Време за жени

Все същите
Аватар
Dark Angel

Време за жени

Мнение от Dark Angel »

Инфо

Нов Български филм

Мисля да отида довечера :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

казват, че бил много хубав филма
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Време за жени

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark написа:Инфо

Нов Български филм

Мисля да отида довечера :-)
Много реклама му хвърлиха... Ще чакам товоите отзиви! :)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Хубав е филма - за разбити илюзии, за нови надежди

Малко битовизми, малко родна действителност и простотия, малко чалгичка, малко да ти е неудобно в някои чисто български моменти :shy:

а героините си ги бива, особено К.Евро
annonymus

Мнение от annonymus »

Dark написа:Хубав е филма - за разбити илюзии, за нови надежди

Малко битовизми, малко родна действителност и простотия, малко чалгичка, малко да ти е неудобно в някои чисто български моменти :shy:

а героините си ги бива, особено К.Евро
На кино ли го гледа или?
Ако е било на кино - имаше ли хора в залата?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

pocti_bezobidna написа: На кино ли го гледа или?
Ако е било на кино - имаше ли хора в залата?
на кино
нямаше хора в залата - на пръсти се брояхме :shy:

ПП/ филмът не е нищо особено /мен А.Пенчева някак не ме кефи/, но чак такава празнота в първия ден ....
annonymus

Мнение от annonymus »

Dark написа: ПП/ филмът не е нищо особено /мен А.Пенчева някак не ме кефи/, но чак такава празнота в първия ден ....
Мнда. Обичайно е - близките приятели на официалната премиера и после празни зали.
Надявах се, че тука малко от малко ще отидат повече хора - щото (поне така излиза от рекламата) е нещо гледаемо, не философски дълбокомислия... Кофти. Още път ще трябва да минем явно докато се върната хората да гледат БГ кино...
Пък и в Арените разбрах го въртели...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа:Още път ще трябва да минем явно докато се върната хората да гледат БГ кино...
Пък и в Арените разбрах го въртели...
Просто филмът трябва да е достатъчно хубав... Май на всички им писна от киното ни в последните години - битовизми, мутри, некви мръсни кинти.... Тъпо.
Четох, че на "Мила от Марс" са били пълни салоните...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Няма такова нещо като достатъчно хубав български филм.

Народа за да не се мине случайно /да плати за несигурно БГ качество/ предпочита да го източи от Арената. Мила от Марс - един от най-сваляните филми
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark написа:Няма такова нещо като достатъчно хубав български филм.

Народа за да не се мине случайно /да плати за несигурно БГ качество/ предпочита да го източи от Арената. Мила от Марс - един от най-сваляните филми
Ох, знам че не е по темата ама това с точенето на филми и др. ми изглежда супер измекярска работа, в каквито щат думи да го обличат.:(
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

На мен също не ми харесва /не че не го правим понякога/ да се свалят филми, книги и музика. Най-вече произведения които не са особено комерсиални. То грехота направо :(

Барби я дръпвам одма от Арената без да изпитвам и е те толкова ( . ) срам.
Книги, българска музика, хубави филми си ги плащам. За да има твореца с какво да си купи кафе и пак да направи нещо от което душата ми да литне :-)

ПП/ това че не е по темата няма никакво значение :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Mila написа: Ох, знам че не е по темата ама това с точенето на филми и др. ми изглежда супер измекярска работа, в каквито щат думи да го обличат.:(
Не съм съгласна. В наше село редовно детето дърпа разни филми. Ако нещо го впечатли отива да го гледа на кино, с пълното съзнание, че има огромна разлика.

И обратното, както беше с "300". Толкова беше впечатлен от филма, че щом се прибра си го дръпна и го гледа отново.

Измекярска не е думата...

П.П. Ако искаш да си вземеш филм под наем, би ли ме светнала къде може да стане това????
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:Измекярска не е думата...
аз мисля, че когато човек има време и средства (тъпото е, че ако печелиш добре в общия случай нямаш много време, а ако си безработен пък нямаш много кинти) ще си купи книга, вместо да я сваля от нет-а, ще отиде на кино, вместо да го гледа удома и ще си купи диск с музика, вместо да гърчи с мр3
т.е. теглиш, когато имаш недостиг на нещо... пари или време... и компенсираш собствените си липси по един не много честен спрямо авторите начин. :shy:
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

На мен именно този
не много честен спрямо авторите начин
ми е неприятен

Да работя здраво цял месец и накрая да взема 1/20 от заработеното, защото околните са ме ограбили
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

bead_ написа:
4avdar4e написа:Измекярска не е думата...
аз мисля, че когато човек има време и средства (тъпото е, че ако печелиш добре в общия случай нямаш много време, а ако си безработен пък нямаш много кинти) ще си купи книга, вместо да я сваля от нет-а, ще отиде на кино, вместо да го гледа удома и ще си купи диск с музика, вместо да гърчи с мр3
т.е. теглиш, когато имаш недостиг на нещо... пари или време... и компенсираш собствените си липси по един не много честен спрямо авторите начин. :shy:
Аз затова казвам: ако има място (както едно време видеотеките), ще си платя, ще взема да гледам някой филм и ще го върна. И без това сме заринати с дискове секакви, не искам да купувам и да трупам (вече не знам по шпинделите бройката им..). Имаме си любими филми, които са записани, обаче едно огромно количество не си заслужава гледането повече от веднъж.

Колкото до музиката... 90% от дисковете ни са си съвсем легални. Детето тегли некви МР3, които периодически слуша и после трие. Което не пречи, ако много му харесва даден музикант, да си купи и албума (качеството е несравнимо).

Ето, това си е търговска ниша, не знам защо видеотеките така безславно загинаха. Всъщност знам. Сега може пак да се появят.

Същото е с книгите. След като таванът, мазето и част от апартамента са заринати, предпочитам да взема нещо назаем (от библиотека), да го прочета и да го върна. Ако много ми хареса, купувам (въпреки авто забраната си). Чета книги и в нета на руски, признавам си, но то е пак по същите причини.

Такива ми ти работи, дет вика Елби :winkw:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: Да работя здраво цял месец и накрая да взема 1/20 от заработеното, защото околните са ме ограбили
Да, ама музикантите у нас казват, че всъщност големите крадци са крупните разпространители, а не хорицата... Казват го плашливо и с половин уста, но хич не се съмнявам, че е вярно...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

на крупните разпространители това им е работата, нали:grin:
а хорицата - както обикновено "го духат".
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Да, ама музикантите у нас казват, че всъщност големите крадци са крупните разпространители, а не хорицата... Казват го плашливо и с половин уста, но хич не се съмнявам, че е вярно...
Не само у нас. Лейбълите са кръвопийци. Да ме прощава Тончев ако все още чете тук. Може би у нас не са чак толкова или не са се научили още или нямаме, глупости имаме велики музиканти. Ако за всеки свален мп3 файл музикантите взимаха 10 стотинки, нещо, което е напълно възможно и нещо, което всеки с радост би платил, или поне повечето, то те щяха да са много по-богати отколкото са сега.
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа: И обратното, както беше с "300". Толкова беше впечатлен от филма, че щом се прибра си го дръпна и го гледа отново.
Аз в някои отношени съм малко повредена, ама има филми, дето като се гледат на малък екран се губят просто. "300" не съм го гледала още - едва ли е шедьовър някакъв, но предполагам, че като ефекти, цветове, осветление, звук и други екстри си е за голям екран.
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Dark написа: Да работя здраво цял месец и накрая да взема 1/20 от заработеното, защото околните са ме ограбили
Да, ама музикантите у нас казват, че всъщност големите крадци са крупните разпространители, а не хорицата... Казват го плашливо и с половин уста, но хич не се съмнявам, че е вярно...
Така е. Продукта се оскъпява с около 30% от посредника, при това тия 30% са преди да стигне до крайния портебител. Праи сметка като почнат и търговците да слагат надценки.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Аз в някои отношени съм малко повредена, ама има филми, дето като се гледат на малък екран се губят просто. "300" не съм го гледала още - едва ли е шедьовър някакъв, но предполагам, че като ефекти, цветове, осветление, звук и други екстри си е за голям екран.
Хич не си повредена, баш си е така...
А от "300" детето се върна, както бях аз след "Исус Христос Суперзвезда" (в Оперетния театър), примерно :grin:
Тоест - на въздушна възглавница.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Разпространителите и бедните творци....

Ех, ми то във всяка една област е така. Като си неизвестен/недоказал се работиш ангария. Тия нагоре обират каймака, а за теб цвика. Пийват кръвчицата на новата надежда, после той пийва нечия кръвчица и така.....живота си върви....кръговрат

После надобряваш, ставаш търсен/харесван/известен, съответно вече поставяш условия и тъй....Тогава правиш пачки, а дъ биг бос компенсира от младежи с блясък в очите и звезди в косите
annonymus

Мнение от annonymus »

Те и творците не са за окайване, което не значи, разбира се, че трябва да им бъде краден продукта.
Обаче - ако един филм се продава маскимум за 4 кинта с вестник, защо цената му в магазина е 30 примерно?
Излиза, че ми продават нещо много по-скъпо, отколкото струва с всичките ми права и други такива.
Публикувай отговор