Супер шофьор...

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Супер шофьор...

Мнение от сър Айвънхоу »

Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Супер шофьор...

Мнение от Stranniche »

сър Айвънхоу написа:Е, те това ме съсипа... :rotfl24:

Гоже Босподи!!!! :shocked::blink::shocked:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ми девойката е бременна, как да си сгъне корема до пустия му автомат! :lol:
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Е, а ти знаеш ли кого разсмиваш така с нелепото си поведение в някаква друга сфера...?:(

Мен нещо не ме развеселяват такива неща.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Mila написа:Е, а ти знаеш ли кого разсмиваш така с нелепото си поведение в някаква друга сфера...?:(

Мен нещо не ме развеселяват такива неща.
Не могат да се сравняват така сферите :lol:
Утре тази ще отнесе не бариера ами някое дете например.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Wishes написа:Не могат да се сравняват така сферите :lol:
Казал си го преди мен. В някои случаи е само смешно (или тъжно, зависи от гледната точка) невежеството/неумението ни, но в други е опасно!

В интерес на истината онзи ден като пътувах видях отнесени 3 (три) колчета от тези (B. Стомана Ф 60мм Н = 840мм, PVC втулки бало/червено или бало/черно) от една хубавка кола, а до нея се суетяха 2 (две) жени.

:grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе нали на мерджана нищо му няма. И аз за него се притесних. Къв сладък мерджан, пък бариерата една грозна
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Казал си го преди мен. В някои случаи е само смешно (или тъжно, зависи от гледната точка) невежеството/неумението ни, но в други е опасно!

В интерес на истината онзи ден като пътувах видях отнесени 3 (три) колчета от тези (B. Стомана Ф 60мм Н = 840мм, PVC втулки бало/червено или бало/черно) от една хубавка кола, а до нея се суетяха 2 (две) жени.

Ама верно сме майсторки да отнасяме разни неща.... :rotfl24:

П.П. Аз съм един щастлив куфар и винаги ще си бъда такааа (тралалала) :winkw:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

айде, айде - големият процент тежки катастрофи се прави от мъже :evil:

т.е. мъжете са по-майстори ( немайстори май трябва да напиша) да отнасят разни неща :evil:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа:айде, айде - големият процент тежки катастрофи се прави от мъже :evil:

т.е. мъжете са по-майстори ( немайстори май трябва да напиша) да отнасят разни неща :evil:
Нормално, при положение, че мъжете-шофьори са повече процентно...
А и карат с много по-голямо самочувствие.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

не е само до по-големият процент
жените по принцип са по-благоразумни и не правят глупости

и що ли се сетих за "малкия Никола", колелото и думите на приятелчето на Никола, че те татковците са си такива, правят се на тарикати, а ти трябва да ги пазиш да не се изтрепят :rotfl24:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Dark написа:айде, айде - големият процент тежки катастрофи се прави от мъже :evil:

Големия процент тежки се правят от мъже
Щот` ний квото правим го правим баш как си требе :grin: За чий ни е да правим катастрофа ако няма да е тежка? А? :grin:

А иначе като съотношение спрямо брой жени шафиьорки, шофирани километри, часове и прочие произшествията женски са повече... Ама лекички.. Тук бутне стълче, там събори колче, одраска бронята, счупи фара... нищо сериозно...
Една катастрофа като хората не можете да направите, ей :blum::blum::blum:

Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Големия процент тежки се правят от мъже
Щот` ний квото правим го правим баш как си требе :grin: За чий ни е да правим катастрофа ако няма да е тежка? А? :grin:

А иначе като съотношение спрямо брой жени шафиьорки, шофирани километри, часове и прочие произшествията женски са повече... Ама лекички.. Тук бутне стълче, там събори колче, одраска бронята, счупи фара... нищо сериозно...
Една катастрофа като хората не можете да направите, ей :blum::blum::blum:

Precisely! :grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Супер шофьор...

Мнение от bead_ »

сър Айвънхоу написа:Е, те това ме съсипа... :rotfl24:
представи си мъжО й колко е съсипан. и застрахователя.
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Гасподе кво да ти пиша и да се обяснявам .....

не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....

а относно леките катастрофи и жените - тук пък съвсем не ме кефи майтапа ти щото заспалите тираджии не подбират чия кола да пометат
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа: не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....
Кефи! Айвъна го съсипало направо... Съсипан! Представяш ли си?!:grin:
Изображение
Аватар
doktorka

ей те тва е...

Мнение от doktorka »

краш

нема се излагаме пред чужденците ,я!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

уджас, Докторке, направо ме сви сърцето като видях краша :crying:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....
Що, бе, бременните по-умни ли стават или по-добри шофьори? Кой си нема мозък (а в случая е видимо), си го нема.
Пък никой не е казал, че трябва да е смешно. Глупаво е!!!

П.П. А и подозирам, че Съра като един истински мъж, даже не е забелязал, че момата е с корем :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Кефи! Айвъна го съсипало направо... Съсипан! Представяш ли си?!:grin:
представям си бе :grin:
как да не си представям
оня ден на опашка в КАТ чакаше една много бременна да си вземе Нак.постановление. Опашка, не, по-точно тълпа от мъже/свине/ които не искаха да я пуснат. Както се изрази един мъж и бе подкрепен от другимъже щом е карала, начи може и да чака. Те и без това се съсипват и брадясват на таз опашка.....
Аватар
doktorka

не само теб

Мнение от doktorka »

Dark написа:уджас, Докторке, направо ме сви сърцето като видях краша :crying:
още

чуй кво казват накрая.
само 400 такива коли има...
всяка по къде 1,5$
ахм дааааа....
мъжете са къде къде по- мащабни! действат със замах!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Що, бе, бременните по-умни ли стават или по-добри шофьори? Кой си нема мозък (а в случая е видимо), си го нема.

П.П. А и подозирам, че Съра като един истински мъж, даже не е забелязал, че момата е с корем :rotfl24:
Не знам как видя, че жената няма мозък

Една такава случка не може да класифицира дадена личност в групата на тъпанарите.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: Не знам как видя, че жената няма мозък

Една такава случка не може да класифицира дадена личност в групата на тъпанарите.
Щото реакциите й са неадекватни от началото до края, виж го пак :winkw:
Ако бях Звеневия, щях даже да предположа как се казва :rotfl24:
Аватар
doktorka

как?

Мнение от doktorka »

[Ако бях Звеневия, щях даже да предположа как се казва :rotfl24:[/quote]

Ева?
Аватар
4avdar4e

Re: как?

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: Ева?
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Оу, не, бъркаш Дарлинг :sissies: Той има особени наблюдения над едно име с М, особено придружено от руси коси :grin: (беше писал преди време, някои дружки от форума се бяха засегнали, ама мисля, че му простиха)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

кво да го гледам??

Каква е адекватната реакция като потрашиш ограда/бариера/колче/квото си щеш....?
ПП/ предполагам асоциацаията на Звеневи е тръгнала от М.Кюри? Или от М.Магдалена??
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Оу, не, бъркаш Дарлинг :sissies: Той има особени наблюдения над едно име с М, особено придружено от руси коси :grin:

Мими?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

doktorka написа: Мими?
Не, ма! Магот. С перука :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
doktorka

Баси!

Мнение от doktorka »

Мими?[/quote]
Не, ма! Магот. С перука :grin:[/quote]

ква съм червена шапчица!
как не се сетих!:shy:
Аватар
Dark Angel

Re: Баси!

Мнение от Dark Angel »

doktorka написа: ква съм червена шапчица!
как не се сетих!:shy:
дай 2 лева за присвояване на екранен образ :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:
doktorka написа: Мими?
Не, ма! Магот. С перука :grin:
:pray: :pray: :pray:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
Що, бе, бременните по-умни ли стават или по-добри шофьори? Кой си нема мозък (а в случая е видимо), си го нема.

Не разбирам защо така единодушно се реше, че е бременна. На мен ми прилича на дебела. Ако отчетем и възможната вероятност, евентуално, понеже, така както гледам да става въпрос за ...american woman...си става почти сигурно опасението ми, че е ...пълничка:-):grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Не разбирам защо така единодушно се реше, че е бременна. На мен ми прилича на дебела. Ако отчетем и възможната вероятност, евентуално, понеже, така както гледам да става въпрос за ...american woman...си става почти сигурно опасението ми, че е ...пълничка:-):grin:
Щото коремчето й много прилича на бременно, иначе ни дупе, ни крака са дебели... Пък и си държи ръката по оня характерен за бременните начин - на кръста. :-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Dark написа:Гасподе кво да ти пиша и да се обяснявам .....

не ме кефи мен такъв майтап - бременната дето не удържала колата....аууу колко смешно....

а относно леките катастрофи и жените - тук пък съвсем не ме кефи майтапа ти щото заспалите тираджии не подбират чия кола да пометат
Уффф
И аз не виждам сми да се обяснявам...
Най-малкото щото ич не го догледах до края - видях я като капична бариерата и го спрях... Дали е бременна или не ич не съм и разбрал. Но пък не разбирам защо бременните трябва да са по подразбиране оправдани за всяка своя глупост.

ПП. Изгледах го. И забелезах, че в колата са двечки. И втората или не е бременна или добре го прикрива. Та ако на шафиьорката и пречи коремчето да се сгъне на другата какво и пречи да стане и да и помогне? Трябва само да заобиколи колата и да вземе картичката от шафиьорката... Та така...

ППП. В тази ситуация ако на кадрото имаше мъж щеше вече да си обявила ква свиня е дето гледа жената как се мъчи па не вземе да и помогне. А за втората голяма бяла птица, ама не лебед, в колата, е нормално да си седи и да не взема участие, нали? Щот` мъжовете требе да сме каравели.. а жените е достатъчно да са ....ъъъ.. големи бели птици...

ПППП. Светът е оцелял защото се е смял. Дори на собственото си нещастие. Тук съм казал само, че мъжовете по ред причини правим по-тежки катастрофи. Което е истина. Това, между другото, е една от причините средната продължителност на живота ни да е по-ниска от вашата. За да не звучи прекалено гадно съм гопуснал в шеговит тон. Не виждам срещу какво негодуваш.

ППППППППППисна ми да пиша по темата. Точка.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Не разбирам защо така единодушно се реше, че е бременна. На мен ми прилича на дебела. Ако отчетем и възможната вероятност, евентуално, понеже, така както гледам да става въпрос за ...american woman...си става почти сигурно опасението ми, че е ...пълничка:-):grin:
Щото коремчето й много прилича на бременно, иначе ни дупе, ни крака са дебели... Пък и си държи ръката по оня характерен за бременните начин - на кръста. :-)
Да. Изгледах го пак. Може и да е бременна, а може и да си е дебела, Шерлокс:blum::winkw: . Може да си рържи ръката на кръста, защото я е заболял и се е схванала от това постоянно стоене в колата, пък може и да има я лумбаго, я дископатия или да си е секнала кръста:grin::grin:

Всичко е възможно:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

На мен ми е смешна случката... Изобщо не коментирам жена ли е или мъж...

Такива глупости съм виждал от мъже, че...
Ама защо заснемат все жени... незнам :dunno:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:
Dark написа:Гасподе кво да ти пиша и да се обяснявам .....

Уффф
И аз не виждам сми да се обяснявам...
Най-малкото щото ич не го догледах до края - видях я като капична бариерата и го спрях... Дали е бременна или не ич не съм и разбрал. Но пък не разбирам защо бременните трябва да са по подразбиране оправдани за всяка своя глупост.

ПП. Изгледах го. И забелезах, че в колата са двечки. И втората или не е бременна или добре го прикрива. Та ако на шафиьорката и пречи коремчето да се сгъне на другата какво и пречи да стане и да и помогне? Трябва само да заобиколи колата и да вземе картичката от шафиьорката... Та така...

ППП. В тази ситуация ако на кадрото имаше мъж щеше вече да си обявила ква свиня е дето гледа жената как се мъчи па не вземе да и помогне. А за втората голяма бяла птица, ама не лебед, в колата, е нормално да си седи и да не взема участие, нали? Щот` мъжовете требе да сме каравели.. а жените е достатъчно да са ....ъъъ.. големи бели птици...

ПППП. Светът е оцелял защото се е смял. Дори на собственото си нещастие. Тук съм казал само, че мъжовете по ред причини правим по-тежки катастрофи. Което е истина. Това, между другото, е една от причините средната продължителност на живота ни да е по-ниска от вашата. За да не звучи прекалено гадно съм гопуснал в шеговит тон. Не виждам срещу какво негодуваш.

ППППППППППисна ми да пиша по темата. Точка.
Альоооо, приятелю, къде си виждал жена да се самоунижава, правейки ненужни движения, м????
Bella Ciao
jazz

Re: не само теб

Мнение от jazz »

doktorka написа: още
az kato edin Sherlok da popitam, toz kibik zashto ne trepna daje?

neshto ni mentiat. pak :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:
Wishes написа:Не могат да се сравняват така сферите :lol:
Казал си го преди мен. В някои случаи е само смешно (или тъжно, зависи от гледната точка) невежеството/неумението ни, но в други е опасно!

Досолкото разбрах, става дума за веселба, не за притеснение от възможна злополука.

Затова казах, че не ме разсмива. И пак не ме разсмива, дори след като прочетох всички мнения.

п.п. Не съм шАфИорка, да не помислите че това го пиша, щото всеки ден отнасям по 5-6 колчета.
Публикувай отговор