Губим

Все същите
Аватар
Green Light

Губим

Мнение от Green Light »

Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Главите са наведени. Кафето е противно, по радиото свирят тъпи песни. Слънцето грее за другите. Губим
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Губим

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
Главите са наведени. Кафето е противно, по радиото свирят тъпи песни. Слънцето грее за другите. Губим
Какво коментираш, драги?:blink::shocked:

Моля за извинение, но аз съм извън времето и.......спорта:shy:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол. Съдията свири край, техния отбор се поздравява, смях потупване по гърбовете, нашият е с натежали крака. Много важен мач. Подготовката беше сурова и мача се игра продължително, в мъгла и леден дъжд. Губим след съдийски грешки, груба игра и всичките им голове идват след нечестни дузпи. Не ни се играе повече. Чакат ни още срещи, първенството тепърва почва, но сега ще играем насила.
А когато губим не знаем, какво печелим т.е. отбора губи, но 3о4о печели, защото Грийн споделя студеното слънце с нас по неговия неподражаем начин.:winkw:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Слънцето грее за другите. Губим[/quote]
...а "другите" останаха в Неделя. а днес е понеделник:crying:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
annonymus

Случва се...

Мнение от annonymus »

... и в най-добрите английски семейства.
Добра ръка при следващото раздаване, ти (ви) желая...

ПС. И ние сме в края не тежък мач, само дето не знаем кога ще ни свирят финала
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Рядко човек научава нещо от победите.

Мнение от Remmivs »

Ценни са такива загуби. Намираш себе си.

Наздраве!

:coffee:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

"нашият"... :winkw:
Нашият Грийни... Ще ти стане ли по-хубаво, ако ти кажа, че пак много добре си го написал. Не? Добре. И по-гърба няма да те потупвам. Целувка може ли... за героя:shy:? Не? Бейби не дава? Ми какво да ти кажа тогава, бе Грийни....

Ся да го пусна ли или да го трийна?.... :roll:
Пуск...
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
"нашият"... :winkw:
Нашият Грийни... Ще ти стане ли по-хубаво, ако ти кажа, че пак много добре си го написал. Не? Добре. И по-гърба няма да те потупвам. Целувка може ли... за героя:shy:? Не? Бейби не дава? Ми какво да ти кажа тогава, бе Грийни....

Ся да го пусна ли или да го трийна?.... :roll:
Пуск...
Хаджи Димитър създаде прецедент. Така че, целувките за падналите в боя са разрешени по закон. Трябва да проверя дали не бяха задължителни
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

да не си залагал в еврофутбол ? :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа: Какво коментираш, драги?:blink::shocked:

Моля за извинение, но аз съм извън времето и.......спорта:shy:
Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.
Кроя планове в момента, как да хвана влак, който замина, а аз съм пеша. Може да спре тока, кво
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Споко
Ще изгрее слънце и на твоята улица
Или както казва Рем - не е важно колко пъти си падал... важното е, че след всяко падане си ставал (свободен превод :grin:)
Може ли аз да се огранича с потупване по рамото, щото да тъ цаливам некакси не ми иде отвътре? :grin::grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.
Кроя планове в момента, как да хвана влак, който замина, а аз съм пеша. Може да спре тока, кво
съжалявам да го чуя; така или иначе труда, който си вложил, може да бъде използван другаде

успех нататък!:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Мойте си игри, не е спорт. Иначе казано издърпаха ми столчето, откраднаха ми договора, плеснаха ме през ръцете, подхлъзнаха ме, преметнаха ме. Загубих нещо за което работя от октомври.
Защо ли имам усещането, че ти дълбоко в себе си беше готов за това????
Не че е много успокояващо, но като че ли си имаше едно-две наум :(

Аре, презаверявай билета и се меткай на следващия трен :grin:
Аватар
Green Light

Re: Рядко човек научава нещо от победите.

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:Ценни са такива загуби. Намираш себе си.

Наздраве!

:coffee:
Засега само търся. Имаше някъде из тая пустош надпис ли беше, глас ли, кво ли беше- "Никога не се отказвай". Май, девиз ми беше хаха..
Е са ще пийна още едно кафе и гледайте кво става- тва е майтап, нямам настроение за бой. Утре
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

палачинката винаги се обръща
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Съжалявам.
Дано бързо ти отмине горчилката.
Неочакваното добро винаги дебне зад ъгъла. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:-) споко, най-вероятно си се разминал с много гадости, нерви и проблеми
твоето си стои някъде другаде
ще му дойде и реда, и времето.
на мен не ми помага особено като си го казвам на себе си, но почти винаги се оказва вярно.
успех
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:палачинката винаги се обръща
Тва е верно Калиостро. Представи си техният отбор да се издъни. Идва журито и вика. Извинявайте! Грешка стана, вие печелите, елате, много ви молим! И тогава аз, стъпил на почетната стълбичка с микрофони насочени към мен, ще погледна техният капитан. Ще направя артистична пауза, всички шумове ще заглъхнат. Тогава, обещавам ти, с апломб ще кажа в тишината "Палачинката - винаги - се обръща" И под взрив аплодисменти на тълпата ще вдигна купата
Аватар
Пипилота Шантиклер

Мнение от Пипилота Шантиклер »

Green Light написа:
Тва е верно Калиостро. Представи си техният отбор да се издъни. Идва журито и вика. Извинявайте! Грешка стана, вие печелите, елате, много ви молим! И тогава аз, стъпил на почетната стълбичка с микрофони насочени към мен, ще погледна техният капитан. Ще направя артистична пауза, всички шумове ще заглъхнат. Тогава, обещавам ти, с апломб ще кажа в тишината "Палачинката - винаги - се обръща" И под взрив аплодисменти на тълпата ще вдигна купата
:-) прекрасни моменти са тия
а може би са най-сладки когато вече така са те насинили от ритане че не си сигурен нито дали си на почетна стълбичка нито дали това в ръката ти е микрофон ли е или ......абе карай, палачинките наистина винаги се обръщат и в единия и в другия случай:lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пипилота Шантиклер написа:
Green Light написа:
:-) прекрасни моменти са тия
а може би са най-сладки когато вече така са те насинили от ритане че не си сигурен нито дали си на почетна стълбичка нито дали това в ръката ти е микрофон ли е или ......абе карай, палачинките наистина винаги се обръщат и в единия и в другия случай:lol:
ХАХАХАХА
Аватар
Пипилота Шантиклер

ХАХАХАХА[/quote]

защо се смееш
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Ако разбирам правилно, Грийн, ти си дал всичко от себе си, но играта на другия отбор е била груба, нечестна, а и съдията както винаги е бил *...ст. Така че утеха може да ти бъде това - че не си слязъл до тяхното ниво. Загубил си с чест в нечестен двубой. Не си спечелил с цената на всичко.
Освен това времето всичко изважда наяве.
Не го мисли повече, тури му пепел.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Пипилота Шантиклер написа:защо се смееш
Ами смешно ми стана заради микрофона
Аватар
Пипилота Шантиклер

Green Light написа:
Пипилота Шантиклер написа:защо се смееш
Ами смешно ми стана заради микрофона
е ми...асоциации:cool:
я се усмихни гадовете чет нямат - да мрат пък утре слънце на твоята улица
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Уф! Изказал съм се

Мнение от Remmivs »

неподготвен. Пустата му дървена философия ми е като проклятие...

Съжалявам да го чуя, братко. Не знам защо си мислех, че говориш за Славия.

Обаче знам, че никога не се предаваш!
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Бе не знам с какво се занимаваш точно, май си нейде из дебрите технически, ама що имам чуството, че жанра ти е друг...
Цък, цък, да бех редактор на некое лайф-стаил списание, веднага щях да те придърпам.
Да земеш да се пробваш някъде с писаниците си, а?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:Бе не знам с какво се занимаваш точно, май си нейде из дебрите технически, ама що имам чуството, че жанра ти е друг...
Цък, цък, да бех редактор на некое лайф-стаил списание, веднага щях да те придърпам.
Да земеш да се пробваш някъде с писаниците си, а?
...Та некой редактор да ми каже - Бе ти, що не земеш да се пробваш нещо техническо...
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Ти за синусоидата чувал ли си? Радвай се, щом си "долу", значи тръгваш нагоре!!!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа: ...Та некой редактор да ми каже - Бе ти, що не земеш да се пробваш нещо техническо...
Това предложение за работа ли е? :grin:
Шегувам се, разбира се. Не са ми много интересни техническите неща, ама знае ли човек какво го чака зад ъгъла.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

за какви пари става дума та е такава манифестация ? :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.
Бе ти луд ли си бе? :hammer: Бързо казвай къде да гласуваме. Бързо!
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.
В Хулите пише кой ли не. Пълно е с графомани...
Ей сега отивам да видя! :badair:
Забел. той горе дава газ, поради липса на по-подходящ:shy:
Аватар
Dark Angel

Грийн, я сЪ стегни

Мнение от Dark Angel »

ще мине и това, а следващия път ще се бориш като звяр :-)

ПП/ мен конкуренцията как ме омачква на моменти.......не е истина просто
Аватар
Green Light

Re: Уф! Изказал съм се

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:неподготвен. Пустата му дървена философия ми е като проклятие...

Съжалявам да го чуя, братко. Не знам защо си мислех, че говориш за Славия.

Обаче знам, че никога не се предаваш!
Ей, ч! Славия бие трети кръг подред. В събота нашокахме пловдивчни. Иде, иде ред на Варна. Схрус!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа: Понеже го видях Пенчо та ме фана малко срам, че си трая. Пробвах се в оня конкурс на Хулите, за който ме покани. Добре ме класират, ама има много добри. Много по- добри от мене. После ще кажа кво съм писал, че още 1 ден тече гласуване и не искам да хукнете натам.
Ей, не ща, бе! Молим, наистина! После ще кажа.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
E, браво, бе, не малко, много трябва да те е срам :hammer:
Вместо да притичаме, да ти направим агитка и бурно да ръкоплещим, ти се криеш.
Марш в ъгъла и да кажеш после къде се гласува!!!! :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
vyara написа:
Ей, не ща, бе! Молим, наистина! После ще кажа.
Ей затва губиш мачовете, мой човек. :winkw:
Другите нямат ли агитки? Имаааат!
Аре беееее, кажи беееее. Да неутрализираме другите агитки и да останат гласовете на безпристрастните. Аре, казвай!!!!!!!!!
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

отбор ,отбори....
какво става тук?
някой няма ли да каже за какви надбягвания става дума?
да запретваме ръкави и да почваме бре
кво се моткаме :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Човече, там има над 150 произведения. :blink: Ся да не искаш да ги чета едно по едно и да се мъча да те разпозная.
Тръгнах да те търся наслуки и попаднах на Калининото стихотворение "Лична драма" и гледам идиотите напускали нарочно единици. :?
Ся ша ровя още, може пък да те разпозная :grin:
Изображение
Публикувай отговор