............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:10, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Звенения

Re: Къф дилижанс да си фащам

Мнение от Звенения »

[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...:shocked:
Дилижанс отдавна не съм виждал по наште улици, но ако се отдалечиш от гарата, към Лъвов мост, например, има едни жълти гадинки, дето возят без релси и коне... До Симеоново от Лъвов мост...10 лв.

Иначе трябва да скочиш на 305, после да се прехвърлиш на 111 и там на място на околовръстното , взависимост къде в Симеоново е хотеля.

Що ми звучи, сякаш ще си сам???
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Звеневия написа:
Дилижанс отдавна не съм виждал по наште улици, но ако се отдалечиш от гарата, към Лъвов мост, например, има едни жълти гадинки, дето возят без релси и коне... До Симеоново от Лъвов мост...10 лв.

Иначе трябва да скочиш на 305, после да се прехвърлиш на 111 и там на място на околовръстното , взависимост къде в Симеоново е хотеля.
Мерси.
10лв. си е супер приемливо. Аз се притесних, че нали знаеш кви легенди се разправят за вашите таксита, а бая далече ми се вижда... :lol:

Що ми звучи, сякаш ще си сам???
Не съм сам. Идваме заедно с Ния. :-)

Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

[unknown] написа:Не съм сам. Идваме заедно с Ния. :-)
НУМЕРОТ е да фанете таксето далеч от гарата! Отивате на Сливница - 350-400 метра разходка, и тогава! Ако искате можете да додете До нас с трамвайче, и потом... Нагоре.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Звеневия написа:
[unknown] написа:Не съм сам. Идваме заедно с Ния. :-)
НУМЕРОТ е да фанете таксето далеч от гарата! Отивате на Сливница - 350-400 метра разходка, и тогава! Ако искате можете да додете До нас с трамвайче, и потом... Нагоре.
Тъй и ще направим. :-)

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Или някоя мартрутка. Сигурно има такава.
Звенения

Мнение от Звенения »

Remmivs написа:Или някоя мартрутка. Сигурно има такава.
Трябва да се прекачват, май... Ще стане мазаница...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:Или някоя мартрутка. Сигурно има такава.
Мисля, че няма директна. Или аз не виждам като хората :shy:

МАРШРУТНИ ЛИНИИ
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Според мен е най-разумно от гарата да се яхнете на трамвайче поне до центрото и от там - таксе. В обратната посока е лесно (би трябвало от хотела да ви викнат такси).
Свиркайте, ако имате проблем с ориентацията...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:Според мен е най-разумно от гарата да се яхнете на трамвайче поне до центрото и от там - таксе. В обратната посока е лесно (би трябвало от хотела да ви викнат такси).
Свиркайте, ако имате проблем с ориентацията...
ОК. Мерси. :-)

Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Абе ако хванат ОК Супертранс, не би трябвало да има проблеми и от гарата, ама знае ли човек...

Що не вземете да питате шОферите направо колко ще ви вземат и да не се разкарвате? Макар че временцето е що-годе хубавичко и става за разходка. :-)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

[unknown] написа:от ц. гара/автогара до кв. Симеоново и обратно до центъра? Щото го дават, че било на 10-15 мин. път с кола, ама мен ми се вижда на майната си това Симеоново. Ми, че то е извън шопландия, бе...:shocked:
Док, не че да ти се бъркам нещо ама.... как ще се прибирате по нощИте после...

И мерси за поканата вчера. Щях да те питам на бележки как и кога тръгвате, но ми е много много мътна точно въпросната вечер .... Ако може да си запазя правото да кажа по-късно твърдо?
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

Semiramis написа:
Док, не че да ти се бъркам нещо ама.... как ще се прибирате по нощИте после...

И мерси за поканата вчера. Щях да те питам на бележки как и кога тръгвате, но ми е много много мътна точно въпросната вечер .... Ако може да си запазя правото да кажа по-късно твърдо?
да бе и аз се замислих сега, защо избрахте този хотел? колко е на вечер?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: Док, не че да ти се бъркам нещо ама.... как ще се прибирате по нощИте после...
Е, стига де, тук сме запад, ама не Дивия :winkw:
Апропо, нощем придвижването е много по-лесно, че даже излиза по-евтино
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

ELBI написа:
snowprincess написа:такситата, които спират пред входа на новата автогара не режат глави, а взимат по нормална тарифа
Напоследък са се навъдили едни дето са много подобни на супертранс, но са големи ментета...
кат реша да идвам в Софето ша питам отново
или ще се примоля на един приятел с шантави колани в колата да доди да ме вземе:blum:
:-)
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:
ELBI написа:
или ще се примоля на един приятел с шантави колани в колата да доди да ме вземе:blum:
Той може да иде да ги вземе и ънкноун и Ния ... само да няма некво досадно съвещание/работа по това време (уж не планира, но ...). Ако и ти ще идваш, да му кажа да изчисти още по-добре седалката и коланчетата (слага ги сигурно да не бягаш :blum:)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

ELBI написа:
snowprincess написа:
ELBI написа:
Той може да иде да ги вземе и ънкноун и Ния ... само да няма некво досадно съвещание/работа по това време (уж не планира, но ...). Ако и ти ще идваш, да му кажа да изчисти още по-добре седалката и коланчетата (слага ги сигурно да не бягаш :blum:)
няма да идвам сега, някой друг път
аз и без колани пак няма бягам от теб, съкровище
но пък те наистина са ужасни - искаш/не искаш вързват те
за следващия път ще знам - от теб колани, от мен белезници:lol::blum:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:
ELBI написа:
snowprincess написа:
ELBI написа:
няма да идвам сега, някой друг път
аз и без колани пак няма бягам от теб, съкровище
но пък те наистина са ужасни - искаш/не искаш вързват те
за следващия път ще знам - от теб колани, от мен белезници:lol::blum:
Ооопс... и за какво ще ги ползваш, принцесо? Не си имала случай някой да се отдалечава след като те срещне, до колкото сте били в рамките на закона - нали? :cool:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Що не кажете кога пристигате и може да измислим нещо... :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Най-краткия път е: трамвай 9 и на крайната му спирка автобус 98...

Ама е девет дена път с камили.

Инак, ако ползвате таксита:
ОК Супертранс са много добри и евтини. Ако идвате с автобус, няма как да ги сбъркате, защото пред автогарата спират само от тях и са истински. Инак внимателно гледайте какво точно пише на предния капак на колата.
Няма да ви излъжат и в такси 1263. Мисля, че дори от хотела точно такова ще ви викнат.
Добри са тия за 1 евро.
Стават и Омега.
На друго избягвайте да се качвате.
Наистина е за предпочитане да си хванете такси. Инак трамвайчето и после автобусчето.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

абе Док, нали сме заедно, ние сме с кола, ама сигурно няма да я ползваме, предния път таксито от хотела до центъра ни вземаше 6лв средно, не е толкова далеч, не се притеснявай, по-добре да си разменим телефоните, за да се намерим в хотела :)), вие кога пристигате
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Публикувай отговор