Мускулна треска

Все същите
Аватар
dianaxs

Мускулна треска

Мнение от dianaxs »

Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
дид
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Мускулна треска

Мнение от Ън »

dianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
Vit "С" три пъти по 3-4 табл. Раздвижване.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

dianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
Алкохол е трябвало, а аспирина - на сутринта.
Наздраве :cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Комбинирай и трите неща: Вечерта добре се почерпваш, а сутринта аспирин и витамин С...
Но най-доброто лекарство за мускулната треска е движението...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
dianaxs

Мнение от dianaxs »

сър Айвънхоу написа:Комбинирай и трите неща: Вечерта добре се почерпваш, а сутринта аспирин и витамин С...
Но най-доброто лекарство за мускулната треска е движението...
От утре ще се разходя с колелото си,ще комбнирам :-)приятели
дид
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

как може жени да са хамали
боже тоя свят отива на пущиняк :lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:grin: питай хората с опит
идете да и помогнете и за подреждането и ще ви мине мускулната ...
аз лично така се лекувам
І

Мнение от І »

Semiramis написа: :grin: питай хората с опит
идете да и помогнете и за подреждането и ще ви мине мускулната ...
аз лично така се лекувам
Б@си! :shocked: Хората са измислили сеха преди да ги изгонят от Рая още.. А ти, маймунски подходи... "работи за да станеш човек". :lol:
:harhar:
Аватар
B-52

Мнение от B-52 »

На последните страници на "Капитал" има една обява - "Студенти-хамали".. гледам я от поне 10 години. Значи смятай какъв бизнес е.. те разни други банки обират.. мухльовци :grin:
всеки шут отзад - крачка напред :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Съвети - много. Да бе поискала помощ предварително, можеше да не си разглобена сега :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

B-52 написа:На последните страници на "Капитал" има една обява - "Студенти-хамали".. гледам я от поне 10 години. Значи смятай какъв бизнес е.. те разни други банки обират.. мухльовци :grin:
хохохо
мога да препоръчам едни
последния път като се местих /дай Боже няколко години спокойствие/ си наех от тия същите, щото голямо разстояние и много багаж... и на приятелите да им останат сили за сех ..

:grin:
Толкова човека, толкова пари, такъв транспорт, за толкова време ще свършим... И в нашата кола ще пътуват двама от "студентите", леко поостарели. Два часа в едната посока. Да, ама не. Тръгнахме и на втория завой по-главния вика: Извинявайте, ама колата да не е под наем... На четвъртия - може ли по-бавно, на шестия поде тънко разговор за жените-шофьори. Да го бяхме свалили тука още. Викам ти нещо против жените ли имаш, той: абе не, просто ми става лошо по завоите. -Що тръгна тогава? - Щото съм главния организатор. Спирахме през 15 мин за по 10 мин почивка... :grin: леко така закъсняхме..леко този почна да се притеснява, че няма да смогнем с това темпо, и взе че му стана още по-зле. Полегнал на задната седалка, пребледнял, пъшка, другия му мери пулса ... Изкарахме си всичкия акъл, в интерес на истината. Ставало ли ти е така друг път? - Да, ама от един-два валидола ми минава, тва, вика, е от нерви... Айде търси по пътя селце с аптека ... За багажа се притеснявал. Успокоих го че няма да викам, че няма пиано, че съм се местила и друг път ... и Купих валидол накрая, обаче . :grin: бил му смъкнал кръвното и надморската височина му идвала зле... Спирахме за кафе, но почна да му прескача сърцето от него.. Как да е. Стигнахме, натовариха, всичко точно. Викам си - на всеки се случва, здравето е крехко нещо. По обратния път само разговори за сех, за да не гледа завоите. Спряхме да хапнем в едно ресторантче по пътя и ..тука вече разбрах защо има толкова насилие по земята. С влизането тоя пита: Шкембе чорба дали имате, хехе..имате, супер..и повечко оцетче и чесън да ми донесете... :grin: пийнал си бил, гада с гад, предната вечер...повечко така, а аз умирам от притеснение, че ще пукне... Идваше ми да го удуша, честно...

Иначе фирмата беше точна, просто аз издърпах най-дългото пак
Аватар
B-52

Мнение от B-52 »

хахахахах
лелеее.. много се смях :rotfl24::rotfl24:
всеки шут отзад - крачка напред :)
Публикувай отговор