Аман!

Все същите
Аватар
Мнемозина

Аман!

Мнение от Мнемозина »

Не че го харесвах толкова,

ама защо трябва да стават такива работи?

:(
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Бог да го прости!
Мамка му и алкохол! Както се казваше в едно предаване не помня вече къде "ако алкохолът беше измислен тези дни никога нямаше да получи лиценз за продажба".
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Заради алкохол и бясно шофиране

Мнение от Ън »

в Пловдив само за миналата седмица има шест трупа. И все млади хора. :(
Виж тук и тук. Прави са от КАТ като казват, че това е война... :(
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Да, Бог да го прости!

Така се ядосах, че забравих... :shy:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Re: Аман!

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:Не че го харесвах толкова,

Каквото търсил - намерил!
Царство му небесно!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Оня ден фащам с половин ухо информация по ТВ-то: на не-знам-коя-си американска много известна актриса баща й току-що излязъл от затвора с присъда 2 години за каране в пияно състояние.
Та, така братя и сестри, време е за частни затвори (примерно, пък и наскоро с Докторка и Питката я дъфкахме тая тема) и за по-сериозни наказания за шофьорите с алкохол и дрога в кръвта...

Харесвах Кембъла (Мнемо, явно си падам по хулиганите в културата:winkw:), Бог да го прости...

П.П. Чудя се, оцелелият шофьор, тоя с 1,2 промила, как ще живее нататък???
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

Мнемозина написа:Не че го харесвах толкова,

Бог да го прости, и аз не го харесвах или по-точно не го познавах изотблизо ... не съм го слушала, освен един път минавайки покрай ТВ ...

Абе, тъпа работа. Снощи по новините чух. Жалко, за всеки млад човек отишъл си по този начин.

Като слушах - Мерцеден едикъвси - шофьора с 1,2 промила алкохол. Не е много, но явно достатъчно да ти забави реакициите.
Е добре, мамка му, като караш Мерцедес и като ти се пие, нямаш ли 10 лева да се прибереш с такси !?

.....
.....
.....
Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

woman eur написа: Бог да го прости, и аз не го харесвах или по-точно не го познавах изотблизо ... не съм го слушала, освен един път минавайки покрай ТВ ...

Абе, тъпа работа. Снощи по новините чух. Жалко, за всеки млад човек отишъл си по този начин.

Като слушах - Мерцеден едикъвси - шофьора с 1,2 промила алкохол. Не е много, но явно достатъчно да ти забави реакициите.
Е добре, мамка му, като караш Мерцедес и като ти се пие, нямаш ли 10 лева да се прибереш с такси !?

.....
.....
.....
Всеки си мисли, че няма на него да му се случи...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Wishes написа:

Аз вече не си го мисля. Сега карам с макс. 90км/ч. извън града.

Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

[unknown] написа:
Wishes написа:

Аз вече не си го мисля. Сега карам с макс. 90км/ч. извън града.
Ами хубаво, така и трябва да е. Лошото е, че има много други, заради които пострадват и невинни...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Wishes написа:

Ами хубаво, така и трябва да е. Лошото е, че има много други, заради които пострадват и невинни...
Миналата година ме спират катаджии в града за превишена скорост. Карах с 60- 65км/ч. Тъкмо ми искат документите и покрай нас профучава един мотор най- малко със 100км/ч...
Аз му казвам на полицая:
- Що не го спряхте тоя???
А ченгезавъра ми вика:
- Ми, спри го ти, ако можеш.
:shocked: :shocked: :shocked:

Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

[unknown] написа: Миналата година ме спират катаджии в града за превишена скорост. Карах с 60- 65км/ч. Тъкмо ми искат документите и покрай нас профучава един мотор най- малко със 100км/ч...
Аз му казвам на полицая:
- Що не го спряхте тоя???
А ченгезавъра ми вика:
- Ми, спри го ти, ако можеш.
:shocked: :shocked: :shocked:
Големи тъпаци са...:(
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Харесвах Кембъла (Мнемо, явно си падам по хулиганите в културата:winkw:), Бог да го прости...
Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган. :shocked:
Изглеждаше ми интелигентен човек, и според мен му липсваше достатъчно арогантност, за да е истински хулиган.
Но това са повърхностни впечатления, разбира се, не съм се втренчвала. Като че ли най-ясно си го спомням като беше при Слави. Почти му каза, че се е продал... и не му го каза.

Както и да е. Бог да го прости.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган. :shocked:
Изглеждаше ми интелигентен човек, и според мен му липсваше достатъчно арогантност, за да е истински хулиган.
Ами аз си го спомням от ония начални години, когато с Волгин и Карбовски правеха езикова революция в ефира :grin:
Специално Кембъла владееше до съвършенство словесната еквилибристика на границата на възвишеното и езика от Сточна гара ...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган. :shocked:
Ами аз си го спомням от ония начални години, когато с Волгин и Карбовски правеха езикова революция в ефира :grin:
Специално Кембъла владееше до съвършенство словесната еквилибристика на границата на възвишеното и езика от Сточна гара ...
А, това - да. Аз този период съм го попропуснала. Наблюденията ми са от по-късно време. Но очевидно ми е дразнил нещо в мозъка, след като се чудя сега що за човек... беше. :(
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа:
Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган. :shocked:
Но това са повърхностни впечатления, разбира се, не съм се втренчвала. Като че ли най-ясно си го спомням като беше при Слави. Почти му каза, че се е продал... и не му го каза.

Както и да е. Бог да го прости.
и аз не го възприемам като хулиган, не съм му обръщала специално внимание, но ми беше симпатичен и по някакъв начин ме привличаше, не съм го слдела отблизо, но ми е много тъпо откакто чух, странното е, че в първия момент ме жегна така сякаш това се е случило с моя роднина. :crying:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Заради алкохол и бясно шофиране

Мнение от сър Айвънхоу »

[unknown] написа:в Пловдив само за миналата седмица има шест трупа. И все млади хора. :(
Прави са от КАТ като казват, че това е война... :(
То си беше война и преди "демокрацията", ама сега доби мащаби на световна вече...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Публикувай отговор