ама защо трябва да стават такива работи?
Аман!
Заради алкохол и бясно шофиране
в Пловдив само за миналата седмица има шест трупа. И все млади хора. 
Виж тук и тук. Прави са от КАТ като казват, че това е война...
Виж тук и тук. Прави са от КАТ като казват, че това е война...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Re: Аман!
Каквото търсил - намерил!
Царство му небесно!
Оня ден фащам с половин ухо информация по ТВ-то: на не-знам-коя-си американска много известна актриса баща й току-що излязъл от затвора с присъда 2 години за каране в пияно състояние.
Та, така братя и сестри, време е за частни затвори (примерно, пък и наскоро с Докторка и Питката я дъфкахме тая тема) и за по-сериозни наказания за шофьорите с алкохол и дрога в кръвта...
Харесвах Кембъла (Мнемо, явно си падам по хулиганите в културата:winkw:), Бог да го прости...
П.П. Чудя се, оцелелият шофьор, тоя с 1,2 промила, как ще живее нататък???
Та, така братя и сестри, време е за частни затвори (примерно, пък и наскоро с Докторка и Питката я дъфкахме тая тема) и за по-сериозни наказания за шофьорите с алкохол и дрога в кръвта...
Харесвах Кембъла (Мнемо, явно си падам по хулиганите в културата:winkw:), Бог да го прости...
П.П. Чудя се, оцелелият шофьор, тоя с 1,2 промила, как ще живее нататък???
Бог да го прости, и аз не го харесвах или по-точно не го познавах изотблизо ... не съм го слушала, освен един път минавайки покрай ТВ ...
Абе, тъпа работа. Снощи по новините чух. Жалко, за всеки млад човек отишъл си по този начин.
Като слушах - Мерцеден едикъвси - шофьора с 1,2 промила алкохол. Не е много, но явно достатъчно да ти забави реакициите.
Е добре, мамка му, като караш Мерцедес и като ти се пие, нямаш ли 10 лева да се прибереш с такси !?
.....
.....
.....

Всеки си мисли, че няма на него да му се случи...woman eur написа: Бог да го прости, и аз не го харесвах или по-точно не го познавах изотблизо ... не съм го слушала, освен един път минавайки покрай ТВ ...
Абе, тъпа работа. Снощи по новините чух. Жалко, за всеки млад човек отишъл си по този начин.
Като слушах - Мерцеден едикъвси - шофьора с 1,2 промила алкохол. Не е много, но явно достатъчно да ти забави реакициите.
Е добре, мамка му, като караш Мерцедес и като ти се пие, нямаш ли 10 лева да се прибереш с такси !?
.....
.....
.....
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аз вече не си го мисля. Сега карам с макс. 90км/ч. извън града.Wishes написа:
Всеки си мисли, че няма на него да му се случи...

Ами хубаво, така и трябва да е. Лошото е, че има много други, заради които пострадват и невинни...[unknown] написа:Аз вече не си го мисля. Сега карам с макс. 90км/ч. извън града.Wishes написа:
Всеки си мисли, че няма на него да му се случи...
Миналата година ме спират катаджии в града за превишена скорост. Карах с 60- 65км/ч. Тъкмо ми искат документите и покрай нас профучава един мотор най- малко със 100км/ч...Wishes написа:
Ами хубаво, така и трябва да е. Лошото е, че има много други, заради които пострадват и невинни...
Аз му казвам на полицая:
- Що не го спряхте тоя???
А ченгезавъра ми вика:
- Ми, спри го ти, ако можеш.

Големи тъпаци са...[unknown] написа: Миналата година ме спират катаджии в града за превишена скорост. Карах с 60- 65км/ч. Тъкмо ми искат документите и покрай нас профучава един мотор най- малко със 100км/ч...
Аз му казвам на полицая:
- Що не го спряхте тоя???
А ченгезавъра ми вика:
- Ми, спри го ти, ако можеш.
![]()
![]()
Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган.4avdar4e написа:
Изглеждаше ми интелигентен човек, и според мен му липсваше достатъчно арогантност, за да е истински хулиган.
Но това са повърхностни впечатления, разбира се, не съм се втренчвала. Като че ли най-ясно си го спомням като беше при Слави. Почти му каза, че се е продал... и не му го каза.
Както и да е. Бог да го прости.
Panta rhei...
Ами аз си го спомням от ония начални години, когато с Волгин и Карбовски правеха езикова революция в ефираМнемозина написа: Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган.
Изглеждаше ми интелигентен човек, и според мен му липсваше достатъчно арогантност, за да е истински хулиган.
Специално Кембъла владееше до съвършенство словесната еквилибристика на границата на възвишеното и езика от Сточна гара ...
А, това - да. Аз този период съм го попропуснала. Наблюденията ми са от по-късно време. Но очевидно ми е дразнил нещо в мозъка, след като се чудя сега що за човек... беше.4avdar4e написа:Ами аз си го спомням от ония начални години, когато с Волгин и Карбовски правеха езикова революция в ефираМнемозина написа: Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган.
Специално Кембъла владееше до съвършенство словесната еквилибристика на границата на възвишеното и езика от Сточна гара ...
Panta rhei...
и аз не го възприемам като хулиган, не съм му обръщала специално внимание, но ми беше симпатичен и по някакъв начин ме привличаше, не съм го слдела отблизо, но ми е много тъпо откакто чух, странното е, че в първия момент ме жегна така сякаш това се е случило с моя роднина.Мнемозина написа:
Аз пък Кембъла не можах да го видя като хулиган.
Но това са повърхностни впечатления, разбира се, не съм се втренчвала. Като че ли най-ясно си го спомням като беше при Слави. Почти му каза, че се е продал... и не му го каза.
Както и да е. Бог да го прости.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Re: Заради алкохол и бясно шофиране
То си беше война и преди "демокрацията", ама сега доби мащаби на световна вече...[unknown] написа:в Пловдив само за миналата седмица има шест трупа. И все млади хора.
Прави са от КАТ като казват, че това е война...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao