Аз му се кефя винаги. Ама закъсняхме с гласуването. Грийна не е искал да гласуваме, затова чак в последният момент каза, че е участвал...esti написа:Дано не съм закъсняла с гласуването, едва сега видях....
А за Грийна бих гласувала и без да му чета разказа. Знам, че ще е нещо, което си заслужава - доказал го е многократно. Ся, не защото е наш човек говоря така...Чувството му за хумор просто е по мой вкус. Ама много ми пасва, направо ми лепи!
Брилянтно е! Често съм си мислила: Ей, най-после да се накефя на нещо, което не съм писала аз.
Браво Грийн!
Губим
Re: Губим
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Това, струва ми се, изобщо не е важно.. Първо, кОнкурсът не е кой-знай-какво (като общо ниво говоря). По-важното е, че Грийни се е престрашил (най-сетне!!!) И най-важното е, че усети подкрепата ни, агитката!!!, в момент, в който със сигурност имаше нужда от нещо подобно ...[unknown] написа: Аз му се кефя винаги. Ама закъсняхме с гласуването. Грийна не е искал да гласуваме, затова чак в последният момент каза, че е участвал...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми, аз там предложих да наддаваме кой ще спечели, ама никой се не хвана. Ти цитираш три от моите фаворити. Аз тук ще добавя останалите. Естествено онова на Грийни и моите си съвсем пристрастно ги слагам в сметката (едното си ми го уцелилаStranniche написа:Sorry, но това ми хареса не по-малко:
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2623
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2559
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2617
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2436
Онова за каръка, дето Гаспод го е забелязал - много готино и то!
За жалост, обаче, такоива гласуваници в последния ден от регистрирани специално за целта потребители най-вероятно няма да се вземат предвид. Да не говорим, че журито си има мнооого различни вкусове и критерии. Така че, не хранете кой знае кви надежди. Дет вика Чавето - аматьорски конкурс. Пък Грийни направи страхотен дебют!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Днес се очаква да обявят авторите, а кой печели ще се разбере на 31 март.vyara написа:И аз това си мислех.Пенчо Заека написа: За жалост, обаче, такоива гласуваници в последния ден от регистрирани специално за целта потребители най-вероятно няма да се вземат предвид.
Кога ще обявят резултата?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Глас в пустиня
vyara написа:И аз това си мислех.Пенчо Заека написа: За жалост, обаче, такоива гласуваници в последния ден от регистрирани специално за целта потребители най-вероятно няма да се вземат предвид.
Кога ще обявят резултата?
В много от фотоконкурсите по и-нет, гласуват само регистрираните до момента на започване на конкурса.
- snowprincess
- snowprincess
- Green Light
Ъхъм!МЪЖжжж написа:Поршето ли бе пич?!Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол.
Сега пък порше!Green Light написа:Ъхъм!МЪЖжжж написа:Поршето ли бе пич?!Green Light написа:Една минута преди края ни вкараха гол.
Кво стана с Хулите? Де се класира?
И като си почнал:
imdge.bg
- Green Light
След 15 дена. Ще ви кажа. Но повече от това за мене няма накъде -много ме харесаха хулитераторите и това ми е повече от достатъчно. Аз, самия съм повече на мнението на Дарки и Мила. Усещате се колко супер се фукам така, но фукнята ми е в кръвта. Дарки час през час мята тежки неща през монитора си по мене. Целият съм в цицини.caliostro написа:кога ще е раздаването на оскарите
На следващия конкурс оскара ще е мой. Има да го е яд Пенчо, че ме е светнал...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
следващият път
ще има по така подготовка
ще го пернеш и на няколко езика
ще осигуриме и мнения от чужбина
ще излезе в други братски форуми
ще вдигнеме мизата
и още 2 участника от форума трябват
щото всеки друг на стълбицата /1,2,3/ ще е равносилно на загуба значи
трябва и малко медии
по голяма шумотевица
идеи да искаш за палачинката само
ще го пернеш и на няколко езика
ще осигуриме и мнения от чужбина
ще излезе в други братски форуми
ще вдигнеме мизата
и още 2 участника от форума трябват
щото всеки друг на стълбицата /1,2,3/ ще е равносилно на загуба значи
трябва и малко медии
по голяма шумотевица
идеи да искаш за палачинката само
Ние тук отдавна сме ги връчили на теб, Грийни, ЩрунцаПенчо Заека написа: Я си ги раздайте тук за по-сигурно. Там дават на един по-друг чешит състезатели. Иначе на 31 март във Варна. Който не го мързи - да ходи.
Сега остава един плакат да увесят админите с шаржове (че снимки не е гот) и надпис: Те са нашата гордост
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Четох наслуки и тези просто не бях ги отворила. Благодаря, че ми ги посочи!Пенчо Заека написа:Ми, аз там предложих да наддаваме кой ще спечели, ама никой се не хвана. Ти цитираш три от моите фаворити. Аз тук ще добавя останалите. Естествено онова на Грийни и моите си съвсем пристрастно ги слагам в сметката (едното си ми го уцелилаStranniche написа:Sorry, но това ми хареса не по-малко:
. Но освен тях:
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2623
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2559
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2617
hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2436
Онова за каръка, дето Гаспод го е забелязал - много готино и то!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: