Губим
- Green Light
Губим
Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Главите са наведени. Кафето е противно, по радиото свирят тъпи песни. Слънцето грее за другите. Губим
Главите са наведени. Кафето е противно, по радиото свирят тъпи песни. Слънцето грее за другите. Губим
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Губим
Какво коментираш, драги?:blink::shocked:Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Моля за извинение, но аз съм извън времето и.......спорта:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
А когато губим не знаем, какво печелим т.е. отбора губи, но 3о4о печели, защото Грийн споделя студеното слънце с нас по неговия неподражаем начин.Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Слънцето грее за другите. Губим[/quote]
...а "другите" останаха в Неделя. а днес е понеделник:crying:
...а "другите" останаха в Неделя. а днес е понеделник:crying:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Случва се...
... и в най-добрите английски семейства.
Добра ръка при следващото раздаване, ти (ви) желая...
ПС. И ние сме в края не тежък мач, само дето не знаем кога ще ни свирят финала
Добра ръка при следващото раздаване, ти (ви) желая...
ПС. И ние сме в края не тежък мач, само дето не знаем кога ще ни свирят финала
Рядко човек научава нещо от победите.
Ценни са такива загуби. Намираш себе си.
Наздраве!

Наздраве!
"нашият"...Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Нашият Грийни... Ще ти стане ли по-хубаво, ако ти кажа, че пак много добре си го написал. Не? Добре. И по-гърба няма да те потупвам. Целувка може ли... за героя:shy:? Не? Бейби не дава? Ми какво да ти кажа тогава, бе Грийни....
Ся да го пусна ли или да го трийна?....
Пуск...
- Green Light
Хаджи Димитър създаде прецедент. Така че, целувките за падналите в боя са разрешени по закон. Трябва да проверя дали не бяха задължителниvyara написа:"нашият"...Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Нашият Грийни... Ще ти стане ли по-хубаво, ако ти кажа, че пак много добре си го написал. Не? Добре. И по-гърба няма да те потупвам. Целувка може ли... за героя:shy:? Не? Бейби не дава? Ми какво да ти кажа тогава, бе Грийни....
Ся да го пусна ли или да го трийна?....
Пуск...
- Green Light
Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.frisky lioness написа: Какво коментираш, драги?:blink::shocked:
Моля за извинение, но аз съм извън времето и.......спорта:shy:
Кроя планове в момента, как да хвана влак, който замина, а аз съм пеша. Може да спре тока, кво
съжалявам да го чуя; така или иначе труда, който си вложил, може да бъде използван другадеGreen Light написа: Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.
Кроя планове в момента, как да хвана влак, който замина, а аз съм пеша. Може да спре тока, кво
успех нататък!:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Защо ли имам усещането, че ти дълбоко в себе си беше готов за това????Green Light написа: Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.
Не че е много успокояващо, но като че ли си имаше едно-две наум
Аре, презаверявай билета и се меткай на следващия трен
- Green Light
Re: Рядко човек научава нещо от победите.
Засега само търся. Имаше някъде из тая пустош надпис ли беше, глас ли, кво ли беше- "Никога не се отказвай". Май, девиз ми беше хаха..Remmivs написа:Ценни са такива загуби. Намираш себе си.
Наздраве!
Е са ще пийна още едно кафе и гледайте кво става- тва е майтап, нямам настроение за бой. Утре
Съжалявам.Green Light написа: Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.
Дано бързо ти отмине горчилката.
Неочакваното добро винаги дебне зад ъгъла.
Panta rhei...
Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
твоето си стои някъде другаде
ще му дойде и реда, и времето.
на мен не ми помага особено като си го казвам на себе си, но почти винаги се оказва вярно.
успех
- Green Light
Тва е верно Калиостро. Представи си техният отбор да се издъни. Идва журито и вика. Извинявайте! Грешка стана, вие печелите, елате, много ви молим! И тогава аз, стъпил на почетната стълбичка с микрофони насочени към мен, ще погледна техният капитан. Ще направя артистична пауза, всички шумове ще заглъхнат. Тогава, обещавам ти, с апломб ще кажа в тишината "Палачинката - винаги - се обръща" И под взрив аплодисменти на тълпата ще вдигна купатаcaliostro написа:палачинката винаги се обръща
- Пипилота Шантиклер
Green Light написа:Тва е верно Калиостро. Представи си техният отбор да се издъни. Идва журито и вика. Извинявайте! Грешка стана, вие печелите, елате, много ви молим! И тогава аз, стъпил на почетната стълбичка с микрофони насочени към мен, ще погледна техният капитан. Ще направя артистична пауза, всички шумове ще заглъхнат. Тогава, обещавам ти, с апломб ще кажа в тишината "Палачинката - винаги - се обръща" И под взрив аплодисменти на тълпата ще вдигна купатаcaliostro написа:палачинката винаги се обръща
а може би са най-сладки когато вече така са те насинили от ритане че не си сигурен нито дали си на почетна стълбичка нито дали това в ръката ти е микрофон ли е или ......абе карай, палачинките наистина винаги се обръщат и в единия и в другия случай:lol:
- Green Light
ХАХАХАХАПипилота Шантиклер написа:Green Light написа:Тва е верно Калиостро. Представи си техният отбор да се издъни. Идва журито и вика. Извинявайте! Грешка стана, вие печелите, елате, много ви молим! И тогава аз, стъпил на почетната стълбичка с микрофони насочени към мен, ще погледна техният капитан. Ще направя артистична пауза, всички шумове ще заглъхнат. Тогава, обещавам ти, с апломб ще кажа в тишината "Палачинката - винаги - се обръща" И под взрив аплодисменти на тълпата ще вдигна купатаcaliostro написа:палачинката винаги се обръщапрекрасни моменти са тия
а може би са най-сладки когато вече така са те насинили от ритане че не си сигурен нито дали си на почетна стълбичка нито дали това в ръката ти е микрофон ли е или ......абе карай, палачинките наистина винаги се обръщат и в единия и в другия случай:lol:
- Пипилота Шантиклер
Ако разбирам правилно, Грийн, ти си дал всичко от себе си, но играта на другия отбор е била груба, нечестна, а и съдията както винаги е бил *...ст. Така че утеха може да ти бъде това - че не си слязъл до тяхното ниво. Загубил си с чест в нечестен двубой. Не си спечелил с цената на всичко.
Освен това времето всичко изважда наяве.
Не го мисли повече, тури му пепел.
Освен това времето всичко изважда наяве.
Не го мисли повече, тури му пепел.
- Green Light
- Пипилота Шантиклер
Уф! Изказал съм се
неподготвен. Пустата му дървена философия ми е като проклятие...
Съжалявам да го чуя, братко. Не знам защо си мислех, че говориш за Славия.
Обаче знам, че никога не се предаваш!
Бе не знам с какво се занимаваш точно, май си нейде из дебрите технически, ама що имам чуството, че жанра ти е друг...Green Light написа:Тва е верно Калиостро. Представи си техният отбор да се издъни. Идва журито и вика. Извинявайте! Грешка стана, вие печелите, елате, много ви молим! И тогава аз, стъпил на почетната стълбичка с микрофони насочени към мен, ще погледна техният капитан. Ще направя артистична пауза, всички шумове ще заглъхнат. Тогава, обещавам ти, с апломб ще кажа в тишината "Палачинката - винаги - се обръща" И под взрив аплодисменти на тълпата ще вдигна купатаcaliostro написа:палачинката винаги се обръща
Цък, цък, да бех редактор на некое лайф-стаил списание, веднага щях да те придърпам.
Да земеш да се пробваш някъде с писаниците си, а?
- Green Light
...Та некой редактор да ми каже - Бе ти, що не земеш да се пробваш нещо техническо...pocti_bezobidna написа:Бе не знам с какво се занимаваш точно, май си нейде из дебрите технически, ама що имам чуството, че жанра ти е друг...
Цък, цък, да бех редактор на некое лайф-стаил списание, веднага щях да те придърпам.
Да земеш да се пробваш някъде с писаниците си, а?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ти за синусоидата чувал ли си? Радвай се, щом си "долу", значи тръгваш нагоре!!!Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Green Light
Бе ти луд ли си бе?Green Light написа: Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.
Green Light написа:В Хулите пише кой ли не. Пълно е с графомани...pocti_bezobidna написа:
Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.
Ей сега отивам да видя!![]()
Забел. той горе дава газ, поради липса на по-подходящ:shy:
- Dark Angel
Грийн, я сЪ стегни
ще мине и това, а следващия път ще се бориш като звяр 
ПП/ мен конкуренцията как ме омачква на моменти.......не е истина просто
ПП/ мен конкуренцията как ме омачква на моменти.......не е истина просто
- Green Light
Re: Уф! Изказал съм се
Ей, ч! Славия бие трети кръг подред. В събота нашокахме пловдивчни. Иде, иде ред на Варна. Схрус!Remmivs написа:неподготвен. Пустата му дървена философия ми е като проклятие...
- Green Light
Ей, не ща, бе! Молим, наистина! После ще кажа.vyara написа:Бе ти луд ли си бе?Green Light написа: Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.Бързо казвай къде да гласуваме. Бързо!
Green Light написа:E, браво, бе, не малко, много трябва да те е срамpocti_bezobidna написа:
Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.![]()
Вместо да притичаме, да ти направим агитка и бурно да ръкоплещим, ти се криеш.
Марш в ъгъла и да кажеш после къде се гласува!!!!
Ей затва губиш мачовете, мой човек.Green Light написа:Ей, не ща, бе! Молим, наистина! После ще кажа.vyara написа:Бе ти луд ли си бе?Green Light написа: Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.Бързо казвай къде да гласуваме. Бързо!
Другите нямат ли агитки? Имаааат!
Аре беееее, кажи беееее. Да неутрализираме другите агитки и да останат гласовете на безпристрастните. Аре, казвай!!!!!!!!!