Нов Български филм
Мисля да отида довечера
Много реклама му хвърлиха... Ще чакам товоите отзиви! :)
Мнда. Обичайно е - близките приятели на официалната премиера и после празни зали.Dark написа: ПП/ филмът не е нищо особено /мен А.Пенчева някак не ме кефи/, но чак такава празнота в първия ден ....
Просто филмът трябва да е достатъчно хубав... Май на всички им писна от киното ни в последните години - битовизми, мутри, некви мръсни кинти.... Тъпо.pocti_bezobidna написа:Още път ще трябва да минем явно докато се върната хората да гледат БГ кино...
Пък и в Арените разбрах го въртели...
Ох, знам че не е по темата ама това с точенето на филми и др. ми изглежда супер измекярска работа, в каквито щат думи да го обличат.Dark написа:Няма такова нещо като достатъчно хубав български филм.
Народа за да не се мине случайно /да плати за несигурно БГ качество/ предпочита да го източи от Арената. Мила от Марс - един от най-сваляните филми
Не съм съгласна. В наше село редовно детето дърпа разни филми. Ако нещо го впечатли отива да го гледа на кино, с пълното съзнание, че има огромна разлика.Mila написа: Ох, знам че не е по темата ама това с точенето на филми и др. ми изглежда супер измекярска работа, в каквито щат думи да го обличат.
аз мисля, че когато човек има време и средства (тъпото е, че ако печелиш добре в общия случай нямаш много време, а ако си безработен пък нямаш много кинти) ще си купи книга, вместо да я сваля от нет-а, ще отиде на кино, вместо да го гледа удома и ще си купи диск с музика, вместо да гърчи с мр34avdar4e написа:Измекярска не е думата...
Аз затова казвам: ако има място (както едно време видеотеките), ще си платя, ще взема да гледам някой филм и ще го върна. И без това сме заринати с дискове секакви, не искам да купувам и да трупам (вече не знам по шпинделите бройката им..). Имаме си любими филми, които са записани, обаче едно огромно количество не си заслужава гледането повече от веднъж.bead_ написа:аз мисля, че когато човек има време и средства (тъпото е, че ако печелиш добре в общия случай нямаш много време, а ако си безработен пък нямаш много кинти) ще си купи книга, вместо да я сваля от нет-а, ще отиде на кино, вместо да го гледа удома и ще си купи диск с музика, вместо да гърчи с мр34avdar4e написа:Измекярска не е думата...
т.е. теглиш, когато имаш недостиг на нещо... пари или време... и компенсираш собствените си липси по един не много честен спрямо авторите начин.
Не само у нас. Лейбълите са кръвопийци. Да ме прощава Тончев ако все още чете тук. Може би у нас не са чак толкова или не са се научили още или нямаме, глупости имаме велики музиканти. Ако за всеки свален мп3 файл музикантите взимаха 10 стотинки, нещо, което е напълно възможно и нещо, което всеки с радост би платил, или поне повечето, то те щяха да са много по-богати отколкото са сега.4avdar4e написа:Да, ама музикантите у нас казват, че всъщност големите крадци са крупните разпространители, а не хорицата... Казват го плашливо и с половин уста, но хич не се съмнявам, че е вярно...
Аз в някои отношени съм малко повредена, ама има филми, дето като се гледат на малък екран се губят просто. "300" не съм го гледала още - едва ли е шедьовър някакъв, но предполагам, че като ефекти, цветове, осветление, звук и други екстри си е за голям екран.4avdar4e написа: И обратното, както беше с "300". Толкова беше впечатлен от филма, че щом се прибра си го дръпна и го гледа отново.
Така е. Продукта се оскъпява с около 30% от посредника, при това тия 30% са преди да стигне до крайния портебител. Праи сметка като почнат и търговците да слагат надценки.4avdar4e написа:Да, ама музикантите у нас казват, че всъщност големите крадци са крупните разпространители, а не хорицата... Казват го плашливо и с половин уста, но хич не се съмнявам, че е вярно...Dark написа: Да работя здраво цял месец и накрая да взема 1/20 от заработеното, защото околните са ме ограбили
Хич не си повредена, баш си е така...pocti_bezobidna написа: Аз в някои отношени съм малко повредена, ама има филми, дето като се гледат на малък екран се губят просто. "300" не съм го гледала още - едва ли е шедьовър някакъв, но предполагам, че като ефекти, цветове, осветление, звук и други екстри си е за голям екран.