Супер шофьор...
- сър Айвънхоу
Супер шофьор...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не могат да се сравняват така сферитеMila написа:Е, а ти знаеш ли кого разсмиваш така с нелепото си поведение в някаква друга сфера...?:(
Мен нещо не ме развеселяват такива неща.
Утре тази ще отнесе не бариера ами някое дете например.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Казал си го преди мен. В някои случаи е само смешно (или тъжно, зависи от гледната точка) невежеството/неумението ни, но в други е опасно!Wishes написа:Не могат да се сравняват така сферите
В интерес на истината онзи ден като пътувах видях отнесени 3 (три) колчета от тези (B. Стомана Ф 60мм Н = 840мм, PVC втулки бало/червено или бало/черно) от една хубавка кола, а до нея се суетяха 2 (две) жени.
- Green Light
Ама верно сме майсторки да отнасяме разни неща....Remmivs написа: Казал си го преди мен. В някои случаи е само смешно (или тъжно, зависи от гледната точка) невежеството/неумението ни, но в други е опасно!
В интерес на истината онзи ден като пътувах видях отнесени 3 (три) колчета от тези (B. Стомана Ф 60мм Н = 840мм, PVC втулки бало/червено или бало/черно) от една хубавка кола, а до нея се суетяха 2 (две) жени.
П.П. Аз съм един щастлив куфар и винаги ще си бъда такааа (тралалала)
- Dark Angel
- Dark Angel
Големия процент тежки се правят от мъжеDark написа:айде, айде - големият процент тежки катастрофи се прави от мъже
т.е. мъжете са по-майстори ( немайстори май трябва да напиша) да отнасят разни неща
Щот` ний квото правим го правим баш как си требе
А иначе като съотношение спрямо брой жени шафиьорки, шофирани километри, часове и прочие произшествията женски са повече... Ама лекички.. Тук бутне стълче, там събори колче, одраска бронята, счупи фара... нищо сериозно...
Една катастрофа като хората не можете да направите, ей
Precisely!Gaspode написа:Големия процент тежки се правят от мъже
Щот` ний квото правим го правим баш как си требеЗа чий ни е да правим катастрофа ако няма да е тежка? А?
А иначе като съотношение спрямо брой жени шафиьорки, шофирани километри, часове и прочие произшествията женски са повече... Ама лекички.. Тук бутне стълче, там събори колче, одраска бронята, счупи фара... нищо сериозно...
Една катастрофа като хората не можете да направите, ей:blum::blum:
Re: Супер шофьор...
представи си мъжО й колко е съсипан. и застрахователя.сър Айвънхоу написа:Е, те това ме съсипа...
just perfect
- Dark Angel
- Dark Angel
Що, бе, бременните по-умни ли стават или по-добри шофьори? Кой си нема мозък (а в случая е видимо), си го нема.Dark написа: не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....
Пък никой не е казал, че трябва да е смешно. Глупаво е!!!
П.П. А и подозирам, че Съра като един истински мъж, даже не е забелязал, че момата е с корем
- Dark Angel
представям си беvyara написа: Кефи! Айвъна го съсипало направо... Съсипан! Представяш ли си?!
как да не си представям
оня ден на опашка в КАТ чакаше една много бременна да си вземе Нак.постановление. Опашка, не, по-точно тълпа от мъже/свине/ които не искаха да я пуснат. Както се изрази един мъж и бе подкрепен от другимъже щом е карала, начи може и да чака. Те и без това се съсипват и брадясват на таз опашка.....
не само теб
ощеDark написа:уджас, Докторке, направо ме сви сърцето като видях краша
чуй кво казват накрая.
само 400 такива коли има...
всяка по къде 1,5$
ахм дааааа....
мъжете са къде къде по- мащабни! действат със замах!
- Dark Angel
Не знам как видя, че жената няма мозък4avdar4e написа: Що, бе, бременните по-умни ли стават или по-добри шофьори? Кой си нема мозък (а в случая е видимо), си го нема.
П.П. А и подозирам, че Съра като един истински мъж, даже не е забелязал, че момата е с корем
Една такава случка не може да класифицира дадена личност в групата на тъпанарите.
как?
[Ако бях Звеневия, щях даже да предположа как се казва
[/quote]
Ева?
Ева?
Re: как?
doktorka написа: Ева?
- Dark Angel
Мими?
Не, ма! Магот. С перукаdoktorka написа: Мими?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Баси!
Мими?[/quote]
Не, ма! Магот. С перука
[/quote]
ква съм червена шапчица!
как не се сетих!:shy:
Не, ма! Магот. С перука
ква съм червена шапчица!
- Dark Angel
Re: Баси!
дай 2 лева за присвояване на екранен образdoktorka написа: ква съм червена шапчица!
maggot написа:Не, ма! Магот. С перукаdoktorka написа: Мими?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не разбирам защо така единодушно се реше, че е бременна. На мен ми прилича на дебела. Ако отчетем и възможната вероятност, евентуално, понеже, така както гледам да става въпрос за ...american woman...си става почти сигурно опасението ми, че е ...пълничка:-)4avdar4e написа:Що, бе, бременните по-умни ли стават или по-добри шофьори? Кой си нема мозък (а в случая е видимо), си го нема.Dark написа: не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Щото коремчето й много прилича на бременно, иначе ни дупе, ни крака са дебели... Пък и си държи ръката по оня характерен за бременните начин - на кръста.frisky lioness написа: Не разбирам защо така единодушно се реше, че е бременна. На мен ми прилича на дебела. Ако отчетем и възможната вероятност, евентуално, понеже, така както гледам да става въпрос за ...american woman...си става почти сигурно опасението ми, че е ...пълничка:-)
УфффDark написа:Гасподе кво да ти пиша и да се обяснявам .....
не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....
а относно леките катастрофи и жените - тук пък съвсем не ме кефи майтапа ти щото заспалите тираджии не подбират чия кола да пометат
И аз не виждам сми да се обяснявам...
Най-малкото щото ич не го догледах до края - видях я като капична бариерата и го спрях... Дали е бременна или не ич не съм и разбрал. Но пък не разбирам защо бременните трябва да са по подразбиране оправдани за всяка своя глупост.
ПП. Изгледах го. И забелезах, че в колата са двечки. И втората или не е бременна или добре го прикрива. Та ако на шафиьорката и пречи коремчето да се сгъне на другата какво и пречи да стане и да и помогне? Трябва само да заобиколи колата и да вземе картичката от шафиьорката... Та така...
ППП. В тази ситуация ако на кадрото имаше мъж щеше вече да си обявила ква свиня е дето гледа жената как се мъчи па не вземе да и помогне. А за втората голяма бяла птица, ама не лебед, в колата, е нормално да си седи и да не взема участие, нали? Щот` мъжовете требе да сме каравели.. а жените е достатъчно да са ....ъъъ.. големи бели птици...
ПППП. Светът е оцелял защото се е смял. Дори на собственото си нещастие. Тук съм казал само, че мъжовете по ред причини правим по-тежки катастрофи. Което е истина. Това, между другото, е една от причините средната продължителност на живота ни да е по-ниска от вашата. За да не звучи прекалено гадно съм гопуснал в шеговит тон. Не виждам срещу какво негодуваш.
ППППППППППисна ми да пиша по темата. Точка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. Изгледах го пак. Може и да е бременна, а може и да си е дебела, Шерлокс:blum::winkw: . Може да си рържи ръката на кръста, защото я е заболял и се е схванала от това постоянно стоене в колата, пък може и да има я лумбаго, я дископатия или да си е секнала кръста4avdar4e написа:Щото коремчето й много прилича на бременно, иначе ни дупе, ни крака са дебели... Пък и си държи ръката по оня характерен за бременните начин - на кръста.frisky lioness написа: Не разбирам защо така единодушно се реше, че е бременна. На мен ми прилича на дебела. Ако отчетем и възможната вероятност, евентуално, понеже, така както гледам да става въпрос за ...american woman...си става почти сигурно опасението ми, че е ...пълничка:-)
Всичко е възможно

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
На мен ми е смешна случката... Изобщо не коментирам жена ли е или мъж...Dark написа:айде, айде - големият процент тежки катастрофи се прави от мъже
т.е. мъжете са по-майстори ( немайстори май трябва да напиша) да отнасят разни неща
Такива глупости съм виждал от мъже, че...
Ама защо заснемат все жени... незнам
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Альоооо, приятелю, къде си виждал жена да се самоунижава, правейки ненужни движения, м????Gaspode написа:УфффDark написа:Гасподе кво да ти пиша и да се обяснявам .....
не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....
а относно леките катастрофи и жените - тук пък съвсем не ме кефи майтапа ти щото заспалите тираджии не подбират чия кола да пометат
И аз не виждам сми да се обяснявам...
Най-малкото щото ич не го догледах до края - видях я като капична бариерата и го спрях... Дали е бременна или не ич не съм и разбрал. Но пък не разбирам защо бременните трябва да са по подразбиране оправдани за всяка своя глупост.
ПП. Изгледах го. И забелезах, че в колата са двечки. И втората или не е бременна или добре го прикрива. Та ако на шафиьорката и пречи коремчето да се сгъне на другата какво и пречи да стане и да и помогне? Трябва само да заобиколи колата и да вземе картичката от шафиьорката... Та така...
ППП. В тази ситуация ако на кадрото имаше мъж щеше вече да си обявила ква свиня е дето гледа жената как се мъчи па не вземе да и помогне. А за втората голяма бяла птица, ама не лебед, в колата, е нормално да си седи и да не взема участие, нали? Щот` мъжовете требе да сме каравели.. а жените е достатъчно да са ....ъъъ.. големи бели птици...
ПППП. Светът е оцелял защото се е смял. Дори на собственото си нещастие. Тук съм казал само, че мъжовете по ред причини правим по-тежки катастрофи. Което е истина. Това, между другото, е една от причините средната продължителност на живота ни да е по-ниска от вашата. За да не звучи прекалено гадно съм гопуснал в шеговит тон. Не виждам срещу какво негодуваш.
ППППППППППисна ми да пиша по темата. Точка.
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: не само теб
az kato edin Sherlok da popitam, toz kibik zashto ne trepna daje?doktorka написа: още
neshto ni mentiat. pak
Досолкото разбрах, става дума за веселба, не за притеснение от възможна злополука.Remmivs написа:Казал си го преди мен. В някои случаи е само смешно (или тъжно, зависи от гледната точка) невежеството/неумението ни, но в други е опасно!Wishes написа:Не могат да се сравняват така сферите
Затова казах, че не ме разсмива. И пак не ме разсмива, дори след като прочетох всички мнения.
п.п. Не съм шАфИорка, да не помислите че това го пиша, щото всеки ден отнасям по 5-6 колчета.