Мускулна треска
Мускулна треска
Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
дид
Re: Мускулна треска
Vit "С" три пъти по 3-4 табл. Раздвижване.dianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Piqndurnik
Алкохол е трябвало, а аспирина - на сутринта.dianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
Наздраве 
- сър Айвънхоу
Комбинирай и трите неща: Вечерта добре се почерпваш, а сутринта аспирин и витамин С...
Но най-доброто лекарство за мускулната треска е движението...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
От утре ще се разходя с колелото си,ще комбнирамсър Айвънхоу написа:Комбинирай и трите неща: Вечерта добре се почерпваш, а сутринта аспирин и витамин С...
дид
как може жени да са хамалиdianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
боже тоя свят отива на пущиняк
dianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
идете да и помогнете и за подреждането и ще ви мине мускулната ...
аз лично така се лекувам
Б@си!Semiramis написа:питай хората с опит
идете да и помогнете и за подреждането и ще ви мине мускулната ...
аз лично така се лекувам
Съвети - много. Да бе поискала помощ предварително, можеше да не си разглобена сегаdianaxs написа:Вчера помагах на една приятелка да и изнесем целия апартамент.Комбинацията беше весела.Три жени и петима мъже.Няколко буса за пренасяне на багажа, после разтоварване.Чуствам се разглобена, нито аспирин, нито Арника ми действа.Може ли да мипомгнете със съвет.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
хохохоB-52 написа:На последните страници на "Капитал" има една обява - "Студенти-хамали".. гледам я от поне 10 години. Значи смятай какъв бизнес е.. те разни други банки обират.. мухльовци
мога да препоръчам едни
последния път като се местих /дай Боже няколко години спокойствие/ си наех от тия същите, щото голямо разстояние и много багаж... и на приятелите да им останат сили за сех ..
Толкова човека, толкова пари, такъв транспорт, за толкова време ще свършим... И в нашата кола ще пътуват двама от "студентите", леко поостарели. Два часа в едната посока. Да, ама не. Тръгнахме и на втория завой по-главния вика: Извинявайте, ама колата да не е под наем... На четвъртия - може ли по-бавно, на шестия поде тънко разговор за жените-шофьори. Да го бяхме свалили тука още. Викам ти нещо против жените ли имаш, той: абе не, просто ми става лошо по завоите. -Що тръгна тогава? - Щото съм главния организатор. Спирахме през 15 мин за по 10 мин почивка...
Иначе фирмата беше точна, просто аз издърпах най-дългото пак