............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:10, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Къф дилижанс да си фащам
Дилижанс отдавна не съм виждал по наште улици, но ако се отдалечиш от гарата, към Лъвов мост, например, има едни жълти гадинки, дето возят без релси и коне... До Симеоново от Лъвов мост...10 лв.[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...
Иначе трябва да скочиш на 305, после да се прехвърлиш на 111 и там на място на околовръстното , взависимост къде в Симеоново е хотеля.
Що ми звучи, сякаш ще си сам???
Мерси.Звеневия написа:
Дилижанс отдавна не съм виждал по наште улици, но ако се отдалечиш от гарата, към Лъвов мост, например, има едни жълти гадинки, дето возят без релси и коне... До Симеоново от Лъвов мост...10 лв.
Иначе трябва да скочиш на 305, после да се прехвърлиш на 111 и там на място на околовръстното , взависимост къде в Симеоново е хотеля.
10лв. си е супер приемливо. Аз се притесних, че нали знаеш кви легенди се разправят за вашите таксита, а бая далече ми се вижда...
Не съм сам. Идваме заедно с Ния.
Що ми звучи, сякаш ще си сам???

НУМЕРОТ е да фанете таксето далеч от гарата! Отивате на Сливница - 350-400 метра разходка, и тогава! Ако искате можете да додете До нас с трамвайче, и потом... Нагоре.[unknown] написа:Не съм сам. Идваме заедно с Ния.
Тъй и ще направим.Звеневия написа:НУМЕРОТ е да фанете таксето далеч от гарата! Отивате на Сливница - 350-400 метра разходка, и тогава! Ако искате можете да додете До нас с трамвайче, и потом... Нагоре.[unknown] написа:Не съм сам. Идваме заедно с Ния.

Мисля, че няма директна. Или аз не виждам като хоратаRemmivs написа:Или някоя мартрутка. Сигурно има такава.
МАРШРУТНИ ЛИНИИ
- snowprincess
такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа

Абе ако хванат ОК Супертранс, не би трябвало да има проблеми и от гарата, ама знае ли човек...
Що не вземете да питате шОферите направо колко ще ви вземат и да не се разкарвате? Макар че временцето е що-годе хубавичко и става за разходка.
Що не вземете да питате шОферите направо колко ще ви вземат и да не се разкарвате? Макар че временцето е що-годе хубавичко и става за разходка.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Док, не че да ти се бъркам нещо ама.... как ще се прибирате по нощИте после...[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...
И мерси за поканата вчера. Щях да те питам на бележки как и кога тръгвате, но ми е много много мътна точно въпросната вечер .... Ако може да си запазя правото да кажа по-късно твърдо?
- Пипилота Шантиклер
да бе и аз се замислих сега, защо избрахте този хотел? колко е на вечер?Semiramis написа:Док, не че да ти се бъркам нещо ама.... как ще се прибирате по нощИте после...[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...
И мерси за поканата вчера. Щях да те питам на бележки как и кога тръгвате, но ми е много много мътна точно въпросната вечер .... Ако може да си запазя правото да кажа по-късно твърдо?
Е, стига де, тук сме запад, ама не ДивияSemiramis написа: Док, не че да ти се бъркам нещо ама.... как ще се прибирате по нощИте после...
Апропо, нощем придвижването е много по-лесно, че даже излиза по-евтино
Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
кат реша да идвам в Софето ша питам отновоELBI написа:Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
или ще се примоля на един приятел с шантави колани в колата да доди да ме вземе:blum:

Той може да иде да ги вземе и ънкноун и Ния ... само да няма некво досадно съвещание/работа по това време (уж не планира, но ...). Ако и ти ще идваш, да му кажа да изчисти още по-добре седалката и коланчетата (слага ги сигурно да не бягашsnowprincess написа:кат реша да идвам в Софето ша питам отновоELBI написа:Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
или ще се примоля на един приятел с шантави колани в колата да доди да ме вземе:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
няма да идвам сега, някой друг пътELBI написа:Той може да иде да ги вземе и ънкноун и Ния ... само да няма некво досадно съвещание/работа по това време (уж не планира, но ...). Ако и ти ще идваш, да му кажа да изчисти още по-добре седалката и коланчетата (слага ги сигурно да не бягашsnowprincess написа:кат реша да идвам в Софето ша питам отновоELBI написа:Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
)
аз и без колани пак няма бягам от теб, съкровище
но пък те наистина са ужасни - искаш/не искаш вързват те
за следващия път ще знам - от теб колани, от мен белезници:lol::blum:

Ооопс... и за какво ще ги ползваш, принцесо? Не си имала случай някой да се отдалечава след като те срещне, до колкото сте били в рамките на закона - нали?snowprincess написа:няма да идвам сега, някой друг пътELBI написа:Той може да иде да ги вземе и ънкноун и Ния ... само да няма некво досадно съвещание/работа по това време (уж не планира, но ...). Ако и ти ще идваш, да му кажа да изчисти още по-добре седалката и коланчетата (слага ги сигурно да не бягашsnowprincess написа:кат реша да идвам в Софето ша питам отновоELBI написа:Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
)
аз и без колани пак няма бягам от теб, съкровище
но пък те наистина са ужасни - искаш/не искаш вързват те
за следващия път ще знам - от теб колани, от мен белезници:lol::blum:
Що не кажете кога пристигате и може да измислим нещо...[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...
- сър Айвънхоу
Най-краткия път е: трамвай 9 и на крайната му спирка автобус 98...[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...
Ама е девет дена път с камили.
Инак, ако ползвате таксита:
ОК Супертранс са много добри и евтини. Ако идвате с автобус, няма как да ги сбъркате, защото пред автогарата спират само от тях и са истински. Инак внимателно гледайте какво точно пише на предния капак на колата.
Няма да ви излъжат и в такси 1263. Мисля, че дори от хотела точно такова ще ви викнат.
Добри са тия за 1 евро.
Стават и Омега.
На друго избягвайте да се качвате.
Наистина е за предпочитане да си хванете такси. Инак трамвайчето и после автобусчето.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
абе Док, нали сме заедно, ние сме с кола, ама сигурно няма да я ползваме, предния път таксито от хотела до центъра ни вземаше 6лв средно, не е толкова далеч, не се притеснявай, по-добре да си разменим телефоните, за да се намерим в хотела :)), вие кога пристигате
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.