Любопитно

Все същите
Аватар
vyara

Любопитно

Мнение от vyara »

Чували ли сте за този феномен

сомати
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Любопитно

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Чували ли сте за този феномен

сомати
Да. Това е от книгата, която четеш, нали?:-):winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

не бях чувала, много интересно, та чак невероятно ама щом казват
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

сомати
мисля, че калиостро беше споменавал за нещо подобно, но дали беше книга или филм :huhthink:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

сомати
И аз не го бях чувал...
Ама това "с помощта на някакъв нов японски уред" нещо многа така едно такова ми звучи :grin:
И въупште цялата статия...
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

сомати
Ти да не си общувала с колегата Милен? Шъ ти го обясни кат 2 и 2- 4, ако успеш да го изтърпиш разбира се! :winkw:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Не, но скоро гледах едно филмче, за японски монаси, които по специална "рецепта" се подготвят за мумуфикация приживе. Имаше пет-шест добре запазени и със записана история, живот, подготовка и тнт.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

сомати
Не бях чувала, но ми звучи доста зловещо.

Я си представи светът да се засели с нЕкви такива същества, чийто жизнен статус да не е виден на пръв поглед,
а да трябва да се устанавява с някакви японски машинарийки. :shocked:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Mila написа:

сомати

Я си представи светът да се засели с нЕкви такива същества, чийто жизнен статус да не е виден на пръв поглед,
:lol:
Най-интересното е, че има такива същества в състояние сомати в пещерите в Тибет. Служат за нещо като генофонд. Цивилизациите на земята многократно са били унищожавани по една или друга причина и тези "същества" както казваш възстановяват нещо, изграждано в продължение на милиони години, за да не бъде изгубено. Не са само човеци обаче, има и от лемурите, и от атлантите - расите преди нас.
Знам, че звучи налудничаво и като приказка, но подобни документирани факти показват, че това е възможно.
Оня ден казах на Рем за книгата, която чета - "От кого сме произлезли" на Мулдашев - руски учен. Та на когото му е интересно, може да хвърли едно око. :winkw:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

anhela написа:

сомати
Ти да не си общувала с колегата Милен? Шъ ти го обясни кат 2 и 2- 4, ако успеш да го изтърпиш разбира се! :winkw:
Не, но би било интересно. :winkw:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа:

сомати
мисля, че калиостро беше споменавал за нещо подобно, но дали беше книга или филм :huhthink:
Не то беше за един йога - Саи Баба.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:

сомати
Да. Това е от книгата, която четеш, нали?:-):winkw:
Да. Чела ли си я?
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сомати
Не. Много интересно. 10х
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Mila написа:

сомати

Най-интересното е, че има такива същества в състояние сомати в пещерите в Тибет. Служат за нещо като генофонд. Цивилизациите на земята многократно са били унищожавани по една или друга причина и тези "същества" както казваш възстановяват нещо, изграждано в продължение на милиони години, за да не бъде изгубено. Не са само човеци обаче, има и от лемурите, и от атлантите - расите преди нас.
Знам, че звучи налудничаво и като приказка, но подобни документирани факти показват, че това е възможно.
Оня ден казах на Рем за книгата, която чета - "От кого сме произлезли" на Мулдашев - руски учен. Та на когото му е интересно, може да хвърли едно око. :winkw:
Темата ми е любима, и все пак мисля, че ние сме на първо място духовни същества.
От тази гледна точка съхраняването на подобен "генофонд" ми се струва излишно. Формата рано или късно се изчерпва - краткият живот на клонингите е едно доказателство в подкрепа на тази теза.
jazz

Мнение от jazz »

ELBI написа:

сомати
Не. Много интересно. 10х
Ленин, Г.Димиров и други и те бяха така

файда няма

виж ако светиш, като умреш, някоя префърцунена звезда може да те

използва за нощна лампа
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Zmeu написа:
ELBI написа:

сомати
Не. Много интересно. 10х
Ленин, Г.Димиров и други и те бяха така

файда няма

използва за нощна лампа
Като ученици ни водиха в мавзолея - стори ми се ужасно - светещото лице на Димитров ми бе така зловещо... Останал ми е кофти спомен от тогава за тези мумифицирания...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Mila написа:
vyara написа:
Mila написа:

сомати

Темата ми е любима, и все пак мисля, че ние сме на първо място духовни същества.
От тази гледна точка съхраняването на подобен "генофонд" ми се струва излишно. Формата рано или късно се изчерпва - краткият живот на клонингите е едно доказателство в подкрепа на тази теза.
Всъщност и аз това се питам. Досега в книгата имаше само на едно място подобен въпрос - когато авторът разговаря с един тибетски лама, го пита защо е нужно да се съхраняват тези древни тела. Не може ли техният дух да се всели в друго тяло. И ламата отговори, че не може, тъй като този дух е пригоден за по-развито тяло и мозъкът на друго тяло няма да е достатъчно еволюирал и да е в състояние да създава нужните торсионни полета, с които всъщност да влияе на материалния свят. Явно не може все пак без материята, но каква е целта души с толкова много знания да идват от "висшия разум" и да се вселяват в човешките тела, за да започнат от нулата... Макар, че с предишните раси казват не е било така...
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Zmeu написа: Ленин, Г.Димиров и други и те бяха така

файда няма

използва за нощна лампа
Ох, бе, Змей, няма да те чета вече пък (фръц!), мнооооо ми пречиш да работя:rotfl24:
С това мое въображение си представих нощната лампа :rotfl24::rotfl24:
jazz

Мнение от jazz »

4avdar4e написа: С това мое въображение си представих нощната лампа :rotfl24::rotfl24:
аха

ако е мъж и като му друпнеш топките му светват очите

толкова изхвръкнали, че можеш да си ги насочваш

на където ти кеф
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Zmeu написа:
4avdar4e написа: С това мое въображение си представих нощната лампа :rotfl24::rotfl24:
аха

ако е мъж и като му друпнеш топките му светват очите

толкова изхвръкнали, че можеш да си ги насочваш

на където ти кеф
Много анимация гледаш май :lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Тамън да кажа кое ще му е ключето и Змей ме преварил.

А като стана дума за светещи очи имаше един виц - ходил някакъв в командировка и там любовница и т.н. малки спортни празници. Връща се жена му едвам го дочакала и го награбила и му спретнала още един вихрен карнавал. И става нашия пич на сутринта, отива да се бръсне и в огледалото вижда, че едното око му свети в оранжев оттенък. Бре като се притеснил този човек и право при офталмолога. А оня братче шах с пешката!!! Никога не бил виждал подобно чудо. И консултации по дръжката и чудо. Докато накрая не отишъл при един професор в клиниката и му разказал. Връщат се двамата с офталмолога при пациента и професорът от вратата вика

- Къде е тоя дето му свети окото? Я веднага да си свалите панталоните и бельото!

Нашият човек в пълен шаш сваля всичко, професорът ми хваща в шепа топките и ги премерва на тежена докато му гледа в окото.

- Абе, момче! Какво си правил бе!? Свети ти резервата!!!
jazz

Мнение от jazz »

vyara написа: Много анимация гледаш май :lol:
не само :lol:
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Най-интересното е, че има такива същества в състояние сомати в пещерите в Тибет. Служат за нещо като генофонд. Цивилизациите на земята многократно са били унищожавани по една или друга причина и тези "същества" както казваш възстановяват нещо, изграждано в продължение на милиони години, за да не бъде изгубено. Не са само човеци обаче, има и от лемурите, и от атлантите - расите преди нас.
Нещо като ноев ковчег!
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
Всъщност и аз това се питам. Досега в книгата имаше само на едно място подобен въпрос - когато авторът разговаря с един тибетски лама, го пита защо е нужно да се съхраняват тези древни тела. Не може ли техният дух да се всели в друго тяло. И ламата отговори, че не може, тъй като този дух е пригоден за по-развито тяло и мозъкът на друго тяло няма да е достатъчно еволюирал и да е в състояние да създава нужните торсионни полета, с които всъщност да влияе на материалния свят. Явно не може все пак без материята, но каква е целта души с толкова много знания да идват от "висшия разум" и да се вселяват в човешките тела, за да започнат от нулата... Макар, че с предишните раси казват не е било така...
Сичин описва нещо подобно, дългия път на създаването на човека. Експерименти, експерименти, експерименти с най-различни видове, като под дух разбира генетичният материал от извън земен произход...най-удачен се оказва примата хомохабилис(сръчният човек), с това потвържава и библейската, и еволюционната теория, като в същото време хвърля светлина и върху факта, че от хомоеректус(изправения) до хомохабилис са изминали милиони години, а от последния до появата на съвремения човек периода е толкова кратък, че се равнява на мигане с очи - нещо е форсирало процеса. Не са лишени от логика думите на лама-та...има само една разлика в теориите, Сичин не говори за "души" и вселяване, а за регрес при хората, хората са неспособни да оползотворят потенциала си и постепенно деградират, за това в определен интервал от време се появяват месии - духовни водачи, които се опитват да върнат човечеството в пътя.:grin: Откачено нали - ама и Галилей май е имал проблем с разбирането, не са му повярвали от раз.:grin:
Публикувай отговор