк се беше обърнала към Златокоска с "пипилота" :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър.
Хубава притча, бих казал дори и поучителна.:-) Но за подобни случки аз си имам доста по-кратка и актуална поговорка - "Всеки вижда треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си око"

Не ме бива в аргументирането и адвокатстването, пък и нямам желание да го правя! Всеки конфликт си има предистория, която е доста назад във времето. С послеписа си исках да напомня за дните, когато въпросната дама беше подложена на унищожителен огън, и публично порицана, че темите които пуска са инфантилни и са достоини за детски лексикон. С това не казвам, че ти си го направил, но ти симпатизираш на човека който го направи, а по презумпцията - "...приятелите на мойте врагове, са и мой врягове...", моментално попадаш в графата на хората с особен статут, отношение, предрасъдъци и търсене на скрит подтекст в изказаните мнения.
Нямам представа защо пиша всичко това и то точно към теб, защото с поведението си показваш, че си много над тия неща...може би търся оправдание на собственото си поведение, от времето кагато лекомислено се излигавих в една нейна тема и така допринесох за нагнетяване на обстановката...
Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

snowprincess написа:не се правя на три и половина
това показва как един пише едно, а друг разбира друго
сори!

спирам.
мир?
мир:kiss:
Аватар
Пипилота Шантиклер

[unknown] написа:
vyara написа:

лелел хора без работа, чак с цветните боички си си играл:grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

[unknown] написа:
vyara написа:

лелел хора без работа, чак с цветните боички си си играл:grin:
:grin: Не обичам мистериите, затова. :grin:

Изображение
Аватар
Пипилота Шантиклер

vyara написа:
[unknown] написа:
vyara написа:

ей, верче, шъ отиде зян един сценичен образ, не бъди така безотговорна към изкуството:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Оцветяването е автоматично.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

vyara написа:
[unknown] написа:
vyara написа:

ей, верче, шъ отиде зян един сценичен образ, не бъди така безотговорна към изкуството:lol:
Виж ко, я няма значение. На мен ти доста ми харесваш. И ника ти ми харесва и снимката ти и всичко. Тъй, че добре си останала. Важното е, че си тук. :-)
Изображение
Аватар
Пипилота Шантиклер

Remmivs написа:Оцветяването е автоматично.
:cool:хвърляш ме на върбата пак ти ама
не ти вярвам! :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа: Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Не винаги, когато човек си замълчава е страхлив, както и не винаги когато отвръща е простак (то зависи и от отвръщането ,де:winkw:). Аз много пъти съм си замълчавала...Смея да твърдя, че НЕ съм страхлива, но не възнамерявам да го доказвам, като отвръщам и влизам в безкрайни спорове и полемики:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Remmivs написа:Оцветяването е автоматично.
:cool:хвърляш ме на върбата пак ти ама
не ти вярвам! :blum:
Пробвай търсене.

Примерно за думата песен:

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... 5%F1%E5%ED

highlight какво ти говори.

Между другото. Стана ми и на мен интересно. И поне едно ви признавам - ползвате двете доставчик един.
jazz

Мнение от jazz »

баси темата :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Грийни, ей затуй те обичам, бе, човеко!!! :kiss: (шшшшт, да не чуе някой :winkw:)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Ще се, братко. Познавам човека. Пък и не е нужно ти да му помагаш. За това той има приятели.

PS
Ето ти една песен

Manowar

Heart Of Steel
[Joey DeMaio]

Build a fire a thousand miles away to light my long way home

I ride a comet

My trail is long to stay

Silence is a heavy stone...

I fight the world and take all they can give

There are times my heart hangs low

Born to walk against the wind

Born to hear my name

No matter where I stand I'm alone

Stand and fight

Live by your heart

Always one more try

I'm not afraid to die

Stand and fight

say what you feel

Born with a heart of steel

Burn the bridge behind you

Leave no retreat

There's only one way home

Those who laugh and crowd the path

And cut each other's throats

Will fall like melting snow

They'll watch us rise with fire in our eyes

They'll bow their heads

Their hearts will hang low

Then we'll laugh and they will kneel

And know this heart of steel was

Too hard to break

Too hard to hold

Stand and fight

Live by your heart

Always one more try

I'm not afraid to die

Stand and fight

Say what you feel

born with a heart of steel
Последно промяна от Remmivs на 01.03.07, 11:40, променено общо 1 път.
Аватар
Пипилота Шантиклер

Green Light написа:
БоЕВ написа:
Green Light написа: В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър.
Хубава притча, бих казал дори и поучителна.:-) Но за подобни случки аз си имам доста по-кратка и актуална поговорка - "Всеки вижда треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си око"

Не ме бива в аргументирането и адвокатстването, пък и нямам желание да го правя! Всеки конфликт си има предистория, която е доста назад във времето. С послеписа си исках да напомня за дните, когато въпросната дама беше подложена на унищожителен огън, и публично порицана, че темите които пуска са инфантилни и са достоини за детски лексикон. С това не казвам, че ти си го направил, но ти симпатизираш на човека който го направи, а по презумпцията - "...приятелите на мойте врагове, са и мой врягове...", моментално попадаш в графата на хората с особен статут, отношение, предрасъдъци и търсене на скрит подтекст в изказаните мнения.
Нямам представа защо пиша всичко това и то точно към теб, защото с поведението си показваш, че си много над тия неща...може би търся оправдание на собственото си поведение, от времето кагато лекомислено се излигавих в една нейна тема и така допринесох за нагнетяване на обстановката...
Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
стига бе грийни, турни му пепел!
това със заплахите са глупости, но истината е,че човек тук се чувства омърсен от клевети повече отколкото в реала
защото написаните думи остават и всеки ги чете

ще ти мине, ако нещата не продължат в този дух, щото не може да не ти мине като знаеш какви какавиди сме хората
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак

Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
Съжалявам, ако наистина се чувстваш така. Но не го ли приемаш твърде навътре. По-важно е ти какво мислиш за себе си, за Бейби и за всичко останало.
Когато някой иска да нацели някого по чувствителното място, цялото ти внимание се насочва към това място, а с него е свързано сърцето ти. Не го прави. По скоро мисли така: защо този някой толкова много иска да ме заболи мен. Какво съм му направил, за да го уязвя. И запитай направо човека, т.е. насочи си вниманието навън, към другия. Запитай го съвсем човешки защо го прави и може би ще получиш задоволително обяснение и дори извинение. Не преглъщай и не се измъчвай. :kiss:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.
Точно в това се различават и никове и хора - едни са готини (перфектни) и жилави, други - ... и жилави. Говоря, разбира се за съответните - в категориите (хора-хора; никове-никове). Като цяло си мисля, че какъвто си в нета, такъв си и в реала ... е - с изключение на това, че в реала хората имат повече спирачки - тук свободата и съответно свобдията е по-голяма.

Just for the record - нямаше цугцванг - имаше пльос-пляк. Не за сефте и не добави нови щрихи към портрета от много изложби :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:
Мнемозина написа:Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.
Точно в това се различават и никове и хора - едни са готини (перфектни) и жилави, други - ... и жилави. Говоря, разбира се за съответните - в категориите (хора-хора; никове-никове). Като цяло си мисля, че какъвто си в нета, такъв си и в реала ... е - с изключение на това, че в реала хората имат повече спирачки - тук свободата и съответно свобдията е по-голяма.

Just for the record - нямаше цугцванг - имаше пльос-пляк. Не за сефте и не добави нови щрихи към портрета от много изложби :cool:
Тези неща исках аз да ги напиша. А написах онази глупост горе. Дано поне песента му хареса.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
ELBI написа:
Мнемозина написа:Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.

Тези неща исках аз да ги напиша. А написах онази глупост горе. Дано поне песента му хареса.
Тогава ще черпиш едно вино/квоторешиш. Няма вечно аз да пиша вместо тебе, я...:cool:

Майтап, Уили - и ти често го правиш вместо мен.

Я кажи сега - аз от кръга на твоя кръг (приятелски) ли съм или не, че некои хардмайнери некви квалификации и кръгофикации били били правили :blum:

И ако съм - защо не си получавам редовно заплата, бонуси, екстри?

Ако не съм - кой точно е! В този форум една анархия от приятелски кръгове цари и е крайно време да се извадят на открито :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа:
Съжалявам, ако наистина се чувстваш така. Но не го ли приемаш твърде навътре. По-важно е ти какво мислиш за себе си, за Бейби и за всичко останало.
Когато някой иска да нацели някого по чувствителното място, цялото ти внимание се насочва към това място, а с него е свързано сърцето ти. Не го прави. По скоро мисли така: защо този някой толкова много иска да ме заболи мен. Какво съм му направил, за да го уязвя. И запитай направо човека, т.е. насочи си вниманието навън, към другия. Запитай го съвсем човешки защо го прави и може би ще получиш задоволително обяснение и дори извинение. Не преглъщай и не се измъчвай. :kiss:
Даааа "Затаената обида е като бримка на чорап-само може да се увеличи. Истината се крие в прошката":-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

frisky lioness написа:... Истината се крие в прошката :-)
Глупости. Всички знаят, че е във виното :blum:
Такива конфликти се решават на маса - напиват се хората, казват си каквото имат да си казват, ако трябва се и посбиват, и после - мир.
Наздраве :cool:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Piqndurnik написа:
Такива конфликти се решават на маса - напиват се хората, казват си каквото имат да си казват, ако трябва се и посбиват, и после - мир.
А някои конфликти просто не се решават.:blum:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Mila написа:
Piqndurnik написа:
Желание трябва да има... евснтуално и АК47 :blum:
Наздраве :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Piqndurnik написа:
Mila написа:
Piqndurnik написа:
Желание трябва да има... евснтуално и АК47 :blum:
Тук таме се налага и доста по-тежко въоръжение...

Да не говорим, че за глупостта и арогантността патрони все още няма открити :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Piqndurnik написа:
Мир, мир, ама ако е имало и кютек преди тва, то този мир малко болезнен ми се чини:grin:
Изображение

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Кент написа: верно, ама ний не сме се женили един за друг и не сме си обещавали ПК и приемливо понятийно изразяване а на Дарки някой и го натрапил че е странна и кво и е странното Момиче като Момиче, по рязка верно да не е запалила Райхстага или да е фръкнала с метла в стратосферата, секи с особенностите си ....мдааа...., по важно е според мен кви са хората наяве....щото в нета ... като театъра на сенките малко...може да риташ паднал, да щипеш по болежките и да ръчкаш там дето най-боли и кво...
П.П. Тва стана като аферата Драйфус май, мхм....
Ами аз не я познавам Дарки и не съм длъжна да я познавам, както и когото и да било друг от вас, за да си пишем тук.
Съдя за това, което става, по това, което чета.
И би трябвало и аз да имам право да кажа, че не ми е приятно някой (който и да е той) да бъде нападан по този начин само заради това, че преди две години е подразнил някого с нещо или е подозиран в желание умишлено да го засегне. Защото са били нападани и хора, за които пък съм сигурна, че не са искали да засегнат внезапно избухналата уязвена.

Би трябвало да имам право и да напиша своето мнение по едно такова поведение - защото нали сме радетели за различните мнения и виждания по всякакви въпроси.
Психолозите казват, че първите десет минути след запознанството на двама души са определящи за бъдещите им отношения.
И не е важно какво точно са си казали с думи. Явно, това, което си казваме без думи много по- силно ни влияе. Та значи, дали двама души ще бъдат бизнес партньори или партньори в живота, дали ще са врагове или приятели, дали ще са си безразлични или ще имат интерес един към друг и т.н и т.н.... Всичко това до голяма степен се разбира в първите десет минути...
Същото е като това, че човек получава 90% от информацията си за света през първите четири години. Тоест в съвсем ранното си детство.

Защо ли го пиша това...

Ми, защото аз първите десет минути съм ги имал във взаимоотношенията си с Дарки. И мисля, че тя е свестен човек. Може и да съм се излъгал. Не твърдя, че винаги съм прав, но на своята интуиция все още се доверявам. Както и всеки човек, всъщност...

Не всичко, което тя пише одобрявам. Някой неща съвсем не ги разбирам и не ги одобрявам, даже. Лични напатки с коментиране на лични неща от живота ми се виждат абсолютно неприемливи в подобни форуми. Щото хиени всякакви четат тук и не знаеш откъде ще ти се стоварят кошмарни неща.
Драките с други клубари също не приемам.Не знам откъде и от кого са започнали, но не ги одобрявам.
Защото всеки тук се чувства приятел с някой друг. Засегнеш ли един, засягаш и втори, трети...
Рем го считам за приятел. Елби- също. Към Ести многократно съм показвал симпатиите си. Мисля, че е ясно, че и ти си ми симпатична- не бих си писал иначе с теб всяка вечер. Грийна е уникален. Тоя човек направо ме пленява с писаниците си. Има някаква магия в начина му на изразяване...
Та, така. Болно ми е, че Дарки има някакви неразбирателства със всички тези хора.
Но не мисля, че тези неразбирателства са непреодолими. Просто трябва да се говори за тях и да се изясняват.

Цял ден съм говорил с Дарк и не мисля, че се заблуждавам в мнението си за нея. Аз се доверявам на интуицията си, а тя ми казва, че Дарки е готин човек.
Затова и пиша тоя постинг. Мисля, че всичко може да се изглади.

Само опитайте. Всички.

П.П. Пуснала си страхотна тема!
Която малко ме натъжава...
Има врати, УВИ, които безвъзвратно сме затворили!
Аз съм направил много глупости през живота си, за които винаги ще съжалявам. И много врати съм затворил. Окончателно.

:-):-):-)

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Не съм съгласен, незнани, :)

Мнение от Remmivs »

нито за 10-те, нито за 90-те процента.

И на мен ми е странно това дуално състояние на нещата. Защото цял ден не, но съм говорил с Дарк можеб поне час. И на маса една сме седяли и в кола една сме пътували. И същите тези тези, които издигаш сега съм издигал и аз - че е готин човек, че просто има недуразумение някакво, че не е искала да зесегне човека. Вярно, не публично, а очи в очи с хората, които са били потърпевши от нейните думи. Но както вече казах преди това поведение не е изключение, уви. И не мисля, че трябва да се търпи, нито пък поощрява. Всеки може да се съобразява и го прави дори. От това не боли. Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели.

Та така. Смятам, че нещата са ясни наистина. Поне на мен са ми кристални.

И за протокола - жената на Грийн е неземно красива за мен.
Последно промяна от Remmivs на 01.03.07, 22:07, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Are se spri a?

Grozna rabota taka da obsajdash :twisted:
Гост

Мнение от Гост »

Remivs, spri da ia obsajdash. Grozno izglejdash :twisted:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

:cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Не съм съгласен, незнани, :)

Мнение от Ън »

Remmivs написа:нито за 10-те, нито за 90-те процента.

И на мен ми е странно това дуално състояние на нещата. Защото цял ден не, но съм говорил с Дарк можеб поне час. И на маса една сме седяли и в кола една сме пътували. И същите тези тези, които издигаш сега съм издигал и аз - че е готин човек, че просто има недуразумение някакво, че не е искала да зесегне човека. Вярно, не публично, а очи в очи с хората, които са били потърпевши от нейните думи. Но както вече казах преди това поведение не е изключение, уви. И не мисля, че трябва да се търпи, нито пък поощрява. Всеки може да се съобразява и го прави дори. От това не боли. Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите и смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели.

Та така. Смятам, че нещата са ясни наистина. Поне на мен са ми кристални.

И за протокола - жената на Грийн е неземно красива за мен.
Както казва Пияндурника- тези неща се решават на маса. Надявам се, че ще можете да изгладите проблемите утре вечер на маса. Аз не мога да бъда категоричен в преценките си за хората като теб. Ако два шанса са пропиляли, мисля да им дам трети, ако преценя, че си струва...

Колкото до протоколният въпрос-абсолютно съм съгласен с теб. Видях я на две-три снимки преди да ги трийнете. Красавица е безспорно. И Ния като ми говореше за някой клубар ми го показваше: "До красивата жена, отляво..."

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

[unknown] написа: Както казва Пияндурника- тези неща се решават на маса. Надявам се, че ще можете да изгладите проблемите утре вечер на маса. Аз не мога да бъда категоричен в преценките си за хората като теб. Ако два шанса са пропиляли, мисля да им дам трети, ако преценя, че си струва...

Колкото до протоколният въпрос-абсолютно съм съгласен с теб. Видях я на две-три снимки преди да ги трийнете. Красавица е безспорно. И Ния като ми говореше за някой клубар ми го показваше: "До кросивата жена, отляво..."
Можеш. И го правиш. Сам знаеш. Разбира се, че пропилените шансовете са много повече от един, два или три.

А за изглаждане на проблеми съм винаги насреща. Стоя зад думите си докрай или докато не прозра, че другият е прав.

Няма наистина затворени врати. Освен една-единствена. А и за нея, да ти кажа, никак не съм сигурен. :grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Remmivs написа:

Можеш. И го правиш. Сам знаеш.
Ха-ха... :lol: Така е, прав си! Мога и го правя! Малко бях двуличен, признавам. :cool:

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

nda, kato vidish slabite mesta na oponenta i veche si go pobedil :cool:

napravo orgazam izpitvam :cool:

good night :-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак.
Нямам представа какви шансове има, и какви няма,...но мнго бих искал, ако някога попадна в такава ситуация да мога да реагирам като него.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:
....Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели...
Възнамерявах да не взимам отношение - не познавам никого лично, но тези изречения наистина ме разсмяха.

Кого се опитваш да заблудиш? Себе си? Защо все не успяваш да се въздържиш да не ползваш това "жалко оръжие на слабите", макар и в добре лустросан и захаросан вид.:winkw:

За протокола: това пък да коментираш нечий външен вид, независимо дали в позитивен или негативен план ми изглежда проява на много лош вкус. Не четох всичко и не знам откъде тръгва цялата работа, но ми звучи грозно.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

БоЕВ написа:
Green Light написа:Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак.
Нямам представа какви шансове има, и какви няма,...но мнго бих искал, ако някога попадна в такава ситуация да мога да реагирам като него.
нда, Грийн постъпи като Мъж - благородство и чест :-)

Евала Грийн :-)
моите уважения
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Mila написа:Възнамерявах да не взимам отношение - не познавам никого лично, но тези изречения наистина ме разсмяха.

Кого се опитваш да заблудиш? Себе си? Защо все не успяваш да се въздържиш да не ползваш това "жалко оръжие на слабите", макар и в добре лустросан и захаросан вид.:winkw:

За протокола: това пък да коментираш нечий външен вид, независимо дали в позитивен или негативен план ми изглежда проява на много лош вкус. Не четох всичко и не знам откъде тръгва цялата работа, но ми звучи грозно.
Радвам се, Лейди Мила. Усмихнатите жени са по-красиви. Според мен. Пардон, не биваше да обсъждам външния вид. :blum:

Колкото до обидите... Явно имаме различни разбирания за тази дума? И ако наистина искате да се посмеете потърсете в дира някои от словесните ни спаринги.

:cool:

PS
За външния вид сте права, разбира се. Затова и казах за протокола. Всеки има различни очи. Но нека съм сбъркал. Нека. По-добре това отколкото да оставя да висят само едни подмятания.
Публикувай отговор