И кво си разузнал пък. Аз нищо не разбрах....[unknown] написа:Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
На пръв поглед изглежда, че Златокоска се е превърнала в Пипилота Шантиклер, обаче на втори - те много различни, бе.
Уффф, ако ше казвате, казвайте кой кой е, че изпаднах в умишление
Евровизия
Ами, до колкото си спомням, Дарк се беше обърнала към Златокоска с "пипилота"vyara написа:И кво си разузнал пък. Аз нищо не разбрах....[unknown] написа:Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
На пръв поглед изглежда, че Златокоска се е превърнала в Пипилота Шантиклер, обаче на втори - те много различни, бе.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някакБоЕВ написа:Хубава притча, бих казал дори и поучителна.Green Light написа: В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър.Но за подобни случки аз си имам доста по-кратка и актуална поговорка - "Всеки вижда треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си око"
Не ме бива в аргументирането и адвокатстването, пък и нямам желание да го правя! Всеки конфликт си има предистория, която е доста назад във времето. С послеписа си исках да напомня за дните, когато въпросната дама беше подложена на унищожителен огън, и публично порицана, че темите които пуска са инфантилни и са достоини за детски лексикон. С това не казвам, че ти си го направил, но ти симпатизираш на човека който го направи, а по презумпцията - "...приятелите на мойте врагове, са и мой врягове...", моментално попадаш в графата на хората с особен статут, отношение, предрасъдъци и търсене на скрит подтекст в изказаните мнения.
Нямам представа защо пиша всичко това и то точно към теб, защото с поведението си показваш, че си много над тия неща...може би търся оправдание на собственото си поведение, от времето кагато лекомислено се излигавих в една нейна тема и така допринесох за нагнетяване на обстановката...
- Пипилота Шантиклер
- Пипилота Шантиклер
[unknown] написа:Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
лелел хора без работа, чак с цветните боички си си играл
Пипилота Шантиклер написа:[unknown] написа:Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
лелел хора без работа, чак с цветните боички си си играл

- Пипилота Шантиклер
ей, верче, шъ отиде зян един сценичен образ, не бъди така безотговорна към изкуството:lol:vyara написа:И кво си разузнал пък. Аз нищо не разбрах....[unknown] написа:Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
Виж ко, я няма значение. На мен ти доста ми харесваш. И ника ти ми харесва и снимката ти и всичко. Тъй, че добре си останала. Важното е, че си тук.Пипилота Шантиклер написа:ей, верче, шъ отиде зян един сценичен образ, не бъди така безотговорна към изкуството:lol:vyara написа:И кво си разузнал пък. Аз нищо не разбрах....[unknown] написа:Разузнаване в действиеvyara написа:Щом е поверителна, значи може да ми я повериш... на мен. Знайш ли как съм любопитна. Те и другите са, ама не си признават. Само аз си признавам, значи на мен трябва да я повериш.Пипилота Шантиклер написа:няма пък да казваме! това е поверителна информация:blum:vyara написа:Нищо не разбрах, а пусто любопитство....
- Пипилота Шантиклер
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не винаги, когато човек си замълчава е страхлив, както и не винаги когато отвръща е простак (то зависи и от отвръщането ,де:winkw:). Аз много пъти съм си замълчавала...Смея да твърдя, че НЕ съм страхлива, но не възнамерявам да го доказвам, като отвръщам и влизам в безкрайни спорове и полемики:-)Green Light написа: Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Пробвай търсене.Пипилота Шантиклер написа:Remmivs написа:Оцветяването е автоматично.хвърляш ме на върбата пак ти ама
не ти вярвам!
Примерно за думата песен:
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... 5%F1%E5%ED
highlight какво ти говори.
Между другото. Стана ми и на мен интересно. И поне едно ви признавам - ползвате двете доставчик един.
Грийни, ей затуй те обичам, бе, човеко!!!Green Light написа: Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Ще се, братко. Познавам човека. Пък и не е нужно ти да му помагаш. За това той има приятели.Green Light написа:Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
PS
Ето ти една песен
Manowar
Heart Of Steel
[Joey DeMaio]
Build a fire a thousand miles away to light my long way home
I ride a comet
My trail is long to stay
Silence is a heavy stone...
I fight the world and take all they can give
There are times my heart hangs low
Born to walk against the wind
Born to hear my name
No matter where I stand I'm alone
Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
I'm not afraid to die
Stand and fight
say what you feel
Born with a heart of steel
Burn the bridge behind you
Leave no retreat
There's only one way home
Those who laugh and crowd the path
And cut each other's throats
Will fall like melting snow
They'll watch us rise with fire in our eyes
They'll bow their heads
Their hearts will hang low
Then we'll laugh and they will kneel
And know this heart of steel was
Too hard to break
Too hard to hold
Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
I'm not afraid to die
Stand and fight
Say what you feel
born with a heart of steel
Последно промяна от Remmivs на 01.03.07, 11:40, променено общо 1 път.
- Пипилота Шантиклер
стига бе грийни, турни му пепел!Green Light написа:Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някакБоЕВ написа:Хубава притча, бих казал дори и поучителна.Green Light написа: В духа на клуб "Въдичарски отдих" това ми напомни на историята на чичото на господин Мълинър.Но за подобни случки аз си имам доста по-кратка и актуална поговорка - "Всеки вижда треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си око"
Не ме бива в аргументирането и адвокатстването, пък и нямам желание да го правя! Всеки конфликт си има предистория, която е доста назад във времето. С послеписа си исках да напомня за дните, когато въпросната дама беше подложена на унищожителен огън, и публично порицана, че темите които пуска са инфантилни и са достоини за детски лексикон. С това не казвам, че ти си го направил, но ти симпатизираш на човека който го направи, а по презумпцията - "...приятелите на мойте врагове, са и мой врягове...", моментално попадаш в графата на хората с особен статут, отношение, предрасъдъци и търсене на скрит подтекст в изказаните мнения.
Нямам представа защо пиша всичко това и то точно към теб, защото с поведението си показваш, че си много над тия неща...може би търся оправдание на собственото си поведение, от времето кагато лекомислено се излигавих в една нейна тема и така допринесох за нагнетяване на обстановката...
това със заплахите са глупости, но истината е,че човек тук се чувства омърсен от клевети повече отколкото в реала
защото написаните думи остават и всеки ги чете
ще ти мине, ако нещата не продължат в този дух, щото не може да не ти мине като знаеш какви какавиди сме хората
Green Light написа: Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.
Panta rhei...
Съжалявам, ако наистина се чувстваш така. Но не го ли приемаш твърде навътре. По-важно е ти какво мислиш за себе си, за Бейби и за всичко останало.Green Light написа:
Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Когато някой иска да нацели някого по чувствителното място, цялото ти внимание се насочва към това място, а с него е свързано сърцето ти. Не го прави. По скоро мисли така: защо този някой толкова много иска да ме заболи мен. Какво съм му направил, за да го уязвя. И запитай направо човека, т.е. насочи си вниманието навън, към другия. Запитай го съвсем човешки защо го прави и може би ще получиш задоволително обяснение и дори извинение. Не преглъщай и не се измъчвай.
Точно в това се различават и никове и хора - едни са готини (перфектни) и жилави, други - ... и жилави. Говоря, разбира се за съответните - в категориите (хора-хора; никове-никове). Като цяло си мисля, че какъвто си в нета, такъв си и в реала ... е - с изключение на това, че в реала хората имат повече спирачки - тук свободата и съответно свобдията е по-голяма.Мнемозина написа:Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.Green Light написа: Де да знам, колко съм над тия неща? Не би може букви в интернет, написани от безплътен ник, живеещ във фантастична страна да влияят на мен - човека, който е от плът и кръв и сега седи на бюрото си. Обаче истината е, че не ми се чете тука, откакто прочетох заплахите на Дарки и точно прицелените обиди(не е трудно, оказва се да засегнеш някого, дори от страната на приказките). Моят ник, Гринлайт, сега вече е или страхлив, защото не отвръща предизвикателно или пък простак, ако го направи. Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак. Горкичкият Гринлайт изпадна в цунг цванк, не мога да му помогна, дано се оправи някак
Just for the record - нямаше цугцванг - имаше пльос-пляк. Не за сефте и не добави нови щрихи към портрета от много изложби
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тези неща исках аз да ги напиша. А написах онази глупост горе. Дано поне песента му хареса.ELBI написа:Точно в това се различават и никове и хора - едни са готини (перфектни) и жилави, други - ... и жилави. Говоря, разбира се за съответните - в категориите (хора-хора; никове-никове). Като цяло си мисля, че какъвто си в нета, такъв си и в реала ... е - с изключение на това, че в реала хората имат повече спирачки - тук свободата и съответно свобдията е по-голяма.Мнемозина написа:Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.
Just for the record - нямаше цугцванг - имаше пльос-пляк. Не за сефте и не добави нови щрихи към портрета от много изложби
Тогава ще черпиш едно вино/квоторешиш. Няма вечно аз да пиша вместо тебе, я...Remmivs написа:Тези неща исках аз да ги напиша. А написах онази глупост горе. Дано поне песента му хареса.ELBI написа:Точно в това се различават и никове и хора - едни са готини (перфектни) и жилави, други - ... и жилави. Говоря, разбира се за съответните - в категориите (хора-хора; никове-никове). Като цяло си мисля, че какъвто си в нета, такъв си и в реала ... е - с изключение на това, че в реала хората имат повече спирачки - тук свободата и съответно свобдията е по-голяма.Мнемозина написа:Твоят ник, драги ми господине, се държа перфектно. Така че не го мисли толкова, жилав е.
Майтап, Уили - и ти често го правиш вместо мен.
Я кажи сега - аз от кръга на твоя кръг (приятелски) ли съм или не, че некои хардмайнери некви квалификации и кръгофикации били били правили
И ако съм - защо не си получавам редовно заплата, бонуси, екстри?
Ако не съм - кой точно е! В този форум една анархия от приятелски кръгове цари и е крайно време да се извадят на открито
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Даааа "Затаената обида е като бримка на чорап-само може да се увеличи. Истината се крие в прошката":-)vyara написа:
Съжалявам, ако наистина се чувстваш така. Но не го ли приемаш твърде навътре. По-важно е ти какво мислиш за себе си, за Бейби и за всичко останало.
Когато някой иска да нацели някого по чувствителното място, цялото ти внимание се насочва към това място, а с него е свързано сърцето ти. Не го прави. По скоро мисли така: защо този някой толкова много иска да ме заболи мен. Какво съм му направил, за да го уязвя. И запитай направо човека, т.е. насочи си вниманието навън, към другия. Запитай го съвсем човешки защо го прави и може би ще получиш задоволително обяснение и дори извинение. Не преглъщай и не се измъчвай.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
- Piqndurnik
Желание трябва да има... евснтуално и АК47Mila написа:А някои конфликти просто не се решават.Piqndurnik написа:Глупости. Всички знаят, че е във винотоfrisky lioness написа:... Истината се крие в прошката
Такива конфликти се решават на маса - напиват се хората, казват си каквото имат да си казват, ако трябва се и посбиват, и после - мир.
Наздраве 
Тук таме се налага и доста по-тежко въоръжение...Piqndurnik написа:Желание трябва да има... евснтуално и АК47Mila написа:А някои конфликти просто не се решават.Piqndurnik написа:Глупости. Всички знаят, че е във винотоfrisky lioness написа:... Истината се крие в прошката
Такива конфликти се решават на маса - напиват се хората, казват си каквото имат да си казват, ако трябва се и посбиват, и после - мир.
Да не говорим, че за глупостта и арогантността патрони все още няма открити
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мир, мир, ама ако е имало и кютек преди тва, то този мир малко болезнен ми се чиниPiqndurnik написа:Глупости. Всички знаят, че е във винотоfrisky lioness написа:... Истината се крие в прошката

Психолозите казват, че първите десет минути след запознанството на двама души са определящи за бъдещите им отношения.Мнемозина написа:Ами аз не я познавам Дарки и не съм длъжна да я познавам, както и когото и да било друг от вас, за да си пишем тук.Кент написа: верно, ама ний не сме се женили един за друг и не сме си обещавали ПК и приемливо понятийно изразяване а на Дарки някой и го натрапил че е странна и кво и е странното Момиче като Момиче, по рязка верно да не е запалила Райхстага или да е фръкнала с метла в стратосферата, секи с особенностите си ....мдааа...., по важно е според мен кви са хората наяве....щото в нета ... като театъра на сенките малко...може да риташ паднал, да щипеш по болежките и да ръчкаш там дето най-боли и кво...
П.П. Тва стана като аферата Драйфус май, мхм....
Съдя за това, което става, по това, което чета.
И би трябвало и аз да имам право да кажа, че не ми е приятно някой (който и да е той) да бъде нападан по този начин само заради това, че преди две години е подразнил някого с нещо или е подозиран в желание умишлено да го засегне. Защото са били нападани и хора, за които пък съм сигурна, че не са искали да засегнат внезапно избухналата уязвена.
Би трябвало да имам право и да напиша своето мнение по едно такова поведение - защото нали сме радетели за различните мнения и виждания по всякакви въпроси.
И не е важно какво точно са си казали с думи. Явно, това, което си казваме без думи много по- силно ни влияе. Та значи, дали двама души ще бъдат бизнес партньори или партньори в живота, дали ще са врагове или приятели, дали ще са си безразлични или ще имат интерес един към друг и т.н и т.н.... Всичко това до голяма степен се разбира в първите десет минути...
Същото е като това, че човек получава 90% от информацията си за света през първите четири години. Тоест в съвсем ранното си детство.
Защо ли го пиша това...
Ми, защото аз първите десет минути съм ги имал във взаимоотношенията си с Дарки. И мисля, че тя е свестен човек. Може и да съм се излъгал. Не твърдя, че винаги съм прав, но на своята интуиция все още се доверявам. Както и всеки човек, всъщност...
Не всичко, което тя пише одобрявам. Някой неща съвсем не ги разбирам и не ги одобрявам, даже. Лични напатки с коментиране на лични неща от живота ми се виждат абсолютно неприемливи в подобни форуми. Щото хиени всякакви четат тук и не знаеш откъде ще ти се стоварят кошмарни неща.
Драките с други клубари също не приемам.Не знам откъде и от кого са започнали, но не ги одобрявам.
Защото всеки тук се чувства приятел с някой друг. Засегнеш ли един, засягаш и втори, трети...
Рем го считам за приятел. Елби- също. Към Ести многократно съм показвал симпатиите си. Мисля, че е ясно, че и ти си ми симпатична- не бих си писал иначе с теб всяка вечер. Грийна е уникален. Тоя човек направо ме пленява с писаниците си. Има някаква магия в начина му на изразяване...
Та, така. Болно ми е, че Дарки има някакви неразбирателства със всички тези хора.
Но не мисля, че тези неразбирателства са непреодолими. Просто трябва да се говори за тях и да се изясняват.
Цял ден съм говорил с Дарк и не мисля, че се заблуждавам в мнението си за нея. Аз се доверявам на интуицията си, а тя ми казва, че Дарки е готин човек.
Затова и пиша тоя постинг. Мисля, че всичко може да се изглади.
Само опитайте. Всички.
П.П. Пуснала си страхотна тема!
Която малко ме натъжава...
Има врати, УВИ, които безвъзвратно сме затворили!
Аз съм направил много глупости през живота си, за които винаги ще съжалявам. И много врати съм затворил. Окончателно.

Не съм съгласен, незнани, :)
нито за 10-те, нито за 90-те процента.
И на мен ми е странно това дуално състояние на нещата. Защото цял ден не, но съм говорил с Дарк можеб поне час. И на маса една сме седяли и в кола една сме пътували. И същите тези тези, които издигаш сега съм издигал и аз - че е готин човек, че просто има недуразумение някакво, че не е искала да зесегне човека. Вярно, не публично, а очи в очи с хората, които са били потърпевши от нейните думи. Но както вече казах преди това поведение не е изключение, уви. И не мисля, че трябва да се търпи, нито пък поощрява. Всеки може да се съобразява и го прави дори. От това не боли. Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели.
Та така. Смятам, че нещата са ясни наистина. Поне на мен са ми кристални.
И за протокола - жената на Грийн е неземно красива за мен.
И на мен ми е странно това дуално състояние на нещата. Защото цял ден не, но съм говорил с Дарк можеб поне час. И на маса една сме седяли и в кола една сме пътували. И същите тези тези, които издигаш сега съм издигал и аз - че е готин човек, че просто има недуразумение някакво, че не е искала да зесегне човека. Вярно, не публично, а очи в очи с хората, които са били потърпевши от нейните думи. Но както вече казах преди това поведение не е изключение, уви. И не мисля, че трябва да се търпи, нито пък поощрява. Всеки може да се съобразява и го прави дори. От това не боли. Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели.
Последно промяна от Remmivs на 01.03.07, 22:07, променено общо 1 път.
- Dark Angel
Re: Не съм съгласен, незнани, :)
Както казва Пияндурника- тези неща се решават на маса. Надявам се, че ще можете да изгладите проблемите утре вечер на маса. Аз не мога да бъда категоричен в преценките си за хората като теб. Ако два шанса са пропиляли, мисля да им дам трети, ако преценя, че си струва...Remmivs написа:нито за 10-те, нито за 90-те процента.
И на мен ми е странно това дуално състояние на нещата. Защото цял ден не, но съм говорил с Дарк можеб поне час. И на маса една сме седяли и в кола една сме пътували. И същите тези тези, които издигаш сега съм издигал и аз - че е готин човек, че просто има недуразумение някакво, че не е искала да зесегне човека. Вярно, не публично, а очи в очи с хората, които са били потърпевши от нейните думи. Но както вече казах преди това поведение не е изключение, уви. И не мисля, че трябва да се търпи, нито пък поощрява. Всеки може да се съобразява и го прави дори. От това не боли. Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите и смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели.
Колкото до протоколният въпрос-абсолютно съм съгласен с теб. Видях я на две-три снимки преди да ги трийнете. Красавица е безспорно. И Ния като ми говореше за някой клубар ми го показваше: "До красивата жена, отляво..."

Можеш. И го правиш. Сам знаеш. Разбира се, че пропилените шансовете са много повече от един, два или три.[unknown] написа: Както казва Пияндурника- тези неща се решават на маса. Надявам се, че ще можете да изгладите проблемите утре вечер на маса. Аз не мога да бъда категоричен в преценките си за хората като теб. Ако два шанса са пропиляли, мисля да им дам трети, ако преценя, че си струва...
Колкото до протоколният въпрос-абсолютно съм съгласен с теб. Видях я на две-три снимки преди да ги трийнете. Красавица е безспорно. И Ния като ми говореше за някой клубар ми го показваше: "До кросивата жена, отляво..."
А за изглаждане на проблеми съм винаги насреща. Стоя зад думите си докрай или докато не прозра, че другият е прав.
Няма наистина затворени врати. Освен една-единствена. А и за нея, да ти кажа, никак не съм сигурен.
Ха-ха...Remmivs написа:
Можеш. И го правиш. Сам знаеш.

- Dark Angel
- Глас в пустиня
Възнамерявах да не взимам отношение - не познавам никого лично, но тези изречения наистина ме разсмяха.Remmivs написа:
....Има грешка и има и прошка. И още нещо ще кажа, макар че съм сигурен, че го помниш отпреди - не ми пука кой и какво говори за мен. Нито пък как се държи. На обидите смея се, защото са жалко оръжие на слабите. А аз съм дебелокожо животно. Прекалено дори. Но определено ме пали агресия, вулгарност и безпардонност към семейство и приятели...
Кого се опитваш да заблудиш? Себе си? Защо все не успяваш да се въздържиш да не ползваш това "жалко оръжие на слабите", макар и в добре лустросан и захаросан вид.
За протокола: това пък да коментираш нечий външен вид, независимо дали в позитивен или негативен план ми изглежда проява на много лош вкус. Не четох всичко и не знам откъде тръгва цялата работа, но ми звучи грозно.
- Dark Angel
нда, Грийн постъпи като Мъж - благородство и честБоЕВ написа:Нямам представа какви шансове има, и какви няма,...но мнго бих искал, ако някога попадна в такава ситуация да мога да реагирам като него.Green Light написа:Да не говорим че има шанс да излезе и страхлив простак.
Евала Грийн
моите уважения
Радвам се, Лейди Мила. Усмихнатите жени са по-красиви. Според мен. Пардон, не биваше да обсъждам външния вид.Mila написа:Възнамерявах да не взимам отношение - не познавам никого лично, но тези изречения наистина ме разсмяха.
Кого се опитваш да заблудиш? Себе си? Защо все не успяваш да се въздържиш да не ползваш това "жалко оръжие на слабите", макар и в добре лустросан и захаросан вид.
За протокола: това пък да коментираш нечий външен вид, независимо дали в позитивен или негативен план ми изглежда проява на много лош вкус. Не четох всичко и не знам откъде тръгва цялата работа, но ми звучи грозно.
Колкото до обидите... Явно имаме различни разбирания за тази дума? И ако наистина искате да се посмеете потърсете в дира някои от словесните ни спаринги.
PS
За външния вид сте права, разбира се. Затова и казах за протокола. Всеки има различни очи. Но нека съм сбъркал. Нека. По-добре това отколкото да оставя да висят само едни подмятания.